Προς το περιεχόμενο

Asus GTX 670 2 GB|After effects


Nikos667

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα να ασχοληθώ με after effects μέτριες προς τελείς αποδώσεις FX

και hardcore gaming οχι πολλαπλα monitor και οχι αναλυσεις πανω απο 1080P!

Επισης εχω επιλεξει 16 GB RAM και I7 3770K επεξεργαστη!

 

Τι λετε θα ανταπεξελθει στις απαιτησεις μου?

Οπως ειπα δεν δουλευω σε βαρυ σχεδιασμους...

 

Καμια φορα ασχολουμαι και με 3D modells αλλα...πιστευω και εκει δεν θα εχω προβλημα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η κάρτα που επέλεξες είναι πολύ δυνατή. Για παιχνίδια είναι κορυφή. Τώρα για 3d προγράμματα κ έτσι νομίζω οι fx, quadro κλπ είναι για τέτοια δουλειά διότι μπορούν και κάνουν πολλούς υπολογισμούς. Αλλά σαν κάρτα είναι τούμπανο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρα ειναι η καρτα σου μιας και στο after affect υπαρχει gpu acceleration στο 3d renderer . Για πληρη υποστήριξη πρέπει να εχεις το cs6.Κατεβασε απλα το τελευταίο upadate 11.0.02 που ειναι για kepler gpu. Το σύστημα σου είναι κορυφή προχωρά άφοβα.

 

Sent from my GT-I9300 using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου η καρτα σου ειναι μια χαρα. Δεν κοιτας ΑΤΙ ουτε για πλακα οσον αφορα τα 3d/post applications. Για AE συγκεκριμενα, θες κι αλλη RAM, τιγκαρε το για την ακριβεια, και θες οπωςδηποτε SSD's (και τα 16 ειναι οκ ας μη τρελαθουμε, αλλα αν δεις το μηχανημα της υπογραφης μου κανει σε μισο χρονο οτι κανω σε εναν Ι7 8 threads/16gb RAM , για να εχεις ενα μετρο συγκρισης.) Η καρτα γραφικων θα σε βοηθησει, κυριως στο Raytrace rendering κυριως, αλλα αυτο που θα σου δωσει γερο boost στο ΑΕ ειναι οι δισκοι+μνημες! Οσο για 3d apps, το gpu rendering δεν ειναι ακομα για παραγωγη οποτε μη σε απασχολει (εκει θες και περισσοτερη μνημη στην καρτα γραφικων). Φυσικα μια Quadro που θα κοστιζε οσο το αμαξι σου ισως να ειναι καλυτερη απο αυτη που εχεις χαχα αλλα η αληθεια ειναι οτι για τα CUDA που εχει μια 670/680 για τα λεφτα της ειναι κορυφη. Κοιτα να την κρατας σε χαμηλες θερμοκρασιες γιατι δεν φτιαχτηκε για 3d apps και εκει ειναι που η Quadro με τα ιδια specs κοστιζει 10 φορες πανω, γιατι δεν εχεις να ανησυχησεις για τπτ μερα νυχτα να rendareis. Ουτε εγω που ειμαι στην παραγωγη δε χρησιμοποιω Quadro λογω χρηματων/αποδοσης, απλα φροντιζω την GTX μου να την κραταω σε λογικες θερμοκρασιες. Αυτα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...