Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να τον κάνω τον 1090Τ?

Με μια ματιά που έριξα,960Τ δεν βρήκα,1045Τ βρήκα στα 90ε μεταχειρισμένο αλλά πιστεύω πως είναι πάρα πολλά!!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτή είναι,ναι αλλά δεν βλέπω εγώ να τον αναφέρει μέσα!!!   :wacko: 

Με το bios δεν έχω κάποιο πρόβλημα γενικότερα με κανέναν επεξεργαστή,έχω το 0801.

Δημοσ.

http://www.asus.com/Motherboard/M4A78LTM/#support_CPU

Εχεις την M4A78LT-M ή την  M4A78LT-M LE ?

Για εμένα θα σου πρότεινα να πουλήσεις επεξεργαστή και μητρική πακέτο και να πας σε 

ASROCK 970 PRO3 (66€) με USB III & SATA III  ή καλύτερα ASROCK 970 EXTREME 3 

και να βάλεις έναν 

AMD FX 6300 επάνω !

• Like 2
Δημοσ.

Την LE έχω!!

Φίλε μου έτσι πάμε στα 200+ € κάτι που είναι αδύνατο για μένα!!

Δώσε και την μητρική μαζί με το cpu και πήγαινε σε καινούρια !

Εξάλου ΔΕΝ έχει νόημα να ξεκλειδώσεις τον 960T πάνω σε VRM των 95watt !!! 

Επίσης από vrm 95watt δεν περιμένεις και σωστό και απροβλημάτιστο κλοκάρισμα !

Γενικά οταν ξανααγοράσεις σύστημα αυτό να είναι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξεις στην μητρική ! Να είναι 140Watt TDP και να ψάχνεις να φοράει και καλά mosfets (όχι τίποτα nikos ) που παίρνουν φωτιά ...

Ο 1045T δεν θα σε βοηθήσει πολύ γιατί είναι χαμηλά χρονισμένος ! Βασικά τον έφτιαξαν για να μπαίνει σε OEMS συστήματα με χάρχαλα μητρικές ώστε οι oems να κρατούν χαμηλά το κόστος παραγωγής και να πλασάρουν 6-πύρηνο ....

Δημοσ.

Δώσε και την μητρική μαζί με το cpu και πήγαινε σε καινούρια !

Εύκολο να το λες....1)ποιος και πόσο θα την πάρει??  2)Το ποσό ανεβαίνει πολύ(3φορές πάνω) και 3)αν είναι να κάνω πλήρη αναβάθμηση θα πάω σε Intel

Εξάλου ΔΕΝ έχει νόημα να ξεκλειδώσεις τον 960T πάνω σε VRM των 95watt !!! 

Οπότε πάω για τον 1045Τ...??

Δημοσ.

Μωρέ ναι οκ αλλά.....200+€ που δεν τα έχω,οπότε......

Συν το ότι αν τα κάνω αυτά,μετά πρέπει να αλλάξω και την μνήμη,ε να μην να αλλάξω και την κάρτα γραφικών,να μην βάλω και έναν SSD....??  :unsure:  

Το θέμα μου είναι ότι και με το pc που έχω τώρα είμαι οκ...κάνω τη δουλειά μου!! Απλά με λίγα € θα ήθελα αν γινόταν να κάνω μια αισθητή διαφορά!!

Γι'αυτό και η ερώτησή μου ήταν αν αξίζει να βάλω κάποιον από τις cpu που κουμπώνουν στην μητρική που ήδη έχω!!   :-) 

Δημοσ.

μην παιδευεσαι..! παρε τον 1045 Χ6 και εισαι μια χαρα. καλυτερα να εχεις περισσοτερους πυρηνες! και στο μελλον -οποτε μπορεσεις οικονομικα, αλλαζεις μητρικη-μνημες.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι με μπέρδεψε λίγο ο adtakhs!  :P  Και αν κατάλαβα καλά με την μητρική που έχω,δεν θα μπορέσω να ξεκλειδώσω τον 960Τ. Σωστά? 

Και μία άλλη ερώτηση,καλύτερα 6χ και 2.7 ή 4χ και 3?? athlon ή phenom??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...