SimplyBergman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο κινητο, οπως και το λειτουργικο γενικοτερα. Μετα απο ερευνα διαρκειας ομως εχω διαπιστωσει οτι τα w. phones ειναι αρκετα ακριβα και πως με τα ιδια λεφτα παιρνεις πολυ πιο δυνατα android. Με λυπη μου λοιπον μαλλον θα ψαξω για κατι απο αντρ. και ελπιζω στο μελλον να υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια απο wp8, καθως επισης και επιλυση ορισμενων προβληματων,που ειναι λογικο να υπαρχουν σε ενα νεο εγχειρημα, για να κανω μια καλη αγορα. Εσεις τι λετε?
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Αυτη την χρονική στιγμή και με την πορεία που έχει η ms και η nokia, δεν θα πλησίαζα ενα τέτοιο κινητό
Grey Warden Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο κινητο, οπως και το λειτουργικο γενικοτερα. Μετα απο ερευνα διαρκειας ομως εχω διαπιστωσει οτι τα w. phones ειναι αρκετα ακριβα και πως με τα ιδια λεφτα παιρνεις πολυ πιο δυνατα android. Με λυπη μου λοιπον μαλλον θα ψαξω για κατι απο αντρ. και ελπιζω στο μελλον να υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια απο wp8, καθως επισης και επιλυση ορισμενων προβληματων,που ειναι λογικο να υπαρχουν σε ενα νεο εγχειρημα, για να κανω μια καλη αγορα. Εσεις τι λετε? Με τα λεφτά που κάνει το Lumia 820 στο σκρουτζ, παίρνεις ένα Galaxy S 3 και εισαι κομπλε. Αν υποθέσουμε οτι θες να δώσεις 500 ευρώ+ μπορείς να επιλέξεις το Note 2 αν δεν εχεις προβλημα με το μεγεθος ή να περιμένεις μεχρι το καλοκαίρι που θα εχουν κυκλοφορήσει οι καινούργιες ναυαρχιδες των εταιριών.
Millennium Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ειναι και αλλες οι απαιτησεις απο το hardware σε wp βεβαια.
Redshift Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 αυτο που θα πρεπει να κοιτας σε αυτα τα τηλεφωνα πρωτα ειναι το λειτουργικο γνωμη μου το android εχει ωριμασει αρκετα πλεον και εχει μακραν πιο value for money τηλεφωνα για την ελευθερια του ως λειτουργικο κ apps δεν θα πω ειναι γνωστα αυτα
SimplyBergman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 τα Xperia S και T καλοβλεπω, τα πιο μεγαλα ειναι λιγακι παντοφλες. Δεν ειναι οτι θελω παραπανω πυρηνες και τετοια απο τα παραθυρα, απλως επιμερους χαρακτηρηστικα που θες πρεπει να τα πληρωσεις παραπανω. Ισως ειναι καλυτερα να περιμενω να ωριμασουν κι αυτα και,κυριως, να προσφερουν περισσοτερες επιλογες
Grey Warden Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ειναι και αλλες οι απαιτησεις απο το hardware σε wp βεβαια. Εφόσον είναι άλλες οι απαιτήσεις των wp σε hardware ας τιμολογούνται με βάση το hardware τους γιατί και το λειτουργικό τους όσο κι αν είναι πιο ελαφρύ (άλλωστε κι αυτά διπύρηνο θέλουν, γιατί δεν αναβαθμίστηκαν σε 8 τα προηγούμενα Lumia;) παίρνει αναβαθμίσεις με στοιχεία που υπάρχουν στο android και στο ios εδώ και χρόνια. Οπότε εφόσον τα wp δεν έχουν τις ιδιες απαιτήσεις σε hardware, ας γίνουν πιο φθηνά από τα android χωρίς να αγοράζει ο χρήστης αέρα κοπανιστό.
Millennium Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δεν τιμολογουνται οι συσκευες συμφωνα μονο με το hardware τους και το ξερεις.Μιλαμε για microsoft κιολας μη το ξεχναμε. Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου.Θεωρω overpriced αρκετα wp κινητα. 1
disqualified Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Οπότε εφόσον τα wp δεν έχουν τις ιδιες απαιτήσεις σε hardware, ας γίνουν πιο φθηνά από τα android χωρίς να αγοράζει ο χρήστης αέρα κοπανιστό. Κατα τη γνωμη σου δηλαδη πρεπει να πληρωσεις παραπανω για κατι το οποιο θα εχει χειροτερες επιδοσεις αρκει και μονο να γραφει στα χαρτια οτι εχει μεγαλυτερα specs; Γιατι αυτος ειναι ο ορισμος του αερα κοπανιστου συμφωνα με τον προσωπικο μου ορισμο.
efo355 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο κινητο, οπως και το λειτουργικο γενικοτερα. Μετα απο ερευνα διαρκειας ομως εχω διαπιστωσει οτι τα w. phones ειναι αρκετα ακριβα και πως με τα ιδια λεφτα παιρνεις πολυ πιο δυνατα android. Με λυπη μου λοιπον μαλλον θα ψαξω για κατι απο αντρ. και ελπιζω στο μελλον να υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια απο wp8, καθως επισης και επιλυση ορισμενων προβληματων,που ειναι λογικο να υπαρχουν σε ενα νεο εγχειρημα, για να κανω μια καλη αγορα. Εσεις τι λετε?Φίλε μου και εγώ σε wp8 θέλω να πάω αλλά ειναι πανάκριβα.Θα κάτσω με το κινητό που εχω μέχρι να βγει προσιτή πρόταση και μάλλον αυτή θα έρθει από huawei μεριά.
SimplyBergman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μου, το huawei (αληθεια,πώς προφερεται αυτο?) διαβαζω οτι θα ειναι σε πολυ καλη τιμη! Ελπιζω μολις βγουν σιγα σιγα κ αλλα μοντελα, να πεσουν οι τιμες. Φιλε μου, το huawei (αληθεια,πώς προφερεται αυτο?) διαβαζω οτι θα ειναι σε πολυ καλη τιμη! Ελπιζω μολις βγουν σιγα σιγα κ αλλα μοντελα, να πεσουν οι τιμες.
ektor7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Αυτη την χρονική στιγμή και με την πορεία που έχει η ms και η nokia, δεν θα πλησίαζα ενα τέτοιο κινητό Τηλεφωνο ψάχνει,όχι ποια μετοχή ν'αγορασει!!!
Marioland Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Το πήρα χθες παιδιά, Τα σπάει. Βέβαια θα πρέπει να ψάξει κάποιος πολύ και σίγουρα υπάρχουν πιο καλές προτάσεις δεξιά κι αριστερά. Πάντως το τηλέφωνο δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ κακό. Νομίζω οτι αν κάποιος περιμένει να πέσει η τιμή του στο 300αρι, θα ανταμειφτεί και με το παραπάνω.
SimplyBergman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 300ρι? σε ποσους αιωνες?:ρ Το ειδα στο πλαισιο και το δουλεψα καμια ωρα, πολυ μου αρεσε. εσυ απο πού το πηρες? χρωμα/τιμη?
Marioland Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Κοίτα, το πήρα μαζί με Vodafone 35 που έχει προσφορά μέχρι τέλους Ιανουαρίου το ακριβότερο πρόγραμμα στην τιμή του φτηνότερου. Μου χαμήλωσαν την τιμή στα 366 ευρώ. Η αλήθεια είναι οτι 1) το ήθελα σαν τρελός και 2) τα έχω πάρει άγρια με την Cosmote. Οπώτε μάλλον πέτυχαν γερό νεύρο όταν με είδαν οι πωλήτριες να σαλιώνω το εκθετήριο. Το πήρα μαύρο. Το κόκκινο μου αρέσει, αλλά μάλλον πάει καλύτερα σε μια γυναίκα με πάθος παρά σε έναν σπασίκλα σαν εμένα. Επίσης πάει τρελά με το μαύρο scheme μιας που η οθόνη έχει clear blacks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα