kuzko21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 οι ελληνικες , οχι. παρολαυτα, νομιζω θελουν ανανεωση , οταν βγαζουν νεο τυπο...
Apoll Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 το διαβατηριο κοστιζει 100 ευρω...δε το βγαζεις για να πας μια φορα στο εξωτερικο. επισης και γω ειχα προβλημα στo schiphol , με την ταυτοτητα αλλα ειχα το διαβατηριο μαζι... ο πατερας μου παλι στο τελευταιο μας ταξιδι , ταξιδευε με ληγμενο διαβατηριο+ληγμενη ταυτοτητα.... long story short , οπου πεσεις... Οι Κάτω Χώρες (Αμστερντάμ-Schiphol που αναφέρεις παραπάνω), ανήκουν στην συνθήκη του Σένγκεν. Το ΗΒ όχι. Προσπάθησε να μπεις με λιγμένο διαβατήριο εδώ, και θα πέσει πολύ γέλιο..... Ούτε καν οι Βρετανοί δεν μπορούν να ταξιδέψουν. Και σχεδόν για τον ίδιο λόγο, ενώ πας από Schiphol προς Σουηδία χωρίς πολλά, για όλες οι πτήσεις προς Βρετανία κυριολεκτικά σε περνάνε από κόσκινο. Γαλλία χωρίς διαβατήριο, θα περάσεις κάμποσες ώρες για εξακρίβωση στοιχείων. Και αυτό από Έλληνες που συνάντησα σε πτήσεις και μου έλεγαν τις ιστορίες τους.
steliospal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Είναι να μη σου τύχει όπως είπε φίλος απο πάνω. Αλλά αν ταξιδεύεις Η.Β. καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος με διαβατήριο καινούριου τύπου για την περίπτωση που σου τύχει. Λίγους μήνες μετά , πέταξα στην Σκωτία με διαβατήριο , και παρ' όλο που ήμουν σε κάτι τύπου "black list" , δεν είχαν κανέναν λόγο να με με αφήσουν να περάσω.
tsifotis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 η αληθεια ειναι οτι η ελληνικη ταυτοτητα πλαστογραφειται για πλακα, το διαβατηριο οχι. Ειναι ηλεκτρονικο, δηλαδη αμα θελουνε το περνανε σε ενα οποιοδηποτε σκανερ του κοσμου και εμφανιζει ολα σου τα στοιχεια (πχ αν εχει ζητησει τουριστικη βιζα τυπου ESTA σε αμερικη, αυστραλια κλπ. Ακομα και η φωτογραφια εχει μιας μορφης υδατογραφημα Η ταυτοτητα της ΕΛ.ΑΣ ειναι μεταξυ μας λιγο της πλακας συγκριτικα αλλα ειναι τσαμπα και βολευει οσους θελουνε απλα να πεταχτουνε εντος ευρωπης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα