Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ντροπή για την δημοκρατία η επίταξη εργαζομένων

http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=3555605&nid=1717248

Παραέχουμε δημοκρατία φίλε μου.

Στην Γερμανία όταν ομάδα εργαζομένων θέλει να διαμαρτυρηθεί κάνει την πορεία της κλείνοντας αυστηρά μια λωρίδα του δρόμου ώστε να μην παραλύουν οι πόλεις τους και ταλαιπωρούνται οι συμπολίτες τους.

Σε περίπτωση που σκέφτονταν έστω να κλείσουν την Εθνική οδό θα τους διέλυαν πριν προλάβουν να φταρνιστούν. Και κατάληψη σε κτίριο που ανήκει στο κράτος και όχι σε εσένα? Δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να σου επιτραπεί.

Θες Δημοκρατία? Εχεις την ψήφο σου. Αυτή είναι η Δημοκρατία όχι 10 συνδικαλιστοπατέρες να πηδάνε 4 εκατομμύρια.

Και επειδή ακριβώς το αίσθημα περί δικαίου, παρότι έχουμε μεταλλαχθεί ως λαός, υπάρχει ακόμα για αυτό και η πρόσφατη απεργία δεν βρήκε καθόλου υποστήριξη από την κοινή γνώμη. Αντίθετα οι συνδικαλιστές και η αντιπολίτευση κατάφεραν με τα γνωστά αουα τους να δώσουν και μονάδες στην ΝΔ αν παρακολούθησες τα πρόσφατα γκάλοπ.

• Like 9
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εγινε επιταξη γιατι τα εθελ\ηλπαπ δεν κανανε τοσες μερες οσες κανανε οι σταθερες συγκοινωνίες (μετρο,τραμ,ησαπ), μολις χθες κριθηκε παρανομη η απεργια τους, αν συνεχισουν της εθελ θα προχωρήσουν και εκει σε επιταξη

οι οδηγοι ταξι να εργαστουν και αυτοι, οι πολιτες που θα βρουν τοσα λεφτα να δινουν?

Δημοσ.

οι οδηγοι ταξι να εργαστουν και αυτοι, οι πολιτες που θα βρουν τοσα λεφτα να δινουν?

Ειρωνικα το ειπα φιλε μου αυτο........
  • Like 1
Δημοσ.

"Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα τρόλει, τα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Από το βράδυ αποκαθίστανται τα δρομολόγια των συρμών του ΟΣΕ."

http://news.pathfinder.gr/greece/news/848382.html

"πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στον ΟΑΣΑ, Λεωνίδας Σκούλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε ότι «υπάρχουν και άλλες μορφές αγώνα, χωρίς να ταλαιπωρείται το επιβατικό κοινό»."

WOW siplmy WOW επρεπε να περασει τοσος καιρος να το καταλαβουν?

"Ο κ. Σκούλος κατηγόρησε την κυβέρνηση για την επίταξη και πρόσθεσε πως «εκβιασμοί δε βοηθούν στην εξεύρεση λύσης»."

Τα λογια ειναι περιττα νομιζω...

• Like 2
Δημοσ.

Οι "εργαζόμενοι" θα πρέπει να παρέχουν και κάποια υπηρεσία, φαντάζομαι.

Γιατι δεν τις παρεχουν τοσο καιρο αν εξαιρεσεις βεβαια την απεργια ? 

Δημοσ.

Γιατι δεν τις παρεχουν τοσο καιρο αν εξαιρεσεις βεβαια την απεργια ? 

Οχι ρε! Τα τρενα ειναι τηλεκατευθυνομενα!

Δημοσ.

feodor : Το μετρό της Θεσσαλονίκης πάντως, είχα διαβάσει ότι θα είναι χωρίς οδηγό, αυτόματο δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.

feodor : Το μετρό της Θεσσαλονίκης πάντως, είχα διαβάσει ότι θα είναι χωρίς οδηγό, αυτόματο δηλαδή.

Παντως μεχρι τωρα το εχουν καταφερει να ειναι χωρις σηραγγες, χωρις βαγονια, και χωρις ... πελατες, αν το καταφερουν και χωρις οδηγο, τι να πω, μαγκια τους.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως μεχρι τωρα το εχουν καταφερει να ειναι χωρις σηραγγες, χωρις βαγονια, και χωρις ... πελατες, αν το καταφερουν και χωρις οδηγο, τι να πω, μαγκια τους.

Γιατί ρε φιλε; Μια χαρα ειναι το μετρο! Και σηραγγες εχει, και βαγονια, και πελατες! Και ωραιο ειναι μεσα με αρχαια σε μερικους σταθμους, και καθαρό ειναι, και ερχεται στην ωρα του ενω από τους πινακες που εχει πανω ξερεις ποση ωρα θα αργησει. Τι μας χαλασε? Οι 3-4 μερες απεργια?

Δημοσ.

Παραέχουμε δημοκρατία φίλε μου.

Στην Γερμανία όταν ομάδα εργαζομένων θέλει να διαμαρτυρηθεί κάνει την πορεία της κλείνοντας αυστηρά μια λωρίδα του δρόμου ώστε να μην παραλύουν οι πόλεις τους και ταλαιπωρούνται οι συμπολίτες τους.

Σε περίπτωση που σκέφτονταν έστω να κλείσουν την Εθνική οδό θα τους διέλυαν πριν προλάβουν να φταρνιστούν. Και κατάληψη σε κτίριο που ανήκει στο κράτος και όχι σε εσένα? Δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να σου επιτραπεί.

Όπως επίσης στην Γερμανία κάποτε εξέλεξαν τον Χίτλερ και τώρα έχουν την Μερκελ που πατάει στο λαιμό όλες τις χώρες της ΕΕ προς όφελος της.  

πιο αχρηστο πραγμα απο το μετρο θεσσαλονικης δεν πρεπει να υπαρχει παντως.

Όχι ρε φίλε τι λες έχει τις καλύτερες τιμές από όλα τα σούπερ μάρκετ  :P  :mrgreen: 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως επίσης στην Γερμανία κάποτε εξέλεξαν τον Χίτλερ και τώρα έχουν την Μερκελ που πατάει στο λαιμό όλες τις χώρες της ΕΕ προς όφελος της. 

Οχι πως πήγαμε εμείς και δανειστήκαμε τα κέρατα μας επί δεκαετίες, ούτε φυσικά πως οι μισθοί μας στο Δημόσιο (υδροκέφαλο) τομέα παραήταν καλοί για τα δεδομένα της μικρής χώρας μας. Φυσικά τα πάντα λειτουργούσαν τέλεια και τίποτα απολύτως από αυτά που γίνονται αυτή τη στιγμή δεν είναι καλό και θα έπρεπε να το κάναμε ΜΟΝΟΙ μας ούτως ή άλλως, εδώ και χρόνια και εκτός μνημονίου.

Προφανώς τόσο καιρό ζούσαμε σε ένα απόλυτα δίκαιο και ευνομούμενο κράτος, με βάση τις πραγματικές δυνατότητες της οικονομίας και της τσέπης μας..

Οκ συνεχίστε τον στρουθοκαμηλισμό.

Η σημερινή Γερμανία είναι πρότυπο χώρας παρεμπιπτόντως σε όλους τους τομείς και σου το λέω επειδή έχω ζήσει αρκετά χρόνια εκεί ως μετανάστης. Και όσο για τα "πατάει τους λαιμούς των λαών της ευρώπης" και λοιπές αηδίες τα ακούω βερεσέ.

Αφού είσαι τόσο μάγκας όμως και large τύπος έλα δώσε μου εμένα χίλια ευρώ να σου τραβήξω μια κανονιά που θα ακουστεί ως το Μόναχο και μετά, όταν σου πω πως δεν μπορώ να πληρώσω γιατί θέλω να πληρώσω τα τέλη από το δίλιτρο, χάρισε τα μου. Γιατί στα λόγια όλοι εύκολοι είστε. Γεννάτε λεφτά μάλλον.

Επεξ/σία από balander10
  • Like 4
Δημοσ.

Γιατί ρε φιλε; Μια χαρα ειναι το μετρο! Και σηραγγες εχει, και βαγονια, και πελατες! Και ωραιο ειναι μεσα με αρχαια σε μερικους σταθμους, και καθαρό ειναι, και ερχεται στην ωρα του ενω από τους πινακες που εχει πανω ξερεις ποση ωρα θα αργησει. Τι μας χαλασε? Οι 3-4 μερες απεργια?

Το μετρο Θεσσαλονικης; Εχει και απεργια 3-4 μερες; Ο Walter τι εχει να πει επ' αυτου; Η  Olivia ειναι ενημερη;

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...