Politis75 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 ΠΑιδια καλησπερα. Πεθανε η Γιαγια μου αποψε. Δικαιουμαι αδεια απο την εργασια μου η οχι ; Ρωταω γιατι ειναι μακρια απο εμενα η πολη που θα γινει η κηδεια. Ευχαριστω.
brickoman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Συλλυπητήρια. Ναι δικαιούσαι αλλά όχι και δεύτερη μέρα νομίζω εάν δεν είναι γονιός.
Politis75 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Συλλυπητήρια. Ναι δικαιούσαι αλλά όχι και δεύτερη μέρα νομίζω εάν δεν είναι γονιός. να εισαι καλα . Πρεπει να κανω μεγαλο ταξιδι γιαυτο ρωτησα.
Politis75 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 βρηκα ομως αυτο για δειτε ΘΑΝΑΤΌΣ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣΣτους εργαζοµένους µε εξαρτηµένη σχέση εργασίας χορηγείται άδεια δύο ηµερών µε αποδοχές σε περίπτωση θανάτου συζύγου, τέκνων, γονέων και αδελφών. Χορηγείται η συγκεκριµένη άδεια όχι µόνο στους εξ αίµατος, αλλά και στους εξ αγχιστείας συγγενείς στην ίδια γραµµή και στον ίδιο βαθµό.
brickoman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 βρηκα ομως αυτο για δειτε ΘΑΝΑΤΌΣ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ Στους εργαζοµένους µε εξαρτηµένη σχέση εργασίας χορηγείται άδεια δύο ηµερών µε αποδοχές σε περίπτωση θανάτου συζύγου, τέκνων, γονέων και αδελφών. Χορηγείται η συγκεκριµένη άδεια όχι µόνο στους εξ αίµατος, αλλά και στους εξ αγχιστείας συγγενείς στην ίδια γραµµή και στον ίδιο βαθµό. Τότε μίλα με τον boss και πες του πολυ απλα οτι δεν μπορεις να πας λογω του θανατου την γιαγιας σου (μην τον ρωτησεις καν για αδεια).
gigisoni Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 βρηκα ομως αυτο για δειτε ΘΑΝΑΤΌΣ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ Στους εργαζοµένους µε εξαρτηµένη σχέση εργασίας χορηγείται άδεια δύο ηµερών µε αποδοχές σε περίπτωση θανάτου συζύγου, τέκνων, γονέων και αδελφών. Χορηγείται η συγκεκριµένη άδεια όχι µόνο στους εξ αίµατος, αλλά και στους εξ αγχιστείας συγγενείς στην ίδια γραµµή και στον ίδιο βαθµό. Ε ναι, για συγγενείς πρωτου βαθμού μιλάει, όχι δευτέρου. Οι γονείς σου δικαιούνται 2 μέρες άδεια, όχι εσύ.
Politis75 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Ε ναι, για συγγενείς πρωτου βαθμού μιλάει, όχι δευτέρου. Οι γονείς σου δικαιούνται 2 μέρες άδεια, όχι εσύ. Ναι . Απο την αλλη το να μην παω δεν ειναι και το καλυτερο οποτε θα παω και θα χρεωθω απλα 2 ημερες απο την κανονικη.
kfyros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 σωστός. δεν είναι θέμα αδείας.. είναι θέμα σεβασμού των οικογενειακών δεσμών ..
Politis75 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 σωστός. δεν είναι θέμα αδείας.. είναι θέμα σεβασμού των οικογενειακών δεσμών .. Εννοειται απλα ηθελα να γνωριζω αν δικαιουμαι κατι-μη με πιασουν και λαλακα
status Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Αφαιρείται απο την κανονική Άδεια η πάει "αγραφη"; Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App
Politis75 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Αφαιρείται απο την κανονική Άδεια η πάει "αγραφη"; Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App Δεν εχω ιδεα γιαυτο και ρωτησα μηπως ξερει καποιος ! Αλλα και να αφαιρεθει δεν με πειραζει. Το πρωι ξεκιναω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα