zaoAR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά... εχω στα χέρια μου ένα laptop hp g62-a72sv.... Το πρόβλημα του είναι οτι το βάζεις στην πρίζα και απο μόνο του ξεκινάει να δουλεύει... Το CapsLock Led ΔΕΝ αναβει αλλά το led του wirless ανάβει... Επίσης το ανεμιστηράκι ξεκινάει κανονικά... Αλλά δεν έχω εικόνα ουτε στην οθόνη του laptop ουτε σε εξωτερική και επίσης δεν μου φαίνεται πώς είναι θέμα εικόνας(δεν δουλευει δλδ στο background).... Δοκιμάζω άλλη RAM....τίποτα! next Level: Καινουρια motherboard Με καινουρια motherboard λοιπον με ίδιο replacement tag πάλι τα ιδια.... next Level: CPU Ε λέω επεξεργαστής...Αντικαταστω τον επεξεργαστη στην καινουρια motherboard.....Παλι τα ιδια... Με λίγα λόγια έχω συναρμολογίσει ενα καινουριο laptop και πάλι ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΙΙΙΙΙΙ !!! και CMOS clear εχω κάνει.... Πειτε καμιά ιδέα εκτώς απο το να το πετάξω!!!!
coolerman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά... εχω στα χέρια μου ένα laptop hp g62-a72sv.... Το πρόβλημα του είναι οτι το βάζεις στην πρίζα και απο μόνο του ξεκινάει να δουλεύει... Το CapsLock Led ΔΕΝ αναβει αλλά το led του wirless ανάβει... Επίσης το ανεμιστηράκι ξεκινάει κανονικά... Αλλά δεν έχω εικόνα ουτε στην οθόνη του laptop ουτε σε εξωτερική και επίσης δεν μου φαίνεται πώς είναι θέμα εικόνας(δεν δουλευει δλδ στο background).... Δοκιμάζω άλλη RAM....τίποτα! next Level: Καινουρια motherboard Με καινουρια motherboard λοιπον με ίδιο replacement tag πάλι τα ιδια.... next Level: CPU Ε λέω επεξεργαστής...Αντικαταστω τον επεξεργαστη στην καινουρια motherboard.....Παλι τα ιδια... Με λίγα λόγια έχω συναρμολογίσει ενα καινουριο laptop και πάλι ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΙΙΙΙΙΙ !!! και CMOS clear εχω κάνει.... Πειτε καμιά ιδέα εκτώς απο το να το πετάξω!!!! κοιταξε μηπως εχει τσακισει καμμια καλωδιοταινια.. μηπως εχεις κουμπωσει καμμια αναποδα καλωδιοταινια?? εριξες φως μεσα στην οθονη σου ..βλεπεις "ειδωλα";; βγαλε την μπαταρια απο πανω.. και ασε μονο με το ρευμα να γινεται η τροφοδοσια επισης εαν "ακουμπαει" καπου και κανει σωμα;;
panos9553 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Εγγυηση δεν εχει το laptop μιας και ειναι καινουριο??
zaoAR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχει εγγυηση.... και επίσης εχω τσεκάρει το inverter της οθόνης...και οχι δεν ειναι αυτο... και καλωδιοταινιες οκ... και ακοθμπαει σε σφουγκάρι....ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩ!!!
coolerman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχει εγγυηση.... και επίσης εχω τσεκάρει το inverter της οθόνης...και οχι δεν ειναι αυτο... και καλωδιοταινιες οκ... και ακοθμπαει σε σφουγκάρι....ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩ!!! πηγαινε το σε κανεναν παπα να στο αγιασει..θα ειναι "δαιμονισμενο" :P **εαν μπορεις ανεβασε βιντεακι να το δουμε..ειναι πολυ περιεργο αυτο
firewalker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δοκίμασε να το ξεκινήσεις χωρίς δίσκο, cd-drive, wireless, webcam κ.τ.λ. Με άλλο τροφοδοτικό δοκίμασες;
zaoAR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 σκετη motherboard με επεξεργαστη και ψύκτρα το χω... τπτ αλλο πάνω.... Στο μόνο συμπέρασμα που φτάνω ειναι οτι τα χει παίξει ο επεξεργαστης του και πήρε σβάρνα την πρωτη motherboard και μετα στην δοκιμή μου με την δεύτερη, να την έφαγε και αυτή.. γι αυτο δεν μου επαιζε μετα με τον αλλο επεξεργαστη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα