Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντα μου άρεσε αυτό το τσουβάλιασμα...

κάτσε τώρα λογικά θα έπρεπε να πεταχτεί ο άλλος να του την πει που πετάχτηκε σαν τσουτσού... περίμενε το...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν διαφωνούμε σε τίποτα. Εγώ εξαρχής είπα ότι το έχουμε παρακάνει με τους τεμπελχανάδες Έλληνες που δεν δουλεύουν, που δεν παράγουν κλπ

Τι να παράξουν, υπάρχουν εργοστάσια, βιομηχανίες κάτι τέλος πάντων για να κάνεις παραγωγή ?

Παράγουμε έρευνα στα ελληνικά πανεπιστήμια...

Ναι για αυτό όλου πάνε εξωτερικό για αυτό το λόγο.

Ο ξάδερφος μου καθηγητής στην Οξφόρδη και δεν μπορεί να έρθει εδώ πρώτον γιατί δεν υπάρχει έρευνα και δεύτερον δεν είναι σε κάποια κλίκα!

Δημοσ.

Η αύξηση θα είναι προσωρινή μέχρι να καλύψουν τη ζημία, ή μόνιμη;

Γιατί εγώ πάλι μυρίζω π@@στιά απ'τους κυβερνώντες...

Δημοσ.

Η αύξηση θα είναι προσωρινή μέχρι να καλύψουν τη ζημία, ή μόνιμη;

Γιατί εγώ πάλι μυρίζω π@@στιά απ'τους κυβερνώντες...

Εχεις δει εσυ ποτε στην Ελλαδα οτι αυξανεται να ξαναμειωνεται ??????

Δημοσ.

Aυξήσεις στα εισιτήρια φέρνουν οι απεργίες

[..]

Ιδιοφυές.

Οι απεργίες θα φταίνε για ενδεχόμενη αύξηση των εισιτηρίων, αγαθομούρηδες ενωθείτε για να επανέλθει η τιμή του εισιτηρίου στο εξευτελιστικό ποσό του 1.40€.

:huh:

Δημοσ.

Πάντα μου άρεσε αυτό το τσουβάλιασμα...

το βλεπω

κάτσε τώρα λογικά θα έπρεπε να πεταχτεί ο άλλος να του την πει που πετάχτηκε σαν τσουτσού... περίμενε το...

δεν το εχεις, λυπαμαι

Ναι για αυτό όλου πάνε εξωτερικό για αυτό το λόγο.

Ο ξάδερφος μου καθηγητής στην Οξφόρδη και δεν μπορεί να έρθει εδώ πρώτον γιατί δεν υπάρχει έρευνα και δεύτερον δεν είναι σε κάποια κλίκα!

να ηταν μονο εκει η κλικα...

Δημοσ.

η μλκια πάει σύννεφο τόσα ριμοδοχρόνια δεν μπορούσαν να βάλλουν μπάρες ειμαι 28 χρονών τοσα χρονια χρησιμοποιώ ηλεκτρικό, ελεγκτή δεν έχω δει στη ζωή μου .Ο πατέρας μου μου χε πει ότι παλιά ο ηλεκτρικός είχε μπάρες.

Καινούργιο μετρό έφτιαξαν ούτε μπάρες ούτε τπτ.

Στα λεωφορεία δεν το συζητώ

Δεν χρειάζεται αύξηση εισιτήριου, μπάρες χρειάζονται και στα λεωφορεία από μπροστινή πόρτα.

Έτσι και δεν θα υπάρχουν λαθρεπιβάτες και θα υπάρχει καλύτερη και πιο αξιοπρεπής μετακίνηση αφού αυτοί που μέχρι τώρα έμπαιναν τζάμπα θα αναγκαστούν να πληρώσουν ή να πάμε με τα πόδια και ούτε θα υπάρχει αυτή η κατάσταση με τους ζητιάνους που αλλάζουν βαγόνια

Δημοσ.

η μλκια πάει σύννεφο τόσα ριμοδοχρόνια δεν μπορούσαν να βάλλουν μπάρες ειμαι 28 χρονών τοσα χρονια χρησιμοποιώ ηλεκτρικό, ελεγκτή δεν έχω δει στη ζωή μου .Ο πατέρας μου μου χε πει ότι παλιά ο ηλεκτρικός είχε μπάρες.

Δεν χρειάζεται αύξηση εισιτήριου, μπάρες χρειάζονται και στα λεωφορεία από μπροστινή πόρτα.

Έτσι και δεν θα υπάρχουν λαθρεπιβάτες και θα υπάρχει καλύτερη και πιο αξιοπρεπής μετακίνηση αφού αυτοί που μέχρι τώρα έμπαιναν τζάμπα θα αναγκαστούν να πληρώσουν ή να πάμε με τα πόδια και ούτε θα υπάρχει αυτή η κατάσταση με τους ζητιάνους που αλλάζουν βαγόνια

Τι λες ρε φιλε τωρα...

Αμα βαλουν μπαρες,πως θα μπορεσουν να βρουν θεσεις να βολεψουν τους ελεκτες?? :-D

Σαπιλα,φιλε,σαπιλα.

Δημοσ.

Και πόση ώρα θα καθόμαστε σε κάθε στάση μέχρι να πληρώσει η κάθε γριούλα με μονόλεπτα;

Δημοσ.

Αυτο θα γινει στην αρχη μετα και η γριούλα θα μάθει να βγάζει εισιτήριο,οπως και να χει προτιμώ να περιμένω στη στάση 2 λεπτά τη γριούλα να πληρώσει πάρα να ναι το λεωφορείο τιγκα απο άτομα που δεν πληρώνουν και να μαστε σα σαρδέλες

• Super Moderators
Δημοσ.

Και πόση ώρα θα καθόμαστε σε κάθε στάση μέχρι να πληρώσει η κάθε γριούλα με μονόλεπτα;

ticket κατευθείαν or gtfo...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...