troupdim Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Kαλησπερα σε ολους, θελω να αγορασω ενα laptop κ συγκεκρημενα εχω επικεντρωθει σε toshiba πανω κατω μεχρι 600 ευρω. Εχω τσεκαρει δυο μοντελα , που απο οτι εχω καταλαβει κ μου εχουν πει ειναι παλια κ ενδεχομενως ειναι κ απο τα τελευταια κομματια. Το πρωτο ειναι Site: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904737&sid=1">αυτο και το δευτερο ειναι Site: http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?LNG=28&service=SE&toshibaShop=false&BV_UseBVCookie=yes&PRODUCT_ID=1128097&BV_Script=/jsp/fixup/productPage">αυτο . Το πρωτο το εχω βρει στο eshop.gr κ το δευτερο στον κοτσοβολο. Η χρηση που το θελω ειναι κυριως για σχεδιαστηκα προγραμματα οπως photoshop και για web design . Ηθελα να ακουσω την γνωμη σας κυριως ως προς την καρτα γραφικων αλλα κ γενικοτερα ποιος θεωρειτε καλυτερος υπολογιστης. Ευχαριστω εκ των προτερων
gusy25o4 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 γεια σου εγώ έχω ένα satellite c855 με ίδια χαρακτηριστικά αλλα είχε άλλη κάρτα γραφικών radeon 1024 mb 7610 νομίζω σε γενικές γραμμές καλώ μηχάνημα είναι δεν μου παρουσιάζει αυξημένες θερμοκρασίες αν εξαιρέσω το ότι είχε περασμένα μέσα τα windows 8 με όλα τα υπόλοιπα είμαι ικανοποιημένος ...
linkin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Σχεδιαστικα προγραμματα θελουν αυτονομη καρτα γραφικων και σχετικα βαρβατη.Δεν ξερω κατα ποσο θα βρεις κατι στα 600 ευρω,χωρις να ειμαι σιγουρος παντως.Με ΗD3000 παντως που εχει το πρωτο λαπτοπ σιγουρα δεν θα την παλεψεις.
Kostas93 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 κάτι άλλο πέρα απο toshiba σε ενδιαφέρει?
troupdim Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Κυρίως σε toshiba ΨΑΧΝΩ. Οπότε σε ποιο απο τα δυο καταλήξετε; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα