Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε πόσο περίπου σε πληρώνει ένα περιοδικό, μη επιστημονικό, όταν κάνεις δημοσίευση ένα άρθρο σου;

Γνωρίζω ότι η τιμή βγαίνει ανάλογα με τον αριθμό των λέξεων.

Δημοσ.

Σίγουρα ειναι ανάλογα με το περιοδικό. Άκουσα ότι αρχικά πληρώνουν 2,5 με 3 λεπτά τη λέξη για τους νέους αρθρογράφους

Δημοσ.

Αναλόγως το τιράζ, τον χώρο και το ποιος είσαι... αν είσαι upcomer μην αγοράσεις χρηματοκιβώτιο ακόμα.

Κουοτεντ φορ εμφασις.

@@ παινεις, Μόλις "μαζεψεις" Άρθρα σε ενα Περιοδικό πας σε αλλο και μιλάς για τιμη, αλλιώς, ζαμπα.

Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App

<p>Σίγουρα ειναι ανάλογα με το περιοδικό. Άκουσα ότι αρχικά πληρώνουν 2,5 με 3 λεπτά τη λέξη για τους νέους αρθρογράφους</p>

Σε έντυπο δεν παιρνεις τίποτα σαν νέος, σε Διαδικτυακό κατι κανείς, Ανάλογα τα κλικ που μαζευει ο λινκ σου.

Δημοσ.

Σε έντυπο δεν παιρνεις τίποτα σαν νέος, σε Διαδικτυακό κατι κανείς, Ανάλογα τα κλικ που μαζευει ο λινκ σου.

Ετσι ξερω και εγω εχω γνωστη που ειναι δημογιογραφος σε περιοδικο και δεν παιρνει τιποτα ειναι κατι σαν αμισθι πρακτικη.

Τωρα για το ιντερνετ εγω επαιρνα 2 ευρω για λιγο που εργαστηκα για το αρθρο το οποιο επρεπε να τηρει καποια κρητιρια πχ μια σελιδα στο word με γραμματοσειρα Arial Black 14 κλπ

Δημοσ.

Πριν καναδυο χρόνια σε αθηναϊκό περιοδικό -μη free press- έπρεπε να περάσεις μία δοκιμαστική περίοδο απλήρωτος πάντως. Η δοκιμαστική περίοδος όμως μπορούσε να είναι επ αόριστον... Φαντάζομαι ότι αν σήμερα είσαι ένας ράντομ άνθρωπος και στείλεις βιογραφικό και ενδεικτικά κείμενα σε οποιοδήποτε περιοδικό, ρωτώντας τα περί πληρωμής μόνο γέλιο θα προκαλέσεις.
Οι πρακτικές κατά κανόνα είναι απλήρωτες, ακόμη και στα ειδησεογραφικά πρακτορεία.(καλά, ειδικά εκεί). Είχα κάνει αίτηση την άνοιξη σε μία εφημερίδα για πρακτική και μου είπαν "ναι ναι εξαιρετικά σας θέλουμε, θα έρχεστε κάθε μέρα 9-16 για 6 μήνες στου διαόλου το κέρατο που είναι τα γραφεία μας, θα αναλάβετε αυτό και αυτό το πόστο γιατί τώρα με τις εφεδρείες δεν έχουμε και υπαλλήλους... α και παρεμπιπτόντως πληρωμή δεν είναι εφικτή". Θρασύτατοι.

Γενικά, για να πληρώσει ένα περιοδικό τα άρθρα σου, σου έχει ζητήσει προηγουμένως και να συνεργαστείς μαζί του.

Δημοσ.

νομιζω οτι τωρα πια ειναι καλυτερα να ανοιξεις κανα blog να γραφεις και οτι θες με το  καιρο να βαλεις και καμια διαφημισουλα.τουλαχιστον αμα κανεις κανα ονομα μετα σε εφημεριδες/περιοδικα εχει μια πιθανότητα για να πληρωνεσαι.

Δημοσ.

Ετσι ξερω και εγω εχω γνωστη που ειναι δημογιογραφος σε περιοδικο και δεν παιρνει τιποτα ειναι κατι σαν αμισθι πρακτικη.

Τωρα για το ιντερνετ εγω επαιρνα 2 ευρω για λιγο που εργαστηκα για το αρθρο το οποιο επρεπε να τηρει καποια κρητιρια πχ μια σελιδα στο word με γραμματοσειρα Arial Black 14 κλπ

Δύο ευρώ για μια σελίδα κείμενο στο word που θέλεις πάνω από μια ώρα για να σκεφτείς να τη γράψεις και να την ελέγξεις μετά; Πιο πολλά θα βγάζει ο Πακιστανός στα φανάρια (χωρίς υπερβολή).

• Like 1
Δημοσ.

Δύο ευρώ για μια σελίδα κείμενο στο word που θέλεις πάνω από μια ώρα για να σκεφτείς να τη γράψεις και να την ελέγξεις μετά; Πιο πολλά θα βγάζει ο Πακιστανός στα φανάρια (χωρίς υπερβολή).

Και ομως τοσα εδιναν στο εν λογο site και μαλιστα ηθελε να απανταω σε ερωτησεις επισκεπτων αλλιως δεν θα πληρωνομουνα.

Αααα και το καλυτερο η πρωτη πληρωμη μετα απο 3 μηνες!

Δημοσ.

Και ομως τοσα εδιναν στο εν λογο site και μαλιστα ηθελε να απανταω σε ερωτησεις επισκεπτων αλλιως δεν θα πληρωνομουνα.

Αααα και το καλυτερο η πρωτη πληρωμη μετα απο 3 μηνες!

Ακόμα και στις ερωτήσεις τύπου: Γιατί δεν βάζεις ορθογραφικό έλεγχο; ;ρ

Δημοσ.

Τζίφος. Όπου και να ρώτησα σε μηνιαία ή εβδομαδιαία περιοδικά η αμοιβή είναι αστεία και να την αναφέρεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...