Haldol Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 "Πράμα"... δε ξέρω και πως λέγονται αυτά τα σκατολοΐδια. Θέλω να χρησιμοποιήσω το 1Password για τη διαχείριση των κωδικών μου. Ταυτόχρονα όμως, θέλω να το πάω ένα βήμα παραπέρα, και τον master κωδικό να μην τον θυμάμαι ο ίδιος... αλλά να αναλάβει αυτή τη δουλειά κάποιο hardware! Έχω βρει το Ubikey, το οποίο όταν το ακουμπάς, λειτουργεί σαν απλό USB-keyboard και στέλνει ένα one-time password στο μηχάνημα στο οποίο συνδέθηκε. Όμως, το 1Password δεν είναι συμβατό με το Ubikey ή OTPs εν γένει! Τι κάνουμε; Υπάρχει κάποιο αντιστοιχο... σκατολοΐδι που να μη στέλνει OTP αλλά κάποιον pre-defined password;
kostastnt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Το lastpass εχει yubikey και google authenticatir.. Δοκιμασε το Sent from my iPhone using Insomnia
Haldol Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Το γνωρίζω το LastPass (είναι και φθηνότερο του 1Password) αλλά είναι απαίσιο. Θέλω κάτι που να βλέπεται. Δυστυχώς, δεν αρκεί η υποστήριξη του Ubikey για να χρησιμοποιήσω ένα τόσο άσχημο πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα