therock Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδια υπαρχει καποιος τροπος ειτε μεσα απο το σκρουτζ ειτε απο καποια εξωτερικη υπηρεσια να ενημερωνομαστε για τις αλλαγες τιμων σε συγκεκριμενα προιοντα, η να θετουμε μια τιμη και οταν την βρισκει να μας ενημερωνει με mail, browser plugin etc? Κοιταζω σνεχως για αλλαγες σε συγκεκριμενα προιοντα και ολα χανω τις τιμες που θα θελα. Κοιτωντας το ιστορικο τιμων ανακαλυπτω πως η τιμη που ηθελα υπηρξα αλλα διηρκησε 2-3 μερες.
DimChaz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Αυτό γίνεται στο skroutz. Άμα βάλεις ως αγαπημένο το προϊόν που θες, θα λαμβάνεις notifications στο skroutz όταν υπάρχει μεταβολή της τιμής του προϊόντος. Για δες εδώ https://www.skroutz.gr/blog/post/63
therock Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Κατι ειναι και αυτο, αλλα πρεπει παλι να μπαινεις καθε μερα στην σελιδα να βλεπεις για αλλαγες. Περιμενω κατι πιο πολυ σε στυλ ειδοποιησεων μεσω mail οταν φθασει συγκεκριμενη τιμη, η ποσιστιαο μειωση, η καποιο widget browser plug-in που καθως χρησιμοποιω τον υπολογιστη να με ειδοποιει εκεινη την ωρα, ωστε να μην εχω το νου μου να ελεγχω εγω ολη την ωρα.
patrickdrd Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 παιζουν ρε παιδια οι ειδοποιησεις με email; καιρο εχω να λαβω και δεν βρισκω και την επιλογη στο site, την κατηργησαν;
stelios18120 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μ φαίνεται ναι πλέον δεν έχει με email Πρέπει να μπαίνεις στο site να βλέπεις τις ειδοποιήσεις σου
patrickdrd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 πω απαραδεκτος, εβαλα και την android εφαρμογη που γραφει για ειδοποιησεις για να δω αν στελνει απο εκει
patrickdrd Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 μου εστειλαν email σημερα με το link της σελιδας των ειδοποιησεων:Ειδοποιήσεις μέσω email οσο κι αν εψαξα παντως δεν καταφερα να το βρω υπαρχει τελικα, αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν εστειλε την τελευταια φορα καποια ειδοποιηση και το σηριαλ συνεχιζεται, μου στελνουν και μου λενε οτι στελνουμε οταν ειναι πανω απο 10%, αλλα στα παπουτσια (που ποσταρα και στο σχετικο θεμα) ηταν 18% & 13%, αλλα mail δεν ηρθε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα