Προς το περιεχόμενο

Skroutz Alerts?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια υπαρχει καποιος τροπος ειτε μεσα απο το σκρουτζ ειτε απο καποια εξωτερικη υπηρεσια να ενημερωνομαστε για τις αλλαγες τιμων σε συγκεκριμενα προιοντα, η να θετουμε μια τιμη και οταν την βρισκει να μας ενημερωνει με mail, browser plugin etc?

Κοιταζω σνεχως για αλλαγες σε συγκεκριμενα προιοντα και ολα χανω τις τιμες που θα θελα. Κοιτωντας το ιστορικο τιμων ανακαλυπτω πως η τιμη που ηθελα υπηρξα αλλα διηρκησε 2-3 μερες.

Δημοσ.

Κατι ειναι και αυτο, αλλα πρεπει παλι να μπαινεις καθε μερα στην σελιδα να βλεπεις για αλλαγες. Περιμενω κατι πιο πολυ σε στυλ ειδοποιησεων μεσω mail οταν φθασει συγκεκριμενη τιμη, η ποσιστιαο μειωση, η καποιο widget browser plug-in που καθως χρησιμοποιω τον υπολογιστη να με ειδοποιει εκεινη την ωρα, ωστε να μην εχω το νου μου να ελεγχω εγω ολη την ωρα.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιζουν ρε παιδια οι ειδοποιησεις με email;

καιρο εχω να λαβω και δεν βρισκω και την επιλογη στο site, την κατηργησαν;

Δημοσ.

μου εστειλαν email σημερα με το link της σελιδας των ειδοποιησεων:
Ειδοποιήσεις μέσω email

οσο κι αν εψαξα παντως δεν καταφερα να το βρω

υπαρχει τελικα, αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν εστειλε την τελευταια φορα καποια ειδοποιηση

και το σηριαλ συνεχιζεται, μου στελνουν και μου λενε οτι στελνουμε οταν ειναι πανω απο 10%,

αλλα στα παπουτσια (που ποσταρα και στο σχετικο θεμα) ηταν 18% & 13%, αλλα mail δεν ηρθε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...