Προς το περιεχόμενο

XFX PRO750W Modular

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, αγόρασα και εγκατέστησα το συγκεκριμένο τροφοδοτικό στο pc (υπογραφή) και κάνει έντονο θόρυβο ο ανεμιστήρας  Δουλεύει συνέχεια, με αρκετουτσικες στροφές και είναι μακράν κάτι το αντίθετο από το "αθόρυβο". Δεν γουστάρω που κάνει θόρυβο τι κάνω.....??

Δημοσ.

Το πουλάς ? και την ψιλολες με τον τρόπο σου σε αυτούς που στο πρότειναν για αθόρυβο.. γιατί οι εμμονές αυτά τ'αποτελεσματα έχουν..

Δημοσ.

Δευτερη φορα που μου προτεινουν εδω

στο φορουμ τροφοδοτικο για αθορυβο και δεύτερη φορα που παλι κανει θορυβο.... Τι να πω......

Δημοσ.

Η τελική επιλογή ήταν δική σου.. αν θυμάμαι καλά είχες πολλές προτάσεις.. έχεις δικαίωμα επιστροφής αφού το αγόρασες από το Internet σωστά ? Ψαξτο,παρτους τηλέφωνο και πες αυτό το πράγμα δεν μου κάνει θέλω ένα TX650M

Δημοσ.

Visiostudio το πήρα. Σίγουρα εχω δικαίωμα επιστροφής.......??? Και ποιος μου εγγυάται πως το ΤΧ650Μ θα ειναι οντως "αθόρυβο"....???

Δημοσ.

εγω προσωπικά ειμαι εναντια σε αυτο που σου λεει ο movie να κανεις.τι φταίει το καταστημα να του πας πισω μτχ προιον επηδει εσενα δεν σου κανει?δεν ηταν λαθος του μαγαζιου αλλα δικο σου.μην λεμε μονο για τα μαγαζια αλλα και για εμας του ιδιους τι πατατιες κανουμε για να αλαξουμε ενα προιον.

• Like 1
Δημοσ.

εγω προσωπικά ειμαι εναντια σε αυτο που σου λεει ο movie να κανεις.τι φταίει το καταστημα να του πας πισω μτχ προιον επηδει εσενα δεν σου κανει?δεν ηταν λαθος του μαγαζιου αλλα δικο σου.μην λεμε μονο για τα μαγαζια αλλα και για εμας του ιδιους τι πατατιες κανουμε για να αλαξουμε ενα προιον.

`Δεν το λέω εγώ .. το λέει ο νόμος για τις αγορές μέσω internet.. επειδή δεν μπορεί να υπάρχει έλεγχος .. όποιος πουλάει κ όποιος αγοράζει είναι στο παιχνίδι δηλαδή πρέπει να το έχει δεχτεί από πριν... Εγώ στο eGate με φυσική παρουσία κιόλας το πήγα την επόμενη μέρα όπως το πήρα στην συσκευασία και μου το άλλαξαν,γιατί αυτό που ειχα πάρει έκανε θόρυβο.. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν ήταν corsair που είχε ζελατίνα γυρω γυρω και το ξεσφραγιζες τι θα γίνονταν αλλά η λογική λέει "πως ξέρω αν μου κάνει αν δεν το δοκιμάσω ?"

Δημοσ.

`Δεν το λέω εγώ .. το λέει ο νόμος για τις αγορές μέσω internet.. επειδή δεν μπορεί να υπάρχει έλεγχος .. όποιος πουλάει κ όποιος αγοράζει είναι στο παιχνίδι δηλαδή πρέπει να το έχει δεχτεί από πριν... Εγώ στο eGate με φυσική παρουσία κιόλας το πήγα την επόμενη μέρα όπως το πήρα στην συσκευασία και μου το άλλαξαν,γιατί αυτό που ειχα πάρει έκανε θόρυβο.. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν ήταν corsair που είχε ζελατίνα γυρω γυρω και το ξεσφραγιζες τι θα γίνονταν αλλά η λογική λέει "πως ξέρω αν μου κάνει αν δεν το δοκιμάσω ?"

δλδ να περνεις κατι ετσι να το δοκιμασεις και μετα να το πηγενεις πισω επηδει ηταν λαθος πευλογη σου και δεν σου αρεσε?δεν εχει καποιο προβλημα το προιον γιανα το πας πισω.απλα δεν σου αρεσει επηδει σου εκατσε στραβα.δεν ξερω αν οντος ο νομος το λεει αυτο.αλλα δεν ειναι ρουχα που μπορεις να τα πας ευκολα πισω.ενα ηελκτρονικο προιον αν ανοιχτη μετα πως θα το ξαναπουλησει το μαγαζι.?

Δημοσ.

σε καθε αυτι ακουγεται διαφορετικα το συγκεκριμενο παντως εγω που αγορασες το xfx δεν το ακουγα σε εναν φιλο μου που το εβαλα σε σχεση με το δικο μου  το thermatakle 750. απλα να ξερεις οτι οτι πιο καλο και πιο "βαρυ" σε watt ο ανεμιστηρας θα δουλεψει πιο γρηγορα για να το κρυωσει (αν και σπανια)

να σου δωσω ενα παραδειγμα (συγκρινε  μια ferrari  πως ακουγεται οταν ζοριζεται με ενα 1000 αρι υβριδικο) αναλογισου και σκεψου μετα πως θα πραξεις

Δημοσ.

Κοίτα εχω αποφασίσει να μην διαφωνώ,γιατι δεν βγάζει και πουθενά αυτό, δεν υπάρχει εξέλιξη..

Αλλα οπως σου ειπα κ πιο πανω ο νομοθέτης το εχει προβλέψει επειδη δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος με φυσική παρουσία και όποιος παίζει, παίζει με τους κανόνες του νομοθετη.. Όπως και ο θεος δεν πρόβλεψε τα παντα και μας εχει επιτρέψει να κανουμε πολλα λαθη για να μάθουμε.. :D

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις το δικαιωμα να το γυρισεις πισω(εντος 10 ημερων απο την αγορα του) και να παρεις πισω τα χρηματα σου χωρις καν να δωσεις λογο.

Δημοσ.

Φυσικα μπορεις να το πας πισω και να παρεις τα χρηματα σου. Ο νομος το λεει! Πολλοι δεν το ξερουμε και τρωμε εκμεταλευση. Οταν δουλευα σε μεγαλη αλυσιδα μας επεστρεφαν προϊον μεσα σε 14 μερες,το ελεγχαμε και το δεχομασταν... Δεν εχει σημασια που δουλεψε το προϊον.

(Υπηρχαν και "πονηροι" που αγοραζαν φωτογραφικη, πηγαιναν διακοπες και μετα την επεστρεφαν)

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...