leonidas_fs Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μετά την αποτυχημένη προηγούμενη προσπάθεια μου, το ξανα ανοίγω με ορθότερο τρόπο! Λοιπόν αγόρασα ενα εισιτήριο απο Θεσσαλονίκη για Λονδίνο απο την Ryanair. Η πτήση είναι στις 22 Φεβρουαρίου και επιστροφή στις 25 ( Είναι Παρασκευή --> Δευτέρα ). Λόγω υποχρεώσεων, δεν θα μπορέσω να πάω και είναι κρίμα να χαθεί έτσι το εισιτήριο. 2 αλλαγές ονομάτων στην Ryanair θα κοστίσουν 220€ για 2 άτομα. Αυτή την στιγμή αν κάποιος πάει να κλείσει την ίδια πτήση, το κόστος είναι 189€ χωρίς βαλίτσα. ( Το δικό μου εισιτήριο περιλαμβάνει βαλίτσα) Οπότε αν κάποιος κλείσει με βαλίτσα ( +30 € ) βγαίνει ακριβώς στα ίδια λεφτα με το αλλάξει τα ονόματα στο δικό μου εισιτήριο. Πιστεύω όμως, οτι όσο πλησιάζει ο καιρός το εισιτήριο θα ακριβύνει, οπότε όποιος θέλει μπορεί να μου δώσει τα λεφτά και να του κάνω την αλλαγή ονόματος, ωστε να επωφεληθεί όσο το δυνατόν πιο πολύ. Παρακάτω είναι οι λεπτομέρειες του εισιτηρίου: From SKG (SKG) to London-Stansted (STN)Fri, 22Feb13 Flight FR8583 Depart SKG at 21:40 and arrive STN at 23:20 COMING BACK From London-Stansted (STN) to SKG (SKG)Mon, 25Feb13 Flight FR8582 Depart STN at 16:00 and arrive SKG at 21:15 PASSENGERS 1. MR LEONIDAS P******** ADT 2. MRS KONSTANTINA *****ADT PAYMENT DETAILS ********91.48 EUR Total Fare *********0.00 EUR Taxes, Fees & Charges *********4.00 EUR Passenger Fee: EU 261 Levy ********12.00 EUR Passenger Fee: Web Check in *********0.50 EUR Passenger Fee: ETS ********24.00 EUR Passenger Fee: Administration Fee ********30.00 EUR Passenger Fee: Checked Bag(s) *******161.98 EUR Total Paid ΥΓ: Λογικά η Ryanair θα ακριβύνει την έκδοση νέου εισιτηρίου όσο πλησιάζει ο καιρός. Έτσι φαντάζομαι, δεν είναι 100% σίγουρο όμως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα