AGELOG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΧΩ ΕΝΑ ROYTER ΤΟΥ ΟΤΕ SAGEM ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΙΣΟΓΕΙΟ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ , ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΤΟ ROYTER ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ. ΕΧΩ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ: 1)ΣΤΟΝ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ ΧΩΡΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΡΙΖΕΣ ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΛΩΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ROYTER ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ ΠΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ,ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΛΠ? 2)ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΜΕΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ TP-LINK η ΟΤΙΔΕΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ , ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟΙΧΟΙ ,ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ,ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΛΠ? ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟ,ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ?
achilles_g_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Αν μπορείς να κατεβάσεις καλώδιο είναι ό.τι καλύτερο. Επίσης στο σημείο που καταλήγουν τα καλώδια κάτω θα χρειαστείς switch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα