maxairas7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας εχω το εξης προβλημα εχω ενα tv-monitor και ενω ειναι συνδεδεμενο με το pc μεσω hdmi οταν προσπατθω να το συνδεσω με το ps3 slim δεν μ βγαζει σημα εκανα reset το ps3 αλλαξα και καλωδιο αλλα τπτ το θεμα ειναι οτι με το pc δουλεουν οι θύρες hdmi κανονικα καιτο ps3 συνδεεται σε αλλη τηλεοραση με hdmi εχω απελπιστει δεν ξερω τι αλλο να κανω..καποια χρήσιμη ιδεα θα ήταν πολυτιμη ευχαριστω
arxangelos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 εχω και γω το ιδιο προβλημα σε LG τηλεοραση...παλια ενω επαιζε τωρα κανει ακριβως τα ιδια με σενα 1
Beerloah Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν - κρατάς πατημένο το κουμπί που ανοίγει την κονσόλα, μέχρι να ακούσεις 2 ήχους (μπίπ). Αυτό καθιστά δυνατό στο PS3 να ελέγξει / αναγνωρίσει το/την monitor, TV και την καλωδίωση επίσης (το HDMI cable).
maxairas7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν - κρατάς πατημένο το κουμπί που ανοίγει την κονσόλα, μέχρι να ακούσεις 2 ήχους (μπίπ). Αυτό καθιστά δυνατό στο PS3 να ελέγξει / αναγνωρίσει το/την monitor, TV και την καλωδίωση επίσης (το HDMI cable).το εκανα αρκετεσ φορες αλλα παλι τπτ
Beerloah Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 το εκανα αρκετεσ φορες αλλα παλι τπτ Δοκίμασε να αλλάξεις θύρα (αν έχει άλλες) και καλό θα ήταν να είναι συνδεδεμένο μόνο το PS3. Ίσως φταίει και το καλώδιο... είναι καλής ποιότητας; δώσε μερικές παραπάνω πληροφορίες αν θες.
maxairas7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 εχω 2 καλωδιο το ενα ειναι της hama και λεει οτι compatible with ps3 το ειχα παρει γυρψ στ δεκαρικο...και τα 2 καλωδια ομως δουλεουν με το pc ξερω...οπως ειπε και ο φιλος απο πανω για καποια περιοδο δουλευε αλλα ξαφνικα σταματησε μου βγαζει χωρις σημα
Beerloah Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 εχω 2 καλωδιο το ενα ειναι της hama και λεει οτι compatible with ps3 το ειχα παρει γυρψ στ δεκαρικο...και τα 2 καλωδια ομως δουλεουν με το pc ξερω...οπως ειπε και ο φιλος απο πανω για καποια περιοδο δουλευε αλλα ξαφνικα σταματησε μου βγαζει χωρις σημα Άρα μιλάμε για δυο ίδια καλώδια - προτείνω να δοκιμάσεις και κάποιο άλλης προέλευσης για να είσαι σίγουρος. Ναι μεν μπορεί να λειτουργούν σε άλλες συσκευές, αλλά στο PS να τρώνε φλασιές. Έχουμε άλλο port; (θύρα) για να δοκιμάσεις και εκεί; Συμπέρασμα αν αποτύχουν όλα αυτά = φταίει η τηλεόραση, σπάνιο μεν για LG (έχουν καλή κατασκευαστική ποιότητα) αλλα δυστυχώς...
maxairas7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 ναι δοκιμασα και στις 2 θυρες δεν ξερω και εγω εχω σπασει το κεφαλι μου τι να πω
arxangelos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μιλάμε έχω κάνει ακριβώς οτι κ εσύ...λογικά λέω θα ναι το καλώδιο αγοράζω καλώδιο τπτ...κάνω format την tv κ το ps3...παλι τπτ..κουμπάκια παρακουμπια πάλι τπτ Ε πλέον δεν ξέρω τι να κανω
maxairas7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 arxangelos ξερεισ ποια ειναι η ειρωνια οτι οι θυρες με το πc δουλευουν κανονικοτατα και οι 2 και τα καλωδια που τα δοκιμασα σε μια παλιοτερη τηλεοραση που δεν ειναι καν full hd παιζει κομπλε δεν ξερω μεχρι και την lg πηρα και μ λεγανε τισ γνωστες βλακειες οτι φταει το ps3 kai ta hz βλακειες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα