Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nvidia chipset. Nuff said.

Untitled_zps85e76c63.jpg

Λετε να μου τη δεχτουν πισω για εγγυηση? :P

:devil:  :devil:

Φαντάζομαι ότι έψαχνες και κανα πριόνι αλλά δεν έβρισκες ε?

Θα ήταν πιο εύκολα τα πραγματα έτσι...πιο ανώδυνα και για σενα και για τη μητρική!

Μπαμ μπαμ :P

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επικο θεματακι,θα πεσει πολυ γελιο.

Εχω σπασει πραγματικα απειρα χειριστηρια,πλητρολογια,ποντικια κτλ.Τα τελευταια θυματα μου ητανε το microsoft x5 και x6.Τωρα εχω μεινει με το κλασικο ασπρο της microsoft και ενα πληκτρολογιο του 10ευρου της logi. :P

Σκηνικα απειρα.Μερικα απο αυτα:

Πριν καμποσα χρονια,επαιζα nfs undreground 2 στο ps2 και ειχα κολλησει για πολλες ωρες σε μια πιστα.Το αιμα μου να βραζει,αλλα κραταγα χαρακτηρα.Μεχρι που επιτελους καταφερνω να να ειμαι στην τελικη ευθεια για τον τερματισμο πρωτος με διαφορα απο τους αλλους.Ενα χαμογελο ειχε αρχισει και ξεπεταγοταν οσο πλησιαζα τον τερματισμο,μεχρις που στουκερνω σε κατι αορατο στην μεση του δρομου!!!!!!!Μετα απο λιγο αυτο το αορατο αποφασισε να γινει ορατο και πηρε την μορφη ενος φορτηγου.Με περασαν ολοι και εχασα,ΞΑΝΑ!!!!

Εεεε αυτο ητανε.Θυμαμαι φοραγα κατι nike που πισω ειχανε κατι σαν τακουνι.Βαζω κατω το χειριστηριο και του τραβαω ενα πατημα με ολην μου την δυναμη και αυτα τα παπουτσια.Κοπηκε στα δυο αλλα συνεχιζε και επαιζε(δεν ειχε σπασει η πλακετα).Λεω ρε γ$%&*@# μημενο δεν την γλυτωνεις και του τραβαω ωστε να παει καρφι για το ps2.Το ps2 επεσε κατω και το χειριστηριο εγινε κομματια.Και τωρα που το θυμηθηκα νευριασα. :mad:  :D

Γυμνασιο εποχη,με ειχε νευριασει αφανταστα ενας καθηγητης γιατι μου εβαλε χαμηλο βαθμο σε ενα διαγωνισμα και εφαγα κραξιμο απο τους γονεις.Με το που μπηκα στο δωματιο,βλεπω στο πατωμα στο psx.Εφαγε κλωτσια που ητανε ολη δικη του.Καρφωθηκε στον τοιχο,αλλα δεν μασησε τα @@ του. :P

Πριν κανα δυο χρονακια επαιζα κατι στο pc.Και για καποιον λογο ειχα νευριασει(κλασσικα).Αλλα τοτε ητανε καινουριο το xbox360 ctrl που ειχα και δεν ηθελα να το κοπανησω.Κρατουσα μεχρι που μπηκε η μανα μου στο δωματιο και αρχισε να με κραζει γιατι κατεβαζα χριστοπαναγιες.Ειναι η στιγμη που γελας απο τα νευρα,μιλαμε και μπουνια στον τοιχο να εσκαγα δεν θα καταλαβαινα.Οποτε καπου επρεπε να ξεσπασω.Ανοιγω την ντουλαπα και βλεπω ενα παλιο ποντικι.ΜΠΑΜ στο πατωμα δεν εμεινε τιποτα.Ακομα κομματια βρισκω. B)

Ενα k750i ειχε αφησει την τελευταια του πνοη στον τοιχο γιατι με ειχε νευριασει μια γκομενα.Κ@ριολα,το αγαπουσα αυτο το κινητο. :mad:

Το τωρινο pc εχει χαλασει ο πισω ανεμιστηρας και οταν κανει πολυ κρυο(ιδιως τα πρωινα) και ανοιγω το pc κανει ενα βρρρρρ.Θελει τις απαλες μπατσουλες του να σταματησει.Αλλα μια φορα ηθελα να γραφτω σε ενα μαθημα στο τει και ημουνα στο pc απο τις 7 το πρωι.Με την τσιμπλα στο ματι,αναμονη για το τει και ο μπασταρδος ανεμιστηρας να μην θελει να σταματησει.Βρε καλο μου βρε χρυσο μου.....τιποτα!!!!!ΕΕΕΕ εφαγε μια κλωτσια το haf και εστρωσε.Ευτηχως ειναι τεθωρακισμενο και δεν ενοιωσε και πολλα.

Αυταααα,αν θυμηθω τιποτα αλλο θα ποσταρω.Ναι το ξερω ειμαι επικινδυνος,αλλα εγω φταιω;Αυτα τα γ@μημενα φταινε. :lol:

Ξαδελφος μου εχει καρφωσει κατσαβιδι σε ψυχτρα μιας gigabyte γιατι αρνιοταν να μπουταρει. :shifty:

Επεξ/σία από nemesiskp
  • Like 5
Δημοσ.

Ξαδελφος μου εχει καρφωσει κατσαβιδι σε ψυχτρα μιας gigabyte για αρνιοταν να μπουταρει. :shifty:

Είναι κληρονομικό το χάρισμα λοιπόν...  :P

• Like 2
Δημοσ.

Είναι κληρονομικό το χάρισμα λοιπόν...  :P

Κλαιω απο τα γελια.....

απαιτούμε και άλλα gore posts απο τον nemesis. :D

Κατι θα θυμηθω που θα παει.

Φωτο δεν εχω δυστηχως.

Δημοσ.

nemesis είσαι θεούλης!!<br><br>

εγώ συνήθως προσπαθώ να μην σπάω αλλά φάπες ρίχνω άπειρες.κάτι πρόσφατο που έχω είναι με την οθόνη του laptop που όπως έχω γράψει αλλού αν δεν προσέχω γουστάρει να κλείνει από μόνη της και αν γίνει αυτό στανταρακι δεν λειτουργεί laptop για ώρες.που λέτε για τη πρώτη φορά που το έκανε δεν ήξερα τι έπαιζε και μετά από χιλιάδες restart στο τυφλό απλά δεν γούσταρε να λειτουργήσει η οθόνη και εγώ επειδή δεν μπορούσα να το σπάσω (ήταν μέσα η πτυχιακή και δεν είχα ένα πρόσφατο back up αλλού) έπιασα το τότε nokia κινητό και του κοπανήσα μια που από το κρεβάτι πετάχτηκε στη κουζίνα και το απίστευτο είναι ότι επέζησε!μόνο το καπάκι του έφυγε...δεν τα φτιάχνουν πια έτσι ανθεκτικά τα κινητά..<br><br>

Άλλο που έχω είναι το κοντρόλ της τηλεόρασης αυτό και αν έχει φάει σουτ μιλάμε το μισό δεν λειτουργεί πια.<br><br>

Αυτό που μα το θεό θα το καταστρέψω είναι το pc της δουλειά μιλάμε είναι τόσο βασανιστικά αργό που οδηγεί στη τρελά..εκεί θα έχω και φώτο...<br><br>

Aαα επίσης τώρα πρόσφατα πήρα νέο πληκτρολόγιο και έχω κρατήσει το παλιό κοντά μου έτσι ώστε όταν μου έρθει η τρελά να έχω εύκολο θύμα δίπλα ;)<br><br>

Δεν πειράζει που δεν παίζουν φωτογραφίες η υπέροχη περιγραφή μόνο αξίζει!

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν εχετε φωτος, να πειτε στον TS ν αλλαξει περιγραφη, γιατι ειστε offtopic!

Ενταξει ρε,χαβαλεδιαρικο τοπικ ειναι.Δεν νομιζω να πηραζει τοσο πολυ το "offtopic".

Aαα επίσης τώρα πρόσφατα πήρα νέο πληκτρολόγιο και έχω κρατήσει το παλιό κοντά μου έτσι ώστε όταν μου έρθει η τρελά να έχω εύκολο θύμα δίπλα ;)<br><br>

Ετσι...!!!!Η σιγουρη λυση.Κριμα ειναι καινουρια πραγματα. :P

Αντε και "ontopic" με τα απομειναρια του τελευταιου καλου πληκτρολογιου που ειχα.Αν θυμαμαι καλα ειχε μουλαρωσει το excel για μια εργασια και δεν εβγαζε αυτο που ηθελα.Μετα απο πολλες αποτυχημενες προσπαθειες τι πιο λογικο;Βγαζουμε το numpad του πληκτρολογιου και το σπαμε.Σωστος;

post-193491-0-85120700-1359064678_thumb.jpg

Δημοσ.

Ενταξει ρε,χαβαλεδιαρικο τοπικ ειναι.Δεν νομιζω να πηραζει τοσο πολυ το "offtopic".

Ετσι...!!!!Η σιγουρη λυση.Κριμα ειναι καινουρια πραγματα. :P

Αντε και "ontopic" με τα απομειναρια του τελευταιου καλου πληκτρολογιου που ειχα.Αν θυμαμαι καλα ειχε μουλαρωσει το excel για μια εργασια και δεν εβγαζε αυτο που ηθελα.Μετα απο πολλες αποτυχημενες προσπαθειες τι πιο λογικο;Βγαζουμε το numpad του πληκτρολογιου και το σπαμε.Σωστος;

Όχι το sidewinderrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Noooooooooooo!!!! :P

NOOOOOOOO.bmp

Δημοσ.

Ετσι για την ιστορια το lap του πρώτου ποστ... μετα απο αποσυναρμολόγηση δοικιμαστηκε σκετο το hw πανω σε τηλεοραση και είναι πληρως λειτουργικό....  Μαλλον θα αποτελεσει την βάση ένος μελοντικου htpc project που εχω στο μυαλό μου όταν βρεθει χρόνος!!

Τα θυματα... σασι, oθονη και έννοείται πληκτρολόγιο!  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...