Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΕΝΑ ACER ASPIRE,ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΑΣΗ KAI EXΩ TO ARGUS MONITOR ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΤΟ ΕΧΩ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΤΑΞΥ 75 ΚΑΙ 85...ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ? ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ?

Δημοσ.

Φυσιολικες θερμοκρασιες εχεις σε idle.

Σε παιχνιδια ανεβαινει η θερμοκρασια μιας και τα λαπτοπ αυτα δεν εχουν συστημα ψυξης ικανο να κρατα το λαπτοπ κρυο.

Δημοσ.

οποτε δεν χρειαζετε να ανυσηχω ετσι? ειναι φυσιολογικα ε? ευχαριστω  :)

ποιο λαπτοπ εχεις ?? μοντελο? γιατι και εγω εχω το λαπτοπ της υπογραφης μου και μου βγαζει και εμενα παρομοιες θερμοκρασιες.

Δημοσ.

ποιο λαπτοπ εχεις ?? μοντελο? γιατι και εγω εχω το λαπτοπ της υπογραφης μου και μου βγαζει και εμενα παρομοιες θερμοκρασιες.

exv to acer aspire 5742z και γενικα ειναι αρκετα καλο ...βασικα το φυσιξα λιγο και εβγαλε σκονη παρολο που το εχω συνεχως καθαρο,και απο τοτε εχει 10 βαθμους πιο χαμηλα...αντι για 85 που εφτανε τωρα παει ως 75!

Δημοσ.

πες μου απο που το φυσιξες και με τι και εγω εχω προβλημα με τις θερμοκρασιες...

άπλα το φύσηξα με το στόμα δυνατά στους αεραγωγούς που βγαίνει ο αέρας και στον ανεμιστιρα.δεν χρειάστηκε να το ανοίξω γιατι και ετσι εβγαλε αρκετη σκόνη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...