Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια,

εχω windows 7 και σε εναν συγκεκριμενο φακελο οπου αποθηκευονται μουσικες που κατεβαζω απο soulseek, αργει να ανταποκριθει οποιαδηποτε κινηση παω να κανω μεσα στον φακελο. δηλαδη οταν παω να δημιουργησω υποφακελο αργει να τον εμφανισει, αργουν να μετακινηθουν αρχεια mp3 μεσα, και σε καθε ανανεωση που κανω αρχιζει να φορτωνει καθε φορα η πρασινη μπαρα απο πανω, καθε φορα ξαναδιαβαζει τα αρχεια δλδ. και εχω παρατηρησει οτι γινετε μονο σε αυτο τον φακελο. γενικα δεν κολλαει πουθενα αλλου το πισι. εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει? ευχαριστω

Δημοσ.

τον δισκο δεν τον εχω τσεκαρει, ειναι 1ΤΒ, αλλα σε αλλους φακελους με πολυ μεγαλυτερο ογκο δεδομενων δεν παρουσιαζει κατι τετοιο. σε αυτον τον φακελο καθε φορα που παω να δημιουργησω φακελο new ξεκιναει και φορτωνει η μπαρα ναουμ..

Δημοσ.

Τον έχεις τον φάκελο να δείχνει μικρογραφίες;;;Δηλαδή τα εικονίδια να είναι στιγμιότυπα;;Αν υπάρχει κάποιο προβληματικό κωλώνουν τα windows και συμβαίνει αυτό που περιγράφεις.

Αν και αυτό είναι περισσότερο για βίντεο αλλά δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους τύπους αρχείων,δοκίμασε να αλλάξεις τύπο προβολής σε λίστα να δεις αν αλλάξει συμπεριφορά.

Δημοσ.

Καλημερα, ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω, εχω τη προβολη των αρχειων σε ''λεπτομερειες''.

Εχω αλλαξει σε ολες τις δυνατες επιλογες και παλι εχει αργη αποκριση. Ο φακελλος περιεχει mp3 γυρω στα 3,5 gb , αλλα το ειχα προσεξει και σε φακελο με video πριν απο καιρο.Εχω και εγω windows 7.

Καμμια λυση?

ευχαριστω.

Δημοσ.

αποτι φαινεται φιλε φταει ο αριθμος των αρχειων οπως εγραψε και ο φιλος παραπανω, γιατι καθως αρχισα να τακτοποιω τα αρχεια μου και σιγα σιγα αφου εμπαιναν σε φακελους λιγοστευαν, τοτε γινοταν πιο γρηγορα η δουλεια, αλλα και παλι, δεν νομιζω να ειναι φυσιολογικο αυτό το πραμα. και σε μενα επισης ο τυπος προβολης αρχειων δεν επαιζε κανενα ρολο.

Δημοσ.

Τελικα μαλλον ευθυνεται το search box (αραγε το εχεις ενεργοποιημενο?).

Το απενεργοποιησα και μετα απο καναδυο φορες που μπηκα στο φακελο δεν το ξανακανει.

Λοιπον , πηγαινεις ..εναρξη - πινακας ελεγχου - καταργηση εγκαταστασης ενος προγραμματος - (αριστερα) ενεργοποιηση η απενεργοποιηση των δυνατοτητων των windows και απενεργοποιεις το windows search. 

Κανεις restart και εισαι κομπλε.

Ελπιζω να βοηθησα. Σε μενα δουλεψε.

Καλημερα.

Δημοσ.

ναι φιλε οντως και σε μενα αυτο πρεπει να φραιγε

αλλα και παλι δεν ειναι λυση, εχει φυγει πλεον και το search απο την εναρξη....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...