chrisSerres Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 πείρα αυτό το μηχάνημα χτές από το e-shop.gr http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.901039 Φορούσε linux, το φόρμαρα και του πέρασα τα εφτάρια. Ανοίγει κανονικά, μα δεν παίρνει κανένα από τα drivers από τη Μαμά σελίδα που διατίθενται και για windows 7. Ούτε από το windows update βρίσκει κάτι αφού προσπάθησα και με εξωτερικό φλασάκι wifi να το δουλέψω μπας και τα κατέβαζε επιτέλους. Επίσης, ενώ έχει σκληρό 320gb, εμφανίζει μόνο έναν τόμο 60gb στα windows, αλλά όταν βάζω το cd εγκατάστασης των windows εμφανίζει και το υπόλοιπο σαν δεύτερο τόμο αλλά δεν τον φορμάρει. Ούτε τον διαγράφει σαν τόμο για να δημιουργήσω καινούριο και ενιαίο. Το κυρίως πρόβλημα μου όμως είναι που αδυνατεί να εγκαταστήσει τα drivers.. Το driver genius που το έχω σε σπασμένο, μου έκανε κάτι κόλπα και δεν μου κάνει κι εκείνο δουλειά, ενώ παίρνει το serial, μετά το scan το ξαναζητάει, το πατάω, το παίρνει αλλά επανειλημμένα το ξαναζητάει πάλι.. Παράξενα πράματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα