Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 09/07/2018 at 13:42, LionRulesGR said:

Πραγματικα σ'ευχαριστω… επαιξε αμεσως… και πανω που διαβαζα ΠΡΙΝ αγορασω αυτο το ρουτερ οτι ο ΟΤΕ δινει τους κωδικους τηλεφωνιας …τους καλω και μου λενε οτι ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ αλλα απο 15-6-2018 σταματησαμε να το κανουμε… ΤΙ ??? Μου προτειναν οτι αν επιστρεψω το router που αγορασα και το αγορασω απο καταστημα COSMOTE οτι θα παιξει αυτοματα το τηλεφωνο.. αυτο που ΔΕΝ ηταν ικανοι να απαντησουν ηταν ΠΩΣ θα ρυθμισω την τηλεφωνια στο FritzPhone App χωρις να εχω τους κωδικους… Δεν παμε καθολου καλα.. γνωστος μου προτεινε να ξεκινησω νομικες διαδικασιες γιατι οι κωδικοι δεν τους ανηκουν.. Πουλινε δεν υπαρχει συντομοτερος και λιγοτερα επωδυνος τροπος ? :)

δες την πιο κατω απαντηση.επισης πλεον ο οτε νομιζω ξανα ξεκινησε να δινει τους κωδικους.εσυ χωρις κωδικους δεν μπορεις να την σεταρεις εκτος αν μπουν remotely. αυτο που ειπε ο φιλος σου ειναι τελειως εκτος.εννοειται οτι ο οτε δεν ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει κωδικους voip για 200.000 λογους.ετσι ειναι η υπηρεσια.συμφωνα με τον φιλο σου να μας δωσει και τα root στοιχεια γιατι το ρουτερ δεν του ανηκει  και δεν ξερω τι αλλο.οι περισσοτεροι παροχοι δεν δινουν καν τα στοιχεια της τηλεφωνιας.οποτε πες του φιλου σου οτι δεν παιζει αυτο που λεει.

On 09/07/2018 at 18:40, chios said:

https://en.avm.de/fritz-lab/fritz-lab-for-fritzbox-6890-lte/fritz-lab-for-fritzbox-7490-and-7590/overview/

κάπου πήρε το μάτι μου ότι στα τελευταία firmware και λόγω του ότι ο οτε πουλάει αυτό το ρουτερ θα έχει την δυνατότητα να τραβάει αυτόματα τις ρυθμίσεις για την τηλεφωνία, κατέβασε και δοκίμασε το τελευταίο beta λογισμικό από την σελίδα.

απο την αλλη σε συζητηση σε αλλο θεμα με jkoukos την τηλεφωνια την τραβανε αυτοματα για καποιο λογο οσα δινει ο ΟΤΕ.ισως να εχουν μια διαφορετικη παραμετροποιηση.αν παρεις απο το εμποριο ισως χρειαστει να μπει ο οτε μεσα και να σεταρει την τηλεφωνια.πλεον για το 7590 υπαρχει και το fritz!os 7.βγηκε official.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...