Cryptic Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ναι ρε, εμφύλιος http://www.lifo.gr/team/readersdigest/35655 αυτο που λεω τοσο καιρο. οτι αυτη η ιστορια της σαπιας Ελλαδας, θα εχει ασχημο τελος. και οτι ο Ελληνας του εκτος κατεστημενου, αρχισε να ξυπναει πλεον με την κριση. Συμφωνώ με την αρθρογράφο (αν μπορείς να το πεις άρθρο). Στηρίζω τον εργαζόμενο, όχι όμως οταν εμποδίζει άλλους. Λίγο άσχετο - δίπλα παρατήρησα το "Συνέντευξη με μία παρθένα". Πάω να ανοίξω topic.
παπι Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 http://www.lifo.gr/team/readersdigest/35655 θέλω κι εγώ να γίνω φτωχή μικροαστή του μετρό με 3 χιλιάρικα το μήνα!! Tous avec moi!! Πηγή: www.lifo.gr χαχαχαχαχαχαχα πεθανα λεμε πεθανα
KilliK Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνώ με την αρθρογράφο (αν μπορείς να το πεις άρθρο). Στηρίζω τον εργαζόμενο, όχι όμως οταν εμποδίζει άλλους. Λίγο άσχετο - δίπλα παρατήρησα το "Συνέντευξη με μία παρθένα". Πάω να ανοίξω topic. τσου δεν λεει αυτο. ξαναδιαβασε το αρθρο.
παπι Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Λίγο άσχετο - δίπλα παρατήρησα το "Συνέντευξη με μία παρθένα". Πάω να ανοίξω topic. http://www.lifo.gr/mag/features/3595 Ωραιο
mastor10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Πέφτουν κορμιά καθημερινά στον ιδιωτικό τομέα, οι πρώτοι που φάγανε μειώσεις ήμασταν εμείς και μάλιστα ΤΡΙΑ χρόνια πριν που ούτε σας είχε περάσει ποτέ από το μυαλό για κρίση, οι άνθρωποι που πλέον πεινάνε κυριολεκτικά πεινάνε, προήλθαν ΜΟΝΟ από τον ιδιωτικό τομέα, εκείνοι που πριν την κρίση, με πρόφαση την κρίση έχασαν πρώτοι τις δουλειές τους ήταν ΜΟΝΟ από τον ιδιωτικό τομέα και εκείνοι που πρωτοδέχτηκαν μισθούς για τους οποίους θα καιγόταν η Αθήνα αν ήσασταν στη θέση τους ήταν ΜΟΝΟ από τον ιδιωτικό τομέα. Βάλτε λίγο το όποιο μυαλό σας να δουλέψει. Ποια αξιοπρέπεια και ποια κεκτημένα και ποιοι κατώτατοι μισθοί; Για να φτάσει ο μισθός σας ΜΑΛΑΚΕΣ σήμερα στα 700 ευρώ, σημαίνει ότι εμείς ΉΔΗ ξενιτευτήκαμε, ΉΔΗ είμαστε απλήρωτοι, ΉΔΗ η εταιρεία μας έβαλε λουκέτο, ΉΔΗ πεινάμε. ΗΔΗ δεν έχουμε μισθό. Κι εσείς που τώρα ξυπνήσατε από τη νιρβάνα σας, το πρώτο που σκεφτήκατε να κάνετε ενάντια σε εκείνους που σας καταπιέζουν με χρονοκαθυστέρηση ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΖΩΕΣ είναι να βάλετε ΠΑΛΙ ΕΜΑΣ να φάμε σκατά. Και άμα τολμήσουμε και πούμε κουβέντα αμέσως "ΕΜΦΥΛΙΟΣ". Ναι ρε, εμφύλιος! Εμείς είμαστε οι αληθινά καταπιεσμένοι, οι αληθινά διωγμένοι, οι αληθινά ταλαίπωροι και καταλήγω πως πέραν κάθε ιδεολογίας* ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.- *και μην ακούσω χαζομάρες για την ιδεολογία μου, όλα τα παραπάνω έχουν τόσο πολύ να κάνουν με την ιδεολογία μου, όσο αυτοί που τα προκαλούν όλα αυτά τολμούν να αποκαλούνται αριστεροί προσκυνώ 2
REDODIN7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ναι ρε, εμφύλιος http://www.lifo.gr/team/readersdigest/35655 αυτο που λεω τοσο καιρο. οτι αυτη η ιστορια της σαπιας Ελλαδας, θα εχει ασχημο τελος. και οτι ο Ελληνας του εκτος κατεστημενου, αρχισε να ξυπναει πλεον με την κριση. Ωραία τα λένε αλλα δεν λένε ότι υπάρχουν και golden boys στον ιδιωτικό τομέα που περνούν τα άντερα τους, δεν λένε ότι υπάρχουν ελεύθεροι επαγγελματίες που φοροδιαφεύγουν και τα πληρώνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν λένε ότι υπάρχουν αρκετά άτομα που δουλέουν σε αντίξοες συνθήκες ή έχουν κάποιον να τους κράζει χωρίς να φταίνε. Υ.Γ Αν δεν είμαστε ενωμένοι χαθήκαμε!!! Πέφτουν κορμιά καθημερινά στον ιδιωτικό τομέα, οι πρώτοι που φάγανε μειώσεις ήμασταν εμείς και μάλιστα ΤΡΙΑ χρόνια πριν που ούτε σας είχε περάσει ποτέ από το μυαλό για κρίση, οι άνθρωποι που πλέον πεινάνε κυριολεκτικά πεινάνε, προήλθαν ΜΟΝΟ από τον ιδιωτικό τομέα, εκείνοι που πριν την κρίση, με πρόφαση την κρίση έχασαν πρώτοι τις δουλειές τους ήταν ΜΟΝΟ από τον ιδιωτικό τομέα και εκείνοι που πρωτοδέχτηκαν μισθούς για τους οποίους θα καιγόταν η Αθήνα αν ήσασταν στη θέση τους ήταν ΜΟΝΟ από τον ιδιωτικό τομέα. Βάλτε λίγο το όποιο μυαλό σας να δουλέψει. Ποια αξιοπρέπεια και ποια κεκτημένα και ποιοι κατώτατοι μισθοί; Για να φτάσει ο μισθός σας ΜΑΛΑΚΕΣ σήμερα στα 700 ευρώ, σημαίνει ότι εμείς ΉΔΗ ξενιτευτήκαμε, ΉΔΗ είμαστε απλήρωτοι, ΉΔΗ η εταιρεία μας έβαλε λουκέτο, ΉΔΗ πεινάμε. ΗΔΗ δεν έχουμε μισθό. Κι εσείς που τώρα ξυπνήσατε από τη νιρβάνα σας, το πρώτο που σκεφτήκατε να κάνετε ενάντια σε εκείνους που σας καταπιέζουν με χρονοκαθυστέρηση ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΖΩΕΣ είναι να βάλετε ΠΑΛΙ ΕΜΑΣ να φάμε σκατά. Και άμα τολμήσουμε και πούμε κουβέντα αμέσως "ΕΜΦΥΛΙΟΣ". Ναι ρε, εμφύλιος! Εμείς είμαστε οι αληθινά καταπιεσμένοι, οι αληθινά διωγμένοι, οι αληθινά ταλαίπωροι και καταλήγω πως πέραν κάθε ιδεολογίας* ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.- *και μην ακούσω χαζομάρες για την ιδεολογία μου, όλα τα παραπάνω έχουν τόσο πολύ να κάνουν με την ιδεολογία μου, όσο αυτοί που τα προκαλούν όλα αυτά τολμούν να αποκαλούνται αριστεροί προσκυνώ Δηλαδη νοοτροπια αφου εγω δεν εχω να μην εχει ουτε αυτος! 1
KilliK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 αστο Redodin7 αυτα τα παραμυθια δεν περνανε πλεον. αρχιζει και ξυπναει ο ελληνας, παρτο χαμπαρι. οσο περναει ο καιρος και χειροτερευει,γιατι χειροτερευει, η κατασταση και υπαρχει αυτο το κατεστημενο με το λαμογιο κρατος και τον κομματικο του στρατο να παρασιτει εις βαρος των υπολοιπων ελληνων με τετοιο θρασυδειλο τροπο εν καιρω εθνικης κρισης, αυτου του ειδους οι αντιδρασεις θα πληθαινουν. και αν στο τελος δεν την καψει την Βουλη ο δημοσιος υπαλληλος επειδη τον απελυσε το κρατος υπο τον φοβο οτι θα ξεμεινει απο ξενα δανεια, θα την καψει ο πεινασμενος, πραγματικα απελπισμενος,και οχι αγανακτισμενος, ελληνας. 2
Cossutius. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δε νομίζω πως αποτελεί παραμύθι οτι υπάρχουν Golden boys που ζουνε και διατηρούν θέσεις, εις βάρος χιλιάδων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό ειναι γνωστό εδω και χρόνια. Αποτελει ρεαλισμό. Ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα, απέδειξε πως δεν είναι φερέγγυος παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις. Η οποιαδήποτε σοβαρή εταιρία για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν σπεύδει να ρίξει μισθούς εργαζομένων που ουδέποτε έπαιρναν παραπάνω απ όσα δικαιούνται νόμιμα, επειδή ΘΑ χτυπήσει η κριση. Εκατοντάδες τα παραδείγματα εταιριών που με πρόφαση την κρίση, βγάζουν δακρυβρεκτες ανακοινώσεις στους υπαλλήλους τους που τους ανακοινώνουν μειώσεις για να μην αναγκαστουν να απολύσουν, την ιδια στιγμη που η εταιρεία δηλώνει κέρδη, ενω μεγαλοστελέχη παίρνουν μπόνους παραγωγικότητας. Αυτά φυσικά ειναι πράγματα που γνωρίζουν μόνο όσοι ΟΝΤΩΣ εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα και ζούνε καθημερινά αυτές τις καταστάσεις.
pournaras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ωραία τα λένε αλλα δεν λένε ότι υπάρχουν και golden boys στον ιδιωτικό τομέα που περνούν τα άντερα τους, δεν λένε ότι υπάρχουν ελεύθεροι επαγγελματίες που φοροδιαφεύγουν και τα πληρώνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν λένε ότι υπάρχουν αρκετά άτομα που δουλέουν σε αντίξοες συνθήκες ή έχουν κάποιον να τους κράζει χωρίς να φταίνε. Υ.Γ Αν δεν είμαστε ενωμένοι χαθήκαμε!!! Δηλαδη νοοτροπια αφου εγω δεν εχω να μην εχει ουτε αυτος! Το οτι υπαρχουν και χρυσα παιδια,και επαγγελματιες που φοροδιαφευγουν, αναιρει το 1.5 εκατομμυριο ανεργων του ΙΤ που απολυθηκαν σε αντιθεση με το δημοσιο που ακομη δεν εχει ανοιξει μυτη; Δε βλεπω λοιπον καποια σχεση. 1
Lucifer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ωραία τα λένε αλλα δεν λένε ότι υπάρχουν και golden boys στον ιδιωτικό τομέα που περνούν τα άντερα τους, δεν λένε ότι υπάρχουν ελεύθεροι επαγγελματίες που φοροδιαφεύγουν και τα πληρώνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν λένε ότι υπάρχουν αρκετά άτομα που δουλέουν σε αντίξοες συνθήκες ή έχουν κάποιον να τους κράζει χωρίς να φταίνε. Πολλά δε λέει, για την αποψίλωση του αμαζονίου, τις επιδημίες στο μαλάουι, την παιδική σκλαβιά στην κίνα και τα είδη υπό εξαφάνιση. Αλλά μάντεψε ρε ρεντ οντίν γαμώ το σπιτάκι μου, 50 σελίδες τώρα, το θέμα μας ΔΕΝ είναι το κωλοποτάμι, το κωλοέητζ, τα κωλόπαιδα και τα γα*&(να τροπικά ασημόψαρα. 50 σελίδες τώρα το θέμα μας, το πρόβλημα με το οποίο ασχολούμαστε, αυτό που μας γαμάει την καθημερινότητα ακόμα παραπάνω, αυτό που μας στερεί βασικά γαμημένα δικαιώματα για τα οποία πληρώνουμε από την ξηλωμένη μας κωλότσεπη, ΔΕΝ είναι οι φοροφυγάδες γκολντεν μπόηζ. Οι καρ)*&-δες των ΜΜΜ είναι. ΑΥΤΟ λέμε σε ΑΥΤΟ το θέμα. Συγγνώμη για τη γλώσσα μου παιδιά, 9
Cossutius. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Το οτι υπαρχουν και χρυσα παιδια,και επαγγελματιες που φοροδιαφευγουν, αναιρει το 1.5 εκατομμυριο ανεργων του ΙΤ που απολυθηκαν σε αντιθεση με το δημοσιο που ακομη δεν εχει ανοιξει μυτη; Δε βλεπω λοιπον καποια σχεση. Το ότι αυτά τα χρυσά παιδιά συνεργάζονται άμεσα με την πολιτεία, η οποία εθελοτυφλεί στο θέμα της φοροδιαφυγής του ιδ.τομέα, δεν επηρεάζει άμεσα τους 1,5 εκ. ανέργους? Όταν η πολιτεία δανείζεται για να στηρίξει μια εταιρία και αυτή με το που λάβει τη στήριξη σπευδει σε απολύσεις, ενω η ασυδοσία συνεχίζεται στα οικονομικά της με αποτέλεσμα στο τέλος να μπαίνει σε διάφορα άρθρα, ρυθμίσεις τις οποίες τελικά θα τις πληρώσω εγω και εσυ, δεν επιρεάζει ολο το κόσμο? Ποιος προστατεύει τον εργαζόμενο σε αυτό το θέμα? Χρυσά παιδιά υπάρχουν και στις 2 πλευρές και αλληλοεπηρεάζονται. Το βλέπουμε στα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης, και στη στήριξη που δείχνουν στο τρόπο που συντονίζει η πολιτεία διάφορες καταστάσεις. Ποιος ειναι στα ΜΜΕ? Ο κακός τεμπέλης δ.υ?? Ποιος προστατεύει αυτον τον τεμπέλη? Εγώ?
athlios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Συγγνώμη για τη γλώσσα μου παιδιά, ταραντο
pournaras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Το ότι αυτά τα χρυσά παιδιά συνεργάζονται άμεσα με την πολιτεία, η οποία εθελοτυφλεί στο θέμα της φοροδιαφυγής του ιδ.τομέα, δεν επηρεάζει άμεσα τους 1,5 εκ. ανέργους? Όταν η πολιτεία δανείζεται για να στηρίξει μια εταιρία και αυτή με το που λάβει τη στήριξη σπευδει σε απολύσεις, ενω η ασυδοσία συνεχίζεται στα οικονομικά της με αποτέλεσμα στο τέλος να μπαίνει σε διάφορα άρθρα, ρυθμίσεις τις οποίες τελικά θα τις πληρώσω εγω και εσυ, δεν επιρεάζει ολο το κόσμο? Ποιος προστατεύει τον εργαζόμενο σε αυτό το θέμα? Χρυσά παιδιά υπάρχουν και στις 2 πλευρές και αλληλοεπηρεάζονται. Το βλέπουμε στα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης, και στη στήριξη που δείχνουν στο τρόπο που συντονίζει η πολιτεία διάφορες καταστάσεις. Ποιος ειναι στα ΜΜΕ? Ο κακός τεμπέλης δ.υ?? Ποιος προστατεύει αυτον τον τεμπέλη? Εγώ? Η πολιτεια δε δανειζεται για να στηριξει μια ιδιωτικη επιχειρηση, η στηριξη των ιδ. επιχειρησεων ερχεται μεσα απο τα πακετα στηριξης που δεν ειναι δανεικα. Η πολιτεια δανειζεται, διοτι αδυνατει να μαζεψει το χρημα που φοροδιαφευγει, με αποτελεσμα να μην μπορει να πληρωσει το δημοσιο, τις συναξεις, την περιθαλψη κλπ. Και σε αυτη την αδυναμια δεν της φταιει κανεις εμπορος, επαγγελματις η ιδ. υπαλληλος, παρα μονο ο ιδιος της ο εαυτος. 3
KilliK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δε νομίζω πως αποτελεί παραμύθι οτι υπάρχουν Golden boys που ζουνε και διατηρούν θέσεις, εις βάρος χιλιάδων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό ειναι γνωστό εδω και χρόνια. Αποτελει ρεαλισμό. Ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα, απέδειξε πως δεν είναι φερέγγυος παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις. Η οποιαδήποτε σοβαρή εταιρία για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν σπεύδει να ρίξει μισθούς εργαζομένων που ουδέποτε έπαιρναν παραπάνω απ όσα δικαιούνται νόμιμα, επειδή ΘΑ χτυπήσει η κριση. Εκατοντάδες τα παραδείγματα εταιριών που με πρόφαση την κρίση, βγάζουν δακρυβρεκτες ανακοινώσεις στους υπαλλήλους τους που τους ανακοινώνουν μειώσεις για να μην αναγκαστουν να απολύσουν, την ιδια στιγμη που η εταιρεία δηλώνει κέρδη, ενω μεγαλοστελέχη παίρνουν μπόνους παραγωγικότητας. Αυτά φυσικά ειναι πράγματα που γνωρίζουν μόνο όσοι ΟΝΤΩΣ εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα και ζούνε καθημερινά αυτές τις καταστάσεις. ει,ει κανεις πως δεν καταλαβαινεις; στο ξαναλεω,οχι για σενα,εσυ παιζεις το παιχνιδι του απροσονατολισμο τωρα,για οσους μας διαβαζουν το γραφω. οσο αληθεια και να ειναι αυτα που λες για τον ιδιωτικο τομεα, δεν εχουν την παραμικρη σχεση με το γεγονος οτι ο δημοσιος τομεας οχι μονο δεν εχει υποστει ακομη τις βαριες συνεπειες της κρισης και των μετρων, που εχει υποστει ο δημοσιος τομεας αλλα εχει φτασει στο σημειο να εκβαζει τον υπολοιπο λαο για να αποφυγει τις συνεπεις αυτες. και αυτο ειναι που εξοργιζει αυτη την στιγμη τον ελληνα, και δικαιολογημενα τα βαζει με τις κλικες του δημοσιου τομεα. δεν τον ενδιαφερουν τι κανουν τα golden boys στον ιδιωτικο τομεα, οταν επι βδομαδες εχει μεινει ομηρος μιας συγκεκριμενης κλικας του δημοσιου η οποια δεν γουσταρει να της γινουν μειωσεις μισθου οπως εχει γινει και στον υπολοιπο κοσμο. καταλαβες; καταλαβατε; ο Βαρδινογιαννης η ο Λατσης δεν κλεισανε το Μετρο, ουτε κατεβαζουν διακοπτες για να βυθισουν την ελλαδα στο σκοταδι η αφηνουν την χωρα να βουλιαξει απο τα σκουπιδια. το κανουν καποιοι οι οποιοι πληρωνονται απο τον δικο μου μισθο. επομενως σε αυτους θα στραφω και μετα στους υπολοιπους. και κατι αλλο, για να τελειωνει η κοροδια του συνθηματος "μαζι ενωμενοι κατα των ισχυρων" Υποτιθεται, υποτιθεται ως λαος κανουμε ενα κοινο αγωνα για να αντιμετωπισουμε ολοι μαζι την κριση και να σωσουμε την χωρα και το μελλον μας. Αυτο σημαινει οτι ολοι μαζι πρεπει να αποδεχθουμε τα σχετικα μετρα που εχουν βγει με σκοπο να λυσουν το προβλημα της χωρας. ολοι μαζι. Ομως αυτο που σημαινει στην πραγματικοτητα, ειναι οτι καποιες κλικες κοιτανε την παρτη τους. Δεν γουσταρουν στο δικο τους κλαδο να γινουν μειωσεις και περικοπες. Αρα τι κοινος αγωνας ειναι αυτος; Πως υποτιθεται παλευουμε ολοι μαζι για την πατριδα μας, οταν βγαινει ενα κομματι του λαου και λεει: "α εμεις δεν θελουμε να υπακουσουμε τους νομους, δεν θελουμε να εφαρμοστουν τα μετρα σε εμας" Γινεται αυτο το πραμα; να καλεις τους ανεργους και τους χαμηλομισθους του ιδιωτικου τομεα να " ειμαστε ολοι μαζι ενωμενοι" ενω απο την αλλη φωναζεις "εγω θελω να συνεχισω να παιρνω τα χιλιαρικα που παιρνω" ; Οχι δεν γινετια, αρα αυτο το συνθημα ειναι καθαρη κοροιδια, δεν υπαρχει κοινος αγωνας, δεν υπαρχει καν η σκεψη να σωθει η ελλαδα. Διαφορετικα ο υπαλληλος του Μετρο αν εκανε κοινο αγωνα με τους υπολοιπους ελληνες, θα ελεγε "ναι να υποστω και εγω τις συνεπεις οπως τις εχουν ηδη οι συμπατριωτες μου, για να σωσουμε την ελλαδα." δεν το εκανε ομως. επομενως ας βαλει αυτο το συνθημα εκει που ξερει. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις