Προς το περιεχόμενο

phising

tasoylos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας 

θα σας παρακαλουσα να με βοηθουσαται γρηγορα γιατι πιστευω οτι ειμαι θυμα phising

εχω εγκατεστημενα win 7 kai 8 dual boot 

και μου ανοιξαν την καμερα και με παρακολουθουσαν και μου μου εστειλαν μια γελοιογραφια την αμα ξερατε (troll face) και οταν εγκατεστησα στα win 8 to malwarebytes μου εστειλε οτι κανω λαθος και να μην το κανω στα ελληνικα βοηθηστε με σας παρακαλω γρηγορα

Δημοσ.

δεν μου εστειλαν καποιο μυνημα απλως ετρεξα τον explorer απο win 8 που πιστευω οτι ειναι απο αυτο 

και μετα απο ωρα ειδα την καμερα να αναβει

Δημοσ.

Δεν έπεσες θύμα phising.Απλα λογικα κατέβασες κάποιον trojan και τωρα σε "ραταρανε".

Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να κατεβασεις το nod32 που συνηθως τα πιάνει κατι τετοια.

δοκιμασε και το darkcomet remover γιατι κατα πασα πιθανότητα αυτο χρησιμοποιει ο "φιλος" σου.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ αυτο το προγραμμα να τρεξω στα win 7 η win 8 στα οποια μου εγινε αυτο στα win 7 εχω το norton

to malwarebytes πεταξε το darkcomet γιατι το ειδε σαν απειλη

Δημοσ.

Το darkcomet κατεβασες η το darkcomet remover?

τρεξτο στα 7 γιατι μαλλον απο κει το κατεβασες-ετρεξες.

επισης πανε και στο msconfig μηπως δεις τιποτα υποπτο στο start up και αφαιρεσε το.

Δημοσ.

To darkcomet remover κστεβασα το έτρεξα και στα δύο λειτουργικά αλλά δεν βρήκε τίποτα έβαλα το malwarebytes και βρήκε κάποια trojan μετά έβαλα το eset στα 8 δεν νομίζω ότι ήταν στα 7 γιατί εχω το Norton

Meτα που έκανα επανεκκίνηση το ποντίκι και το πληκτρολόγιο δεν δούλευαν και τον έκλεισα

Δημοσ.

Αν δεν δεις να αναβει η καμερα ξανα κλπ εισαι οκ.αλλιως αν συνεχισουν τα περιεργα πας σε ασφαλη λειτουργια χωρις συνδεση και τρεχεις καποιο  αντιβαιρους για φουλ σκαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...