overpower Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Το digital master μου προσφερει 10% εκπτωση επειδη δεν εχουν το Note 1. Να το παρω? Σκεφτομουν απο Bazaar την 32αρα εκδοση του note 1. Μου αρεζε η φαση με το πενακι κτλ. Τι λετε?
Voodooman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν μπορείς να πάρεις το Note 2, τότε αναγκαστικά θα πας στο S3. Δεν το έχω δουλέψει το Note 1, αλλά από όσο έχω διαβάσει, το πενάκι δεν είναι τόσο αποτελεσματικό και ευχάριστο.
overpower Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μου αρεσε η φαση ειπα. Τελος παντων λεφτα για το note 2 δεν υπαρχουν ακομα και με την εκπτωση. Τις εφαρμογες που εχει το Note, γινετε να τις βαλω στο s3 (S-pen κτλ)?
dreez Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 υπάρχει πενάκι για το s3 απλά δεν ξέρω πόσο χρηστικό είναι σε "μόλις" 4.8 ιντσες . To είχα σκεφτεί και εγώ για το δικό μου αλλά ακόμα σε σκέψεις είμαι! εφαρμογές υπάρχουν από ότι ξέρω..
overpower Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Το note 1 αξιζει στα 350 ευρω? Ειναι αμεσα διαθεσιμο απο πλαισιο και απο digital master Που παραγγειλα πρωτα το note 1 και μετα εκανα αλλαγη με το s3 με -10% εκπτωση (430 ευρω) ακομα να ερθει και εκνευριζομαι. Απαντηστε οσο πιο γρηγορα γινετε για να μην φυγουν τα κοματια.
Voodooman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μετά την τελευταία αναβάθμιση του S3, έχει πάρει νομίζω σχεδόν όλες τις εφαρμογές του Note 2. Υπάρχει πενάκι για το S3, το ορίτζιναλ που είναι πανάκριβο και ένα σωρό πάμφθηνα, που δουλεύουν μια χαρά. Όλα αυτά πάντως, γνήσιο και μαϊμουδάκια, δεν φτάνουν το πενάκι του Note 2 που είναι τελείως άλλη φάση, είναι συνδεδεμένο με την συσκευή μέσω Bluetooth ή κάπως έτσι. Τα πάμφθηνα πενάκια που έχω για το S3 δουλεύουν πολύ καλά και κυρίως χρησιμεύουν για να κρατάς σημειώσεις στο s memo και για να ζωγραφίζεις. Θα προτιμούσα το S3 σε κάθε περίπτωση σε σχέση με το Note 1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα