Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"The software developer, in his 40s, is thought to have spent his workdays surfing the web, watching cat videos on YouTube and browsing Reddit and eBay."

Είναι αυτό που λέμε, γάτα ο τύπος. Ιδιαιτέρως συμπαθής. :-D

Δημοσ.

Απίστευτο: Ένας developer έκανε outsourcing τη δουλειά του σε Κινέζους και έπαιρνε προαγωγές, αυξήσεις κλπ καθώς ήταν πάντα μέσα στα deadlines:

http://ourlife01.blogspot.gr/2013/01/personal-outsourcing.html

Φαντάζομαι όμως έπαιρνε και έναν αξιοπρεπή μισθό για να το κάνει αυτό, υπήρχαν προαγωγές και αυξήσεις...Κομπλέ ο τύπος τα έβγαλε τα λεφτά του , πάει στην επόμενη τώρα...

Δεν είναι καθόλου περίεργο, υπάρχουν τα ανάλογα online marketplaces και μπορείς να εκμεταλλευτείς το ότι σε κάποιες χώρες λόγω διαφορετικού νομίσματος τα λίγα δολλάρια / ευρώ σου μπορείς να τους φαίνονται διόλου ευκαταφρόνητα..

Ένας γνωστός μου γραφίστας πρόσφατα απολυθείς βγάζει πλέον μισθό κανονικό μέσω oDesk , τα γραφιστικά γραφεία του εξωτερικού κάνουν αλλού outsource τις δουλειές τους οπότε έχει και αυτός standard "πελατεία ". Αν ήμασταν σε μία υγιή οικονομία θα μπορούσαμε και εμείς αντίστοιχα να κάνουμε το ίδιο έχοντας ευρώ...Να πουλάγαμε κοινώς αέρα...

Ένας άλλος γνωστός μου Πακιστανός που δούλευε χρόνια Ελλάδα ως γραφίστας γύρισε Πακιστάν και άνοιξε εκεί εταιρεία...

Δημοσ.

Στο BBC που είχε το άρθρο (πριν 3 μέρες) πιο αναλυτικά. Έλεγε ότι έδινε το 1/5 του μισθού του, για να κάνουν την δουλειά στην Κίνα.

Το ποσό υπολογίζεται σε £32,000 το χρόνο που πλήρωνε αυτός.

Και σχολίασα στην δουλειά (μιας και μου έστειλε ο μάνατζερ μου το άρθρο), ότι ο τύπος ήταν βλάκας. Θα μπορούσε να μισθώσει Έλληνα προγραμματιστή για λιγότερα από το 1/4 όσον πλήρωνε, και πάλι ο Έλληνας θα ήταν ευχαριστημένος. Μιας και θα έπερνε τα διπλάσια από έναν μέσο μισθό στην Ελλάδα σήμερα :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...