Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

like a baus!

σε αυτούς που ανέφερα ότι δεν ασχολούμαι με μονω΄μένα περιστατικά πλέον, τους έστειλα και την business card μου, για το γαμώτο.

Παρτην και βάλτην στην κωλάρα σου τόσα χρόνια "ε , τι να κάνεις και συ από δουλειά με ένα ΤΕΙ"

6 digits IN YOUR FACE

Δημοσ.

έχεις κρατήσει επαφή με τον σπουδαγμένο γιο της? :P

το ξέρεις ότι έχω αλλεργία στους χαζούς. και όταν ήμουν Ελλάδα δεν ήμουν τόσο ψύχραιμος. Σε πέρνει να τραβήξεις 2 μπουνιές κάποιον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πω! πω! χοληηηηηηηηηηηηη.....βγαλτε παιδες.βγαλτεεεε

Εγω παντως οτι χολη βγαζω εδω μεσα,την βγαζω και στα μουτρα τους.

Η προαναφερθεισα θεια επειδη ζει απο κατω μας,ηθελε μια φορα(πριν το περιστατικο με την κορη) να την παω 6 το πρωι σε μια δουλεια που ειχε στην αθηνα και δεν ειχε λεωφορεια.!!!Της λεω εχεις γιο και κορη να σε πανε.Λεει ααα η κορη μενει μακρια(ενω εγω επρεπε να παω να φτιαξω το pc της,ασχετως αποστασεως) και του γιου ειναι ανασφαλιστο το αμαξι.

-Ο γιος εντωμεταξυ ειχε γινει οροφαρχης σε γνωστο καταστημα με ηλεκτρονικα και επαιρνε καλα λεφτα,αλλα επειδη ειναι κοπροσκυλο τα παρατησε και τωρα τον συντηρει η γκομενα,ενω υποτιθεται αυτος ψαχνει για δουλεια=ξυνει τα @@ του ολη μερα-

Ο συγκερκιμενος γιος ναι μεν εχει ανασφαλιστο το αμαξι,ΟΜΩΣ το εχει κλεισμενο σε γκαραζ και σκαει καθε μηνα χρημα.Και να πεις οτι ειναι κανα πορσικο ή κανα αουντι τερας παει στο καλο.Το αμαξι ειναι ενα απλο kia.

Και ενω της την ειπα οτι ο γιοκας σου το μπ@@ρδελο το κλεινει σε γκαραζ αλλα λεφτα για ασφαλεια δεν δινει,αυτη αρχισε τις δικαιλογιες:"ααα εκει κλεβουν αμαξια" και αλλα τετοια.

Οκ της λεω,θα σε παω.Βενζινη θα μου βαλεις;

Και η θεικη απαντηση στ@ρχιδισμου:"ΕΛΑΑΑ ΜΩΡΕ,ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΨΕΙΣ;"

Περιττο να πω οτι πηγε με ταξι.

Επεξ/σία από nemesiskp
  • Like 5
Δημοσ.

καλα αυτο δεν ειναι τιποτα.

ειχα ενα πρωη φιλο με τον οποιο ειμασταν κολληταρια μεχρι και το δημοτικο. απο το γυμνασιο και μετα ξεμακρυναμε τελειως. ουτε τηλεφωνηματα, ουτε τιποτα, ειμασταν πλεον σε διαφορετικες παρεες. απλως λεγαμε καμια κουβεντα, οποτε συναντιομασταν στο ιδιο σχολειο που πηγαιναμε.

δεν ειχα προβλημα με αυτο. εντωμεταξυ εγω αρχισα να ασχολουμαι με τους υπολογιστες απο το γυμνασιο, κατι το οποιο γνωριζε.

οταν πηγαμε στο λυκειο πηρε και αυτος υπολογιστη.

απο τοτε και σε ολη τη διαρκεια του λυκειου, αρχισε να με παιρνει τηλεφωνο κατι το οποιο δεν ειχε κανει ποτε οταν ειμασταν στο γυμνασιο.

και ο μονος λογος καθε φορα που επαιρνε, ηταν για να μου ζητησει, αν μπορουσα, να παω στο σπιτι του να τον βοηθησω με το προβλημα που ειχε με τον υπολογιστη του.

ποτε δεν με πηρε για να βγουμε για ενα καφε η ενα σινεμα η κατι. μονο για τον υπολογιστη του.

εγω πηγαινα αφου μεναμε και στην ιδια γειτονια και ηταν και οι μαναδες μας φιλεναδς.δεν ηθελα να τον αγνοησω.

μαλιστα 2-3 φορες περασα και απο το σπιτι του ξαδερφου του, οπως μου ειχε ζητησει, επειδη ειχε και αυτος προβλημα με τον δικο του υπολογιστη.

αυτος εμενε κοντα σε εμας και πηγαινα μαζι με τον πρωη φιλο μου, να του φτιαξω.

οπως ειπα αυτο συνεχιστε σε ολο το λυκειο.

μετα το λυκειο,σταματησανε τα τηλεφωνηματα τελειως. λογκο αυτο, μιας και ειναι το σημειο που χωριζουν τελειως οι δρομοι στους παλιους φιλους.

αυτος περασε σε σχολη εκτος αθηνων,εγω αθηνα,κτλ.

απο τοτε περνανε 4-5 χρονια, οποτε ενα μεσημερι δεχομαι ενα τηλεφωνημα. στην αρχη δεν καταλαβα ποιος ηταν, ουτε καν γνωρισα την φωνη του.

μετα μου λεει ποιος ειναι,οποτε αρχισαμε γεια σου, τι κανεις, που εισαι,κτλ, εντωμεταξυ εγω αναρωτιομουν τι στο διαολο θελει και με πηρε; δηλαδη μου ηταν τελειως παραξενο να με παρει τηλεφωνο ετσι τελειως ξαφνικα.

οποτε καποια στιμγη και χωιρς να εχουμε μιλησει και πολυ, αλλαζει το θεμα της συζητησης και αρχισε να με ρωταει για τους υπολογιστες.

δεν θυμαμαι τι ακριβως ρωταγε, οτι ειχε παρει καινουργιο υπολογιστη και ειχε προβλημα και ρωταγε πως να τον φτιαξει, οτι ηθελε να παρει καινουργιο υπολογιστη και με ρωταγε τι να παρει, τι ιντερνετ να βαλει, δεν θυμαμαι τωρα τις λεπτομερειες

αλλα η ουσια οτι με πηρε μετα απο 5 χρονια για να με ρωτησει για τους υπολογιστες.

ενοχληθηκα οταν καταλαβα το λογο του τηλεφωνηματος, δεν τσαντιστηκα γιατι ειχα συνηθει πλεον στην ανθρωπινη μαλακια,ποσο μαλλον οταν προερχεται απο υποτιθεμενους δικους σου ανθρωπους.

θυμαμαι οτι του εδωσα μια-δυο προχειρες απαντησεις σε αυτα που με ρωταγε,ετσι για να τον ξεφορτωθω και στο τελος του ξεκαθαρισα οτι ειχα πολυ καιρο να ασχοληθω με υπολογιστες, πως δεν γνωριζα πλεον τι παιζει στον χωρο και πως θα ηταν καλυτερα να ρωτησει κανεναν αλλο.

και αυτο ηταν. μιλησαμε, το κλεισε και απο τοτε δεν πηρε ποτε ξανα τηλεφωνο. καλυτερα βεβαια.

• Like 9
Δημοσ.

Παντως για να λεμε και τα καλα.

Φιλαρακι απο το τει.Τοτε τον γνωριζα ουτε 2 χρονια.

Λεει θελει να αγορασει ετοιμο pc.Του λεω κοψε τις μαλακιες,θα αγορασουμε κομματι κομματι και θα στο σεταρω εγω.Τα αγοραζει,παω ελευσινα απο χαιδαρι το σεταρω ολα οκ.Αποτελεσμα:Φαγαμε σπιτι του,μου εδωσε απο τον φουρνο που εχουν: 2 φρατζολες ψωμι,1 τσουρεκι,ενα μεγαλο κουλουρι και με κερασε και 3 καφεδες στο τει που παμε καμια φορα.

Το ιδιο παιδι το αφηνω καθε φορα απο το τει σε μια σταση που τον βολευει μιας και ειναι στον δρομο μου.Μια μερα εβρεχε και του λεω :"θα σε παω εγω ρε" μην γινεις λουτσα κτλ.Αυτος ελεγε οχι,οχι,οχι.Τελικα τον πηγα.Ξανα στον φουρνο.Φρατζολες για το σπιτι,ενα τουμπανο αυτην την φορα τσουρεκι,παγωτακι για τον δρομο και αλλοι τοσοι καφεδες.

Μια φορα ειχαμε πιει κατι ψιλα σε ενα σπιτι και επειδη ητανε ψιλοντιρλα για να παει με λεωφορειο σπιτι,μου ζητησε ευγενικα αν θα μπορουσα να τον παω εγω.Με το που ειπα ναι,αμεσως ειπε να μου βαλει 10 ευρω βενζινη και με επρηξε μεχρι που τα πηρα......

Τα ακουτε αυτα ζωα συγγενεις;Παιδι που το ηξερα 2 χρονια εκανε οτι δεν κανετε εσεις στο "αιμα" σας.Βρε ΟΥΣΤ!!!!

• Like 9
Δημοσ.

ναι ενταξει υπαρχει και η αλλη πλευρα, δεν το συζητω.

τοτε στο λυκειο, πηγαινα και σε ενα αλλο παιδι και τον βοηθαγα με τον υπολογιστη του.

και η μανα του με εβαλε με το ζορι στο τραπεζι τους να φαμε μαζι. πολλες φορες πηγαιναμε μαζι βολτα με το αυτοκινητο του η κατεβαιναμε μαζι κατω αθηνα για να αγορασουμε τιποτα για τους υπολογιστες μας.

και δεν ειμασταν κολλητοι φιλοι, απλως φιλοι.

ειναι θεμα στον χαρακτηρα του ανθρωπου ο ενας θα σε αντιμετωπισει μονο σαν μια καλη ευκαιρεια για να κανει την δουλεια του, ενω ο αλλος θα εχει το φιλοτιμο να σου πει και ενα ευχαριστω και να σε ανταμείψει κιολας.

εγω προσωπικα δεν θελω ανταμοιβες, αλλα δεν θελω ομως να με θυμασαι μονο οταν με εχεις αναγκη και ποτε λογω της παλιας μας φιλιας. αυτο με ενοχλει.

• Like 3
Δημοσ.

Εγω εχω ενα φιλο,που ειναι το αλλο ακρο του "δωσε θαρρος στο χωριατη..".

Ειναι λιγο λεφτας,αλλα δεν το δειχνει παρα μονο οταν ειναι να μας κερασει.Εχει εξωχικο πισω απο του λουτρακι,παντα μας φιλοξενει και ΠΟΤΕ δεν μας εχει αφησει να πληρωσουμε τιποτα απο φαγητα κτλ.Σε γιορτες κτλ πληρωνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ οσο και να γκρινιαζουμε.Εχουμε φτασει σε σημειο να αρπαχτουμε γιατι το ειχε ξεφτυλισει. :P

Επισης ποτε δεν δεχεται κερασμα.

Δημοσ.

Επισης ποτε δεν δεχεται κερασμα.

Αυτο δεν ειναι και πολυ καλο, ας του πει καποιος. Εχεις κερασει και ξανακερασει, ΟΚ το κασταλαβαμε οτι εχεις γκαφρα, αλλα ειναι προσβολη να θελει να σε κερασει ο αλλος και να τον γειωνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου,αλλα πιστεψε δεν το κανει επειδη θελει να δειξει οτι εχει γκαφρα.Θελει παντα να πληρωνει τα δικα του και στις περιπτωσεις που ειναι ειδικες για αυτον.Εδω μια μερα ειχαμε βγει εξω με τους γονεις μου και ειχε ερθει και αυτος.Πηγανε να "αρπαχτουν" με τον πατερα μου γιατι ηθελε να πληρωσει τα δικα του.Εννοειται οτι ποτε δεν πληρωσε. :P

Ασφαλως οταν βγαινουμε ο καθενας τα δικα του,αλλα αμα ειναι ειδικη περιπτωση ή σπιτι του,δεν υπαρχει περιπτωση να δωσουμε λεφτα.Νευριαζει.......Ετσι εχει μαθει τι να τον κανουμε.Τουλαχιστον στο εξωχικο του παμε απο πριν και ψωνιζουμε εμεις,οτι και να λεει.Μας βριζει αλλα........

Δημοσ.

Ειναι θεμα ανθρωπου ρε παδια τι ψαχνετε?

Εδω εχουν σφαχτει αδερφια για οικοπεδα και σπιτια κλπ,σε ενα "παλιοφορματ" θα κολλησουν?

Δημοσ.

καλα αυτο δεν ειναι τιποτα.

ειχα ενα πρωη φιλο με τον οποιο ειμασταν κολληταρια μεχρι και το δημοτικο. απο το γυμνασιο και μετα ξεμακρυναμε τελειως. ουτε τηλεφωνηματα, ουτε τιποτα, ειμασταν πλεον σε διαφορετικες παρεες. απλως λεγαμε καμια κουβεντα, οποτε συναντιομασταν στο ιδιο σχολειο που πηγαιναμε.

δεν ειχα προβλημα με αυτο. εντωμεταξυ εγω αρχισα να ασχολουμαι με τους υπολογιστες απο το γυμνασιο, κατι το οποιο γνωριζε.

οταν πηγαμε στο λυκειο πηρε και αυτος υπολογιστη.

απο τοτε και σε ολη τη διαρκεια του λυκειου, αρχισε να με παιρνει τηλεφωνο κατι το οποιο δεν ειχε κανει ποτε οταν ειμασταν στο γυμνασιο.

και ο μονος λογος καθε φορα που επαιρνε, ηταν για να μου ζητησει, αν μπορουσα, να παω στο σπιτι του να τον βοηθησω με το προβλημα που ειχε με τον υπολογιστη του.

ποτε δεν με πηρε για να βγουμε για ενα καφε η ενα σινεμα η κατι. μονο για τον υπολογιστη του.

εγω πηγαινα αφου μεναμε και στην ιδια γειτονια και ηταν και οι μαναδες μας φιλεναδς.δεν ηθελα να τον αγνοησω.

μαλιστα 2-3 φορες περασα και απο το σπιτι του ξαδερφου του, οπως μου ειχε ζητησει, επειδη ειχε και αυτος προβλημα με τον δικο του υπολογιστη.

αυτος εμενε κοντα σε εμας και πηγαινα μαζι με τον πρωη φιλο μου, να του φτιαξω.

οπως ειπα αυτο συνεχιστε σε ολο το λυκειο.

μετα το λυκειο,σταματησανε τα τηλεφωνηματα τελειως. λογκο αυτο, μιας και ειναι το σημειο που χωριζουν τελειως οι δρομοι στους παλιους φιλους.

αυτος περασε σε σχολη εκτος αθηνων,εγω αθηνα,κτλ.

απο τοτε περνανε 4-5 χρονια, οποτε ενα μεσημερι δεχομαι ενα τηλεφωνημα. στην αρχη δεν καταλαβα ποιος ηταν, ουτε καν γνωρισα την φωνη του.

μετα μου λεει ποιος ειναι,οποτε αρχισαμε γεια σου, τι κανεις, που εισαι,κτλ, εντωμεταξυ εγω αναρωτιομουν τι στο διαολο θελει και με πηρε; δηλαδη μου ηταν τελειως παραξενο να με παρει τηλεφωνο ετσι τελειως ξαφνικα.

οποτε καποια στιμγη και χωιρς να εχουμε μιλησει και πολυ, αλλαζει το θεμα της συζητησης και αρχισε να με ρωταει για τους υπολογιστες.

δεν θυμαμαι τι ακριβως ρωταγε, οτι ειχε παρει καινουργιο υπολογιστη και ειχε προβλημα και ρωταγε πως να τον φτιαξει, οτι ηθελε να παρει καινουργιο υπολογιστη και με ρωταγε τι να παρει, τι ιντερνετ να βαλει, δεν θυμαμαι τωρα τις λεπτομερειες

αλλα η ουσια οτι με πηρε μετα απο 5 χρονια για να με ρωτησει για τους υπολογιστες.

ενοχληθηκα οταν καταλαβα το λογο του τηλεφωνηματος, δεν τσαντιστηκα γιατι ειχα συνηθει πλεον στην ανθρωπινη μαλακια,ποσο μαλλον οταν προερχεται απο υποτιθεμενους δικους σου ανθρωπους.

θυμαμαι οτι του εδωσα μια-δυο προχειρες απαντησεις σε αυτα που με ρωταγε,ετσι για να τον ξεφορτωθω και στο τελος του ξεκαθαρισα οτι ειχα πολυ καιρο να ασχοληθω με υπολογιστες, πως δεν γνωριζα πλεον τι παιζει στον χωρο και πως θα ηταν καλυτερα να ρωτησει κανεναν αλλο.

και αυτο ηταν. μιλησαμε, το κλεισε και απο τοτε δεν πηρε ποτε ξανα τηλεφωνο. καλυτερα βεβαια.

Θα σε είχε αποθηκευμένο στο κινητό του ως 'κομπιουτεράς' φαίνεται οπότε ξεχώριζες.

Μετά το τηλεφώνημα θα σου κότσαρε και ένα πρώην ή θα σε έσβησε τελείως.ΛΟΛ

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι θεμα ανθρωπου ρε παδια τι ψαχνετε?

Εδω εχουν σφαχτει αδερφια για οικοπεδα και σπιτια κλπ,σε ενα "παλιοφορματ" θα κολλησουν?

Συμφωνώ απόλυτα!!!

Άν είναι να ζητήσω κάποια χάρη από φίλο δεν υπάρχει περίπτωση να μην του κεράσω καφέ / φάγητό , γενικά θα υπάρχει παντα κάποια ανταπόδοση, αλλά συνήθως ζητάω μόνο από άτομα που κάνουμε πολύ παρέα και βγαίνουμε σύχνα άρα έχω την ευκαιρία να κεράσω και όχι από απλούς γνωστους που μπορεί να τους βλέπω 1 φορά τον μήνα και αν....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...