gatokoritso Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 λοιπον το θεμα ξεκινησε πριν μερικες μερες.μια παλια γνωστη ηθελε πληροφοριες για να βαλει ιντερνετ ε και πιρι πιρι στο πιρι πιρι μου ζητησε να της κατεβασω κατι πραγματα απο το νετ μεχρι να βαλει αυτη ιντερνετ.ε εχω καλη καρδια και της ειπα οκ(και τα βιαζοταν κι ολας!!).σημερα μου εσκασε το παραμυθι οτι βασικα δεν θελει να βαλει νετ(δεν παιζει σαλιο) και αν μπορουσα να της κατεβασω και κατι αλλα ακομα.εριξα δικαιολογιες για να την αποφυγω.δηλαδη σορυ αλλα γιατι ρε γαμωτο παντοτε οταν παιζει μια καλη πραξη ο αλλος την εκμεταλλευεται?και αντε μετα δικαιολογίες για να μην τσακωνομαστε που δεν εχω ορεξη και τη γκρινια της..
kostas_dr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δυστυχώς συνηθισμένες καταστάσεις απο "γνωστούς και φίλους". Και εμένα ένας "φίλος" (κάποτε κάναμε αρκετή παρέα), εξαφανιζόταν για μήνες, ούτε τηλέφωνα, ούτε τίποτα, και εμφανιζόταν μόνο όταν ήθελε μια χάρη. Έγινε μια φορά, δυό φορές, την τρίτη του είπα ότι δεν μπορώ. Εκεί να δεις στράβωμα! Ούτε ξαναπάτησε στο στέκι. Έχω να τον δω κάτι χρόνια. Στα τσακίδια και να μην μας σκέφτεται καν. Έχουμε γεμίσει απο γαϊδούρια (τα δίποδα εννοώ, όχι τα συμπαθή τετράποδα). 16
gatokoritso Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 μα μου τη σπαει που αν τους πεις την αληθεια οτι οκ σε βοηθησα αλλα ως εδω σε βγαζουν και κακο απο πανω!γιατι αυτη πρεπει να καταλαβε οτι δεν ηθελα αλλο και πηγε να τσαντίστει αλλα ευτυχως ξεφυγα.οχι οτι με ενδιαφερει αν τσαντιστει αλλα ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι εχουν και οι αλλοι δουλειες?
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ζήτα ανταλλάγματα. post pics soon after. 3
g_alkis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Εκπληκτικό τόπικ στο οποίο προβλέπεται ο κάθε πικραμένος να γράψει τη μαύρη ιστορία του που θα οδηγήσει σε κοινότυπα συμπεράσματα: "δεν υπάρχουν φίλοι", "δεν χρειάζομαι φίλους", "δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε άντρα-γυναίκα". "δεν υπάρχει γυναικεία φιλία" κτλ
gatokoritso Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 τι ανταλλάγματα μου λες..απο τετοια ανθρωπακια τιποτα δεν παιζει εκτος απο ενα μεγαλο ευχαριστω και αμεσως μετα να ακολουθει το ξερεις τωρα που το θυμήθηκα θα ηθελα αυτο αυτο και αυτο,ε μπορεις????αι σιχτιρ.τσαντίστηκα και πεινασα
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ωχ, αν στραβώνεις που σου ζητάνε να κανεις ενα download, φαντάζομαι τι γινεται αν σου ζητησουν δανεικα, πχ. 3
gatokoritso Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ωχ, αν στραβώνεις που σου ζητάνε να κανεις ενα download, φαντάζομαι τι γινεται αν σου ζητησουν δανεικα, πχ. δεν μιλαμε για απλο download ειναι ολοκληρη διαδικασια με video editing και ειμαι ακομα με το παλιο πσ και θελει ενα 2ωρο στο νερο+ τα τηλεφωνα συνεχεια του στιλ μα τι κανεις τοση ωρα..
viper2005 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 τι ανταλλάγματα μου λες..απο τετοια ανθρωπακια τιποτα δεν παιζει εκτος απο ενα μεγαλο ευχαριστω και αμεσως μετα να ακολουθει το ξερεις τωρα που το θυμήθηκα θα ηθελα αυτο αυτο και αυτο,ε μπορεις????αι σιχτιρ.τσαντίστηκα και πεινασα δεν μιλαμε για απλο download ειναι ολοκληρη διαδικασια με video editing και ειμαι ακομα με το παλιο πσ και θελει ενα 2ωρο στο νερο+ τα τηλεφωνα συνεχεια του στιλ μα τι κανεις τοση ωρα.. ε πες το οτι ειναι ετσι...
bluesattack Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 "δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε άντρα-γυναίκα". Yπερβολες.Εμενα αν καποια φιλη με σφριγηλο κολαρακι μου ζηταγε να της κατεβασω κατι θα το εκανα.Να της ανεβασω κιολας. 8
gatokoritso Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ε πες το οτι ειναι ετσι... της τα ειπα δεν νιωθει..γιατι τρομαξες που πεινασα 3 παρα ειναι
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 γιατι δεν της λες να παει σε κανα νετ? άντε να πουμε κάνεις το καλό και μετά σου ζητάνε και το γιαλό με τα άστρα! της τα ειπα δεν νιωθει.. Ρε να μην είμαι Αθήνα να της έλεγες να έρθει σπίτι μου να της κατεβάσω ότι θέλει να αράξουμε κιολας να πιούμε τίποτα να γινει καμια φάση και έτσι και γιουβέτσι πω χαμένη ευκαιρία ξενέρωσα τώρα. 3
sphinxgr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Στις μέρες μας το πολυτιμότερο αγαθό είναι ο χρόνος μας ή διαφορετικά ένα κομμάτι απο τη ζωή μας. Τον δίνουμε αφιλοκερδώς μόνο σε ανθρώπους που αγαπάμε ή εκτιμάμε ή πιστεύουμε ότι έχει προστιθέμενη αξία σε κάποιο επίπεδο. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις τον χρεώνουμε ανάλογα ή απλά δεν τον αφιερώνουμε. Αν ανήκει στη 2η κατηγορία πλέον, τότε ή εξήγησε το να το καταλάβει ή ας φέρει το φορητό που πιθανότατα έχει να το κάνει μόνη της.Μπορεί να πάει σε καφέ και να το κάνει. Τόσα υπάρχουν. Τέλος αν είναι καλό γκομενάκι σίγουρα υπάρχουν άπειροι άνδρες απο το insomnia που μπορούν να την διευκολύνουν σε πάσης φύσεως ανάγκες της!!! 2
gatokoritso Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 να της δειξω και να το κανει δεν παζει με την καμια δεν καταλαβαινει υπολογιστες.γι αυτο δεν μπορουμε και αντιο σας. γιατι δεν της λες να παει σε κανα νετ?άντε να πουμε κάνεις το καλό και μετά σου ζητάνε και το γιαλό με τα άστρα!Ρε να μην είμαι Αθήνανα της έλεγες να έρθει σπίτι μου να της κατεβάσω ότι θέλει να αράξουμε κιολας να πιούμε τίποτα να γινει καμια φάση και έτσι και γιουβέτσι πω χαμένη ευκαιρία ξενέρωσα τώρα. trust me εισαι τυχερος που δεν παιζει τετοια φαση.αυτο λεω μονο γιατι θα ξεκινήσετε οτι μεις οι γυναικες ειμαστε κακες.
vk13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Αυτά γίνονται όλοι την έχουμε πατήσει. Εγώ δυστυχώς έκανα για πολύ καιρό το λαλάκα και τελικά ούτε γεια δεν λέμε σήμερα και τα άκουσα και από πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα