Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...εχω ενα λαπτοπ εδω και 2-3 χρονια και τις τελευταιες μερες μου παρουσιαζει ενα προβλημα...οταν συνδεσω το λαπτοπ με την παροχη ρευματος  το λαπτοπ μετα απο κανενα 10 λεπτο αντε 15 λεπτο το πολυ κλεινει απο μονο του...ενω οταν το λαπτοπ λειτουργει με μπαταρια ειναι μια χαρα...οποτε υποθετω οτι λογικα το προβλημα πρεπει να βρισκετε στο τροφοδοτικο του λαπτοπ δηλαδη να γινετε καποιο βραχυκυκλωμα οταν ειναι στο ρευμα και να κλεινει το λαπτοπ...εχετε καποια αλλη ιδεα?επισης το τροφοδοτικο ποσο εφικτο ειναι να αλλαξει και αν χρειαζετε εξειδικευμενο προσωπικο για να κανει την αλλαγη αυτη!

Δημοσ.

Τροφοδοτικό μπορείς να αλλάξεις και μόνος σου αναζητώντας ίδιο ή συμβατό μοντέλο (ίδια τάση εξόδου & watt).

Πρέπει όμως πρώτα να το δώσεις σε κάποιον να το ελέγξει/μετρήσει.

Δημοσ.

Τροφοδοτικό μπορείς να αλλάξεις και μόνος σου αναζητώντας ίδιο ή συμβατό μοντέλο (ίδια τάση εξόδου & watt).

Πρέπει όμως πρώτα να το δώσεις σε κάποιον να το ελέγξει/μετρήσει.

θεωρεις οτι μπορει να ειναι κατι αλλο?

Δημοσ.

Εκτός από το τροφοδοτικό μπορεί να παίζει και κάτι με το power jack της μητρικής...

Επίσης έλεγχξε θερμοκρασίες σου καλού κακού...μπορεί να γίνεται τυχαία όταν έχεις το τροφοδοτικό (λέω τώρα εγώ :D)

Πείραξες κάτι και έγινε αυτό?Καθαρισμός και αλλαγή πάστας πχ ?Ή ξαφνικά?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...εχω ενα λαπτοπ εδω και 2-3 χρονια και τις τελευταιες μερες μου παρουσιαζει ενα προβλημα...οταν συνδεσω το λαπτοπ με την παροχη ρευματος  το λαπτοπ μετα απο κανενα 10 λεπτο αντε 15 λεπτο το πολυ κλεινει απο μονο του...ενω οταν το λαπτοπ λειτουργει με μπαταρια ειναι μια χαρα...οποτε υποθετω οτι λογικα το προβλημα πρεπει να βρισκετε στο τροφοδοτικο του λαπτοπ δηλαδη να γινετε καποιο βραχυκυκλωμα οταν ειναι στο ρευμα και να κλεινει το λαπτοπ...εχετε καποια αλλη ιδεα?επισης το τροφοδοτικο ποσο εφικτο ειναι να αλλαξει και αν χρειαζετε εξειδικευμενο προσωπικο για να κανει την αλλαγη αυτη!

εχουν αναφερθει προβληματα στα toshiba  για καποιον ηλεκτρολυτικο πυκνωτη που ειναι υπευθυνος για την τροδοδοσια του πανω στην μητρικη! ισως και για αυτο να σου κανει "σχεδια"

πηγαινε σε ηλεκτρονικο να δεις εαν βγαζει σωστη ταση το τροφοδοτικο σου..

το τροφοδοτικο ειναι το δικο του;; η aftermarket..

Δημοσ.

Πριν κοιτάξεις για θέμα hardware και καθώς το laptop λειτουργεί μια χαρά με τη μπαταρία, δες  τις ρυθμίσεις (power settings) όταν είναι συνδεδεμένο με το φορτιστή.

Δημοσ.

Πριν κοιτάξεις για θέμα hardware και καθώς το laptop λειτουργεί μια χαρά με τη μπαταρία, δες  τις ρυθμίσεις (power settings) όταν είναι συνδεδεμένο με το φορτιστή.

δεν το ειχα σκεφτει αν και το θεωρω απιθανο..θα το κοιταξω ομως!

Εκτός από το τροφοδοτικό μπορεί να παίζει και κάτι με το power jack της μητρικής...

Επίσης έλεγχξε θερμοκρασίες σου καλού κακού...μπορεί να γίνεται τυχαία όταν έχεις το τροφοδοτικό (λέω τώρα εγώ :D)

Πείραξες κάτι και έγινε αυτό?Καθαρισμός και αλλαγή πάστας πχ ?Ή ξαφνικά?

το power jack δν νομιζω να ειναι γιατι οταν ειναι στην μπριζα η παροχη ρευματος ειναι μια χαρα..δηλαδη δεν αναβοσβηνει το λαμπακι του ρευματος για να πεις οτι κατι εχει το power jack και δν κανει καλη επαφη....εντελως ξαφνικα

εχουν αναφερθει προβληματα στα toshiba  για καποιον ηλεκτρολυτικο πυκνωτη που ειναι υπευθυνος για την τροδοδοσια του πανω στην μητρικη! ισως και για αυτο να σου κανει "σχεδια"

πηγαινε σε ηλεκτρονικο να δεις εαν βγαζει σωστη ταση το τροφοδοτικο σου..

το τροφοδοτικο ειναι το δικο του;; η aftermarket..

το τροφοδοτικο ειναι το δικο του...να το παω σε ηλεκτρονικο η σε κανενα καταστημα πλαισιο-service toshiba

Δημοσ.

Πάε στο ηλεκτρονικό τη γειτονιάς σου απλά να τον ελέγξει. Δε θα σου πάρει τίποτα να ρίξει μια ματιά αν δίνει σωστή έξοδο.

Μη κάνεις το λάθος να πας σε service.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...