spacefart Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 βρηκα converter και την συνδεσα. μια χαρα μεχρι στιγμης. θα καλιμπραρω και τα χρωματα οπως στα προηγουμενα settings ερωτηση: σαν μονιτορ δεν εχει ηχο? μονο σαν τηλεοραση? ( δεν εχω καλωδιο τιβι τωρα να δοκιμασω την tv mode ) δλδ αμα παιζω ενα video απο youtube δε θα επρεπε να ακουω τον ηχο απο τα ενσωωματωμενα ηχεια? εγω δεν ακουω τπτ..
spacefart Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 αφου μιλησα με τον κινεζο στο online support της LG κατεληξα οτι πρεπει να συνδεσω και την καρτα ηχου με το AUDIO-in της οθονης, ετσι ωστε να εχω ηχο στα ενσωματωμενα ηχεια της οθονης οταν την χρισημοποιω σαν οθονη pc. τι καλωδιο θελω. ενα με δυο ακρες Jack 3.5mm ? απο το audio-in Της οθονης στο audio-out της καρτας ηχου?
spacefart Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 υπαρχει καποιο προγρΑΜΜΑ - software η online - για callibration Της οθονης?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 software έχουν και τα windows, το θέμα όμως είναι ότι για σωστή δουλειά θες hardware calibrator...
spacefart Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 οχι hardware calibration.. αυτα ειναι πανακριβα.. software... αμα ξερετε καποιο καλο. thanks thresh
umbrella co. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Υπαρχει μια σελιδα που μπορει μεσω εικονων να σε βοηθησει αρκετα στο calibration. http://www.lagom.nl/lcd-test/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα