billy_79 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα!Ψάχνω πρόγραμμα να κλειδώνει φάκελο στο οποίο εχω μουσική το οποίο όμως δεν θα εμποδίζεi το πρόγραμμα μουσίκης να δουλέψει .Δοκίμασα το folder lock αλλά οταν ανοίγει το πρόγραμμα μουσικής δεν βλέπει τα κομμάτια και επομένως δεν παίζει.Ευχαριστώ!
Alchemist` Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα!Ψάχνω πρόγραμμα να κλειδώνει φάκελο στο οποίο εχω μουσική το οποίο όμως δεν θα εμποδίζεi το πρόγραμμα μουσίκης να δουλέψει .Δοκίμασα το folder lock αλλά οταν ανοίγει το πρόγραμμα μουσικής δεν βλέπει τα κομμάτια και επομένως δεν παίζει.Ευχαριστώ! Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική να "κρύψεις" τα "αθώα" τραγούδια... Anyway μπορείς: 1) να τα έχεις στο φλασάκι σου το οποίο και εισάγεις για να τα ακούσεις. 2) να κάνεις όλα τα κομμάτια ένα rar με κωδικό. Ανοίγωντας το αρχείο με το winrar μπορείς να διαλέξεις τα κομμάτια σου και να τα προσθέσεις στο playlist του winamp απλά σέρνοντάς τα με το ποντίκι από το winrar στο winamp. 3) να βρείς ένα πρόγραμμα σαν αυτό που ψάχνεις. Καλή τύχη τότε λοιπόν γιατί δεν μπορώ να σε βοηθήσω... 1
billy_79 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Να το πω απλα.Θέλω να περάσω mp3 και ενα προγραμμα μουσικής σε ενα cafe,Με ενδιαφέρει να κλειδώσω τον φάκελο με τα mp3 μου για να μην εχει κανεις πρόσβαση σε αυτα, και παράλληλα το πρόγραμμα να παιζει κανονονικά.
lexmark Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Αν τα κάνεις κρυφά τα αρχεία; Άκυρο το προηγούμενο
MindControl Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 billy_79 , αυτό που θέλεις να γίνει, με τον τρόπο που το θέλεις, έρχετε σε αντίφαση με νόμους του λειτουργικού συστήματος. Χρειάζεσαι άλλους τρόπους και άλλη σκέψη που δεν ξέρω αν αξίζει στο σενάριο σου να το τραβήξεις τόσο πολύ !MindControl. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα