Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φανταζομαι ότι ουκ ολιγοι απο εμας εχουμε βγάλει να νεύρα πανω στα ηλεκτρονικά μας για διαφορους λόγους.

Ανοιγω λοιπον αυτό το photo thread για να μαζεψουμε εικονες απο την αυχή κατάληξη των θυμάτων.

Σπασμενα ποντικια, πληκτρολογια, οθόνες κτλ καθώς και μια μικρή περιγραφή του συμβάντος έχουν την τιμητική τους εδώ λοιπον.

Ας αρχίσω εγώ λοιπον με ένα σημερινό συμβαν. Καθομαι λοιπον σημερα στο κλειστό μπαλκονακι μου εδώ πανω στα κρύα να ανοιξω (δεν είναι η πρώτη φορά) το laptop για καθαρισμα μιας και είχε αρχισει να ψιλοανεβάζει θερμοκρασίες. Ολα καλα λοιπον, αλλάζονται παστες καθαρίζεται η σκόνη και αρχίζει η συναρμολογηση ελα μου ντε ομως που για κακη μου τύχη στα τελειώματα κατα την τοποθετηση του πληκτρολογίου γίνεται η στραβη και σπαει το αχρηστο το κλιπακι που κρατάει σταθερη την καλωδιοταινια.

Σε πρωτη φάση το βλέπω με ψυχραιμία. Λεω οκ καποια παντεντα θα βρουμε  να το στηριξουμε. Ελα μου όμως που μετα απο δυο ώρες παιδέματος το μονο που ειχα καταφέρει ειναι να καταστρέψω τελείως την εισοδο του πληκτρολογίου που βρίσκεται πανω στην μητρική. Φλιπάριε που λετε το μυαλο και μεσα στην μαυρίλα το λαπτοπ έφυγε στην κυριολεξία απο το παράθυρο ...

Τα αποτελεσματα μπορείτε να τα δείτε παρακατω. 

post-248252-0-86143800-1359034553_thumb.jpg post-248252-0-61861700-1359034561_thumb.jpg

post-248252-0-40771800-1359034569_thumb.jpg post-248252-0-40925800-1359034577_thumb.jpg

post-248252-0-32478700-1359034584_thumb.jpg post-248252-0-02493300-1359034591_thumb.jpg

post-248252-0-18548100-1359034599_thumb.jpg

Ως εκ θαυματος ο σκληρός την γλύτωσε και χαίρει ακρας υγείας!

• Like 8
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Mια φορά, έχασα warhead στο mw2 για ένα kill. Και κοίτα ένα περίεργο πράγμα..έπεσε με φόρα ο τοίχος στο ποντίκι :-D

Δηστυχώς φώτο δεν υπάρχει.

Δημοσ.

με'γειά!

εγώ με την σκατοσύνδεση που είχα πριν 5 χρόνια,έτρωγα disconnect κάθε 2 λεπτά πραγματικά και δεν μπορούσα να παίξω κανένα online game(πιτσιρικάς τότε,όλα τα φιλαράκια παίζαμε mmo rpg παιχνίδια)

μια φορά λοιπόν απο τα νεύρα μου τραβάω μια μπουνιά στο θρυλικό baudek ρούτερ του ΟΤΕ και πραγματικά γίνεται κομμάτια.(πως δεν με σκώτωσε κανα ρεύμα)

δυστιχώς δεν κράτησα κάποια φωτο.

Δημοσ.

Το δισκο του pro 6 για το ps2, νικαγα 2-0 ή 1-0 μεχρι το 75+ τρωω γκολ καπου στο 80 και το αλλο στο 90+ 

αποτελεσμα?

εριξα καθετη μπουνια στο ps2 εκει που παρινει τον δισκο (slim) το ps2 δεν επαθε τιποτα, το pro ομως απο τοτε κολλαει παντου.

τα στηριγματα του πληκτρολογιου (για να καθεται σε καποιο υψος) μου παλι απ το pro (και τα 2, πρωτα το ενα και μετα απο καιρο το αλλο) αυτα σπασαν απ'τα εκνευριστηκα γκολ του βαζει ο messi, απλα ο φιλος μου -παντα ο ιδιος- παιρνει messi/ronaldo τρεχει-τρεχει αν τυχει και περασει εναν-δυο παικτες τραβαει και ενα σουτ (98+ στατιστικα) και το βαζει, οταν εγω προσπαθω με παικτες 80-85, ε αν μου φευγει 2 γκολ διαφορα ή με ισοφαριζει ετσι το πληκτρολογιο δεχεται τα αποτελεσματα

4-Microsoft%20MultiMedia%20Keyboard%20Bl

αυτο ειναι, εχει μεγαλη αντοχη.

Δημοσ.

ποτέ δεν μου άρεσαν τα ξεσπάσματα σε λειτουργικά πράγματα,

δεν τα έχω κάνει ποτέ κ δεν μ'αρέσει καθόλου να τα βλέπω κιόλας!!

ούτε μ'αρέσει ένα τέτοιο φωτογραφικό νήμα σε ιστότοπο φίλων της τεχνολογίας!!

• Like 1
Δημοσ.

Πριν 10-15 χρόνια έπαιζα championship manager φανατικά. Είχα σπάσει 1/2 πληκτρολόγιο και 2 ποντίκια (του χιλιάρικου τα τελευταία). Μετά πήρα ένα ποντίκι logitech των ~20.000δρχ και δεν ξέσπασα ποτέ ξανά στο pc. Το ποντίκι το χω ακόμα btw.

Δημοσ.

με'γειά!

εγώ με την σκατοσύνδεση που είχα πριν 5 χρόνια,έτρωγα disconnect κάθε 2 λεπτά πραγματικά και δεν μπορούσα να παίξω κανένα online game(πιτσιρικάς τότε,όλα τα φιλαράκια παίζαμε mmo rpg παιχνίδια)

μια φορά λοιπόν απο τα νεύρα μου τραβάω μια μπουνιά στο θρυλικό baudek ρούτερ του ΟΤΕ και πραγματικά γίνεται κομμάτια.(πως δεν με σκώτωσε κανα ρεύμα)

δυστιχώς δεν κράτησα κάποια φωτο.

funny-pictures-auto-412153.jpeg

παθαινω που κ που κατι παρομοια στο LoL αλλα συγκρατω τα νευρα μου.

ΥΓ

Το προ (ειδικα με φιλους) ειναι 100% εγγυηση για instant-rage

• Like 1
Δημοσ.

funny-pictures-auto-412153.jpeg

παθαινω που κ που κατι παρομοια στο LoL αλλα συγκρατω τα νευρα μου.

ΥΓ

Το προ (ειδικα με φιλους) ειναι 100% εγγυηση για instant-rage

καλά ναι το pro με φίλους είναι άλλη φάση,ειδικά αμα χάνεις και σου λένε μαλακίες οι φίλοι σου επίτηδες :P

Δημοσ.

καλά ναι το pro με φίλους είναι άλλη φάση,ειδικά αμα χάνεις και σου λένε μαλακίες οι φίλοι σου επίτηδες :P

ναι ρε, ή βαζουν γκολ οπως περιεγραψα πιο πανω και πετανε μαλακιες του τυπου, πωπω τι εκανα εδω ο μαγος, μαλακα αποθηκευσε το, τετοια γκολ μπαινουν καθε 100 χρονια και κατι τετοια με σκοπο να σε κανουν να βγαζει καπνο απ τα ματια...

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...