Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μετρο Θεσσαλονικης; Εχει και απεργια 3-4 μερες; Ο Walter τι εχει να πει επ' αυτου; Η  Olivia ειναι ενημερη;

Fail

νομιζα οτι μιλουσες για αυτο της αθηνας

Δημοσ.

Οχι πως πήγαμε εμείς και δανειστήκαμε τα κέρατα μας επί δεκαετίες, ούτε φυσικά πως οι μισθοί μας στο Δημόσιο (υδροκέφαλο) τομέα παραήταν καλοί για τα δεδομένα της μικρής χώρας μας. Φυσικά τα πάντα λειτουργούσαν τέλεια και τίποτα απολύτως από αυτά που γίνονται αυτή τη στιγμή δεν είναι καλό και θα έπρεπε να το κάναμε ΜΟΝΟΙ μας ούτως ή άλλως, εδώ και χρόνια και εκτός μνημονίου.

Προφανώς τόσο καιρό ζούσαμε σε ένα απόλυτα δίκαιο και ευνομούμενο κράτος, με βάση τις πραγματικές δυνατότητες της οικονομίας και της τσέπης μας..

Οκ συνεχίστε τον στρουμφοκαμηλισμό.

Η σημερινή Γερμανία είναι πρότυπο χώρας παρεμπιπτόντως σε όλους τους τομείς και σου το λέω επειδή έχω ζήσει αρκετά χρόνια εκεί ως μετανάστης. Και όσο για τα "πατάει τους λαιμούς των λαών της ευρώπης" και λοιπές αηδίες τα ακούω βερεσέ.

Αφού είσαι τόσο μάγκας όμως και large τύπος έλα δώσε μου εμένα χίλια ευρώ να σου τραβήξω μια κανονιά που θα ακουστεί ως το Μόναχο και μετά, όταν σου πω πως δεν μπορώ να πληρώσω γιατί θέλω να πληρώσω τα τέλη από το δίλιτρο, χάρισε τα μου. Γιατί στα λόγια όλοι εύκολοι είστε. Γεννάτε λεφτά μάλλον.

Εγώ ποτέ δεν είπα ότι είμαστε τέλειοι και ότι δεν υπήρχαν σπατάλες τόσα χρόνια αλλά και η Γερμανία έχει βάλει το χεράκι της με αυτό που μας γονάτισε στο πόλεμο και μας καταχρέωσε και πριν λίγα χρόνια που ήξεραν τι παίζει και μας άφησαν να μπούμε στο ευρώ εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα και φυσικά με την συγκάλυψη γερμανικών εταιριών σε διάφορα σκάνδαλα πχ siemens και ferrostaal.

Επίσης μην νομίζεις ότι όλοι η Γερμανία είναι τέλεια υπάρχουν πολλές περιοχές που έχουν πολύ φτώχεια και ανεργία αλλά δεν φαίνεται γιατί η Γερμανία προβάλλει μόνο αυτά που την συμφέρουν.

Τώρα όσο αφορά τα δάνεια που πήραμε και σπαταλήσαμε (δεν θα αναφερθώ καν στο ειδεχθές χρέος) υπάρχουν δυο τρόποι κάποιος να πάρει τα λεφτά ο πρώτος να δείξει επιείκεια και να τα παίρνει λίγα λίγα και ο δεύτερος να σε πατήσει στο λαιμό όπως κάνουν οι τοκογλύφοι και να σου πάρει ότι έχεις και δεν έχεις.

Η Γερμανία κάνει το δεύτερο!  

Υ.Γ
Μακάρι να είχα 1000 ευρώ να στα δώσω πάντως σε φίλους μου έχω δανείσει μικρό ποσά αρκετές φορές και μου τα έδωσαν οπότε είχαν, κάποιες φορές μάλιστα τους τα είχα χαρίσει γιατί δεν τα είχα ανάγκη ενώ αυτοί τα είχαν. 
Δημοσ.

smurfcamel.jpg

Ρε συ, οχι φιλετο απο στρουμφοκαμηλο. Ειναι προστατευομενο ειδος, υπο εξαφανιση.
Μη πλακωσει και καμμια φιλοζωικη στο φορουμ.

• Like 1
Δημοσ.

Ντροπή για την δημοκρατία η επίταξη εργαζομένων

http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=3555605&nid=1717248

ο τίλτος είναι λογοπαίγνιο.

Πετάει ο καθένας την εξυπνάδα του χωρίς να έχει διαβάσει το άρθρο. και τα γίδια απο κάτω πατάνε και Iike.

• Like 2
Δημοσ.

Κρίνεται το μέλλον των κινητοποιήσεων

Κάλπες στήνουν οι οδηγοί στα λεωφορεία, οι οποίοι απεργούν και σήμερα, προκειμένου να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με τις κινητοποιήσεις τους. Τα λεωφορεία έμειναν ακινητοποιημένα, παρά την χθεσινή αναστολή της απεργίας των τεχνικών.

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων, μετά από μια συνεδρίαση περίπου τεσσάρων ωρών, αποφάσισε να στήσει κάλπες, προκειμένου οι πάνω από 4.000 οδηγοί να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο προτάσεις:

-Να βγουν αύριο στους δρόμους τα λεωφορεία και να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία την Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου, όπως ήδη είχαν εξαγγείλει και να πραγματοποιήσουν εκ νέου Γενική Συνέλευση στις 14 Φεβρουαρίου.

-Να βγουν αύριο στους δρόμους τα λεωφορεία και να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία Πέμπτη 31 Ιανουαρίου και Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου. Επίσης να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αναμένεται αργότερα σήμερα αργά το απόγευμα.

Οι οδηγοί στα λεωφορεία σημειώνουν πως είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν «έναν ουσιαστικό και ειλικρινή διάλογο» με την κυβέρνηση και τη Διοίκηση της ΟΣΥ «για το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών, για την υπογραφή νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας» χωρίς να ζητούν την εξαίρεσή τους από το ενιαίο μισθολόγιο.

Από χθες τα μεσάνυχτα κανονικά κυκλοφορούν τα τρένα του ΟΣΕ, ενώ από το πρωί και ο Προαστιακός με την απόφαση της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών να μεταθέσει τις κινητοποιήσεις της για μεθαύριο Πέμπτη, οπότε και θα πραγματοποιήσει νέα 24ωρη απεργία.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63774385

• Like 1
Δημοσ.

τι εγινε φαρκρυ θα μας παρεις και τη δουλεια τωρα??

ποιο ειναι το νοημα της ψηφοφορίας τωρα? δλδ ή θα κανουν 24ωρη και ΓΣ στις 14Φεβ (οι ερωτιαριδες) ή 48ωρη και ΓΣ την 1η, μαλιστα αντι να αποφασισουν ναι ή οχι αποφασιζουν ναι ή παραπανω ναι?

:wacko:

Δημοσ.

Αν βαλουν ναι ή οχι τοτε θα πανε ολοι οχι. Οπως με το μετρο, μετα την επιστρατευση ολοι εγιναν καλα.

Δημοσ.

Tετάρτη 30 Ιανουαρίου

Όλα τα Μ.Μ.Μ. κινούνται κανονικά

^^ βγειτε ολοι αυριο να προλάβετε  

αυτο ηταν δεδομενο αφου οι καλπες ειναι για το αμα θα κλεισουν πεμπτη και παρασκευη ή μονο πεμπτη :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...