ozzy87 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας θα ηθελα τη βοηθεια σας στο εξης θεμα. με το team viewer απο το pc μου(win xp) μπαινω παντου.Οταν θελω να μπω απο αλλο υπολογιστη σε μενα δεν μπορω.Μολις γραψω την id παταω συνδεση και απο κατω γραφει συνδεση με κιτρινο κυκλο μπροστα και μενει ετσι.Τσεκαρα το firewall μηπως κοβει και δεν ειναι. Μηπως πρεπει να αλλαξω την θυρα που χτυπαει το team viewer στο pc μου?(αν ναι πως?) Αυτα με λιγα λογια!Για λεπτομερειες στειλτε μηνυμα. Ευχαριστω!
jim_p Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μηπως χρησιμοποιεις την 80 (που ειναι η default του teamviewer) για κατι αλλο πχ για το web interface καποιου torrent client? http://www.teamviewer.com/en/help/334-Which-ports-are-used-by-TeamViewer.aspx
ozzy87 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 γεια σου jim_p ευχαριστω για την απαντηση αλλα αποτι ειδα δεν ειναι το torrent μου.Στις ρυθμισεις torrent ειδα οτι για τις εισερχομενες συνδεσις χρησιμοποιει την θυρα 38536.Πως μπορω να τσεκαρω αν χρησιμοποιειται η 80 απο κατι αλλο?και αν ισχυει να την αλλαξω με τν 5938 που λεει και το λινκ που μου στειλες. Ευχαριστω!
jim_p Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Με το netstat (εντολη για το command prompt) γινεται να δεις ποιες πορτες ειναι ανοιχτες στο pc σου, αλλα δεν θυμαμαι την ακριβη συνταξη που πρεπει να βαλεις
ozzy87 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 α ναι η εντολη ειναι netstat -a θυρα 80 δεν ειδα.η κατασταση των αλλων ηταν LISTENING. ανοιξα και με το προγραμμα PORT FORWARD CONFIG μια πορτα για το team viewer αλλα δεν την εμφανιζει στο cmd. δεν ξερω τι φταιει παντως σε ωρα αναγκης μπαινω με το log me in.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα