Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα άνοιξα ένα θέμα ( http://www.insomnia.gr/topic/471630-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/ ) το οποίο με ενδιαφέρει να ενημερωθώ πάρα πολύ για αυτό , αλλά δυστυχώς κλειδώθηκε ( ενέργεια σεβαστεί και κατανοητή από μέρους μου και για την οποία δεν φέρω καμιά αντίρρηση , γιατί όντως το insomnia δεν είναι ιστοσελίδα για τέτοιες συζητήσεις ) . Ξέρετε να μου πείτε κάποια ιστοσελίδα όπου μπορώ να συζητήσω ελεύθερα για τέτοια θέματα ;

Δημοσ.

Σορρυ βρε αδερφε κι ολας αλλα υπάρχει κανένα νόημα;

Δεν κλειδωθηκε ως πολιτικο θέμα πχ ποια η γνωμη σας για τα σκανδαλα του ταδε πολιτικου κόμματος αλλα ως κανιβαλισμός.

Θεμα: Οσοι μεταναστες πακιστανοι στην Ελλαδα συγκατοικουνε με ανδρες φορανε παντοφλακια για να ειναι ξεκαθαρο οτι την συκεκριμενη βδομαδα κανουνε δουλεις και τον παιρνουνε.

Ε μα τι περιμενες;

Να ειμαι ειλικρινης, το εχω και εγω απορια για το πως την παλευουνε απο την στιγμη που ως οικονομικοι μεταναστες βλεπω κυκλοφορουνε μονο πακιστανοι και οχι πακιστανες ενω απο αλλες χωρες βλεπεις και τα δυο φυλα, και μεταξυ μας απ' οτι εχω καταλαβει οι ελληνιδες (οπως και αγγλιδες) δεν δειχνουνε ενδιαφερον στους πακιστανους οπως με αλλους βαλκανιους.

Εκτος βεβαια αν λογω κουλτουρας, παραδοσεων κλπ δεν κυκλοφορουνε οι γυναικες στον δρομο ουτε για μεροκαματο πχ πλανοδιο εμποριο.

Αλλα οχι και να βρεις ενα φορουμ που θα αφηνουνε οι mod να συζηταει ο καθενας οτι ραδιο αρβυλα θελει στην ουσια δεν θα σου λυθουνε αποριες. Θα ακουσεις ενα καρο βλακειες και θα γινει το μυαλο σου πουρες. Ειδικα αν σκεφτεις οτι λιγο πολυ ολοι ειμαστε θυματα της τεχνικης "λεγε λεγε στο τελος κατι μενει" χαμενος θα βγεις απο την εσκεμμενη και μη παραπληροφορηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...