Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πρέπει να πάω επειγόντως θεσσαλονίκη αύριο βράδυ. Είδα ότι με τρένο το εισιτήριο (το πιο φτηνό) έχει 22.6€ στο σάιτ σωστά, ή έκανα καμιά μλκία; (Με το 500)

Επίσης μια ακόμη ερώτηση επειδή το πάσο μου -φ. ταυτότητα πλέον- αγνοείται, στο ζητάνε στην έκδοση ή μπαίνουν ελεγκτές σε βαγόνια να σε τσεκάρουν;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπαίνουν να τσεκάρουν. Συνήθως δε ζητάνε καν βέβαια.

Παρεμπιπτόντως, αν δεν έχεις ξαναπάρει νυχτερινό, ετοιμάσου για εμπειρία ζωής.

Υπ' όψιν πως πρέπει να κλείσεις άμεσα, αλλιώς αν περάσεις το όριο των 24 προ ταξιδιού, δε μπορείς να κλείσεις ηλεκτρονικά.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω αν θυμαμαι καλα ειχα βγαλει φοιτητικα [2 ατομα] και ουτε καν τα εισητηρια ειχα πανω μου , ειπα 'ΠΑΟΚ' [το συνθηματικο που βαζεις οταν τα κλεινεις] και απλα συνεχισε ο ελεγκτης.

• Like 7
Δημοσ.

Lucifer,γιατί το νυχτερινό δρομολογίο για Θεσ/νίκη(προφανώς και το αντίστροφο) είναι εμπειρία ζωής??Στους επιβάτες ζυγκαταλέγονται "περίεργα" άτομα???

Δημοσ.

Lucifer,γιατί το νυχτερινό δρομολογίο για Θεσ/νίκη(προφανώς και το αντίστροφο) είναι εμπειρία ζωής??Στους επιβάτες ζυγκαταλέγονται "περίεργα" άτομα???

Αστον να λεει τον αγοραφοβικο.

Αν μπορεις απεφυγε τις 4αδες και αν ταξιδευεις μονος φροντισε να εχεις καφέ-νερο κλπ γιατι αν εχεις πραγματα μαζι σου δεν ειναι για πολλες βολτες.

Δημοσ.

Και μάθε να λες "εδώ κάθομαι εγώ" και "δεν έχω πάνω μου πορτοφόλι" σε όσο πιο πολλές γλώσσες μπορείς. Απέφυγε τις Ευρωπαϊκές, δε θα χρησιμεύσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ελα μια χαρα ειναι τα βραδινα τραίνα απλως απέφυγε τις θεσεις με τραπεζια και τα κουπε, κλείσε θέσεις τύπου λεωφορείου και θα εισαι μια χαρα. 

Αν καθεσαι στη κανονικη σου θεση και πεις στον εισπράκτορα θεση και το ονομα σου δεν σου ζητάει τίποτα αλλο, εχουν λίστα αλλωστε με τα ονοματα και ξερουν που να περιμενουν κανονικο εισητηριο και που ηλεκτρονικο. 

Δημοσ.

Όπα ρε παίδες τί παίζει ακριβώς; Πάλι καλά που ρώτησα δλδ γτ ήτανε να κουβαλήσω ~200, εκτός και αν με τρολλάρει ο εωσφόρος :huh:

Δημοσ.

Ε απλα μη τα χεις χυμα κωλοτσεπη να πετάνε. Δε θα σε ψαξει κανείς αλλά καλό είναι να μην αφήνεις τα πραγματα σου αέρα  ειδικά σε στάσεις πχ.

Δημοσ.

Archsatan, απλά έχε το γνωστό μότο στο νου σου ''Be prepared.'' Ή, όπως μου το είχαν μάθει σε μια αντίστοιχη διαδρομή ''Будьте готовы''. 

• Like 2
Δημοσ.

Όπα ρε παίδες τί παίζει ακριβώς; Πάλι καλά που ρώτησα δλδ γτ ήτανε να κουβαλήσω ~200, εκτός και αν με τρολλάρει ο εωσφόρος :huh:

Έλα ρε τι να παίζει απλώς το βραδυνό έχει λίγους Πάκηδες παραπάνω αλλά μη μασάς οι περισσότεροι είναι καλά παιδιά..Λίγο προσοχή μην έχεις χύμα τα λεφτά και μπορείς να κουβαλήσεις όσα θες.

Δημοσ.

οι περισσότεροι είναι καλά παιδιά

To αυτο. Απλα στην αρχη νομιζεις οτι πηρες λαθος τραινο.

Επισης προσοχη στο Δομοκο.

Τωρα προσεξα οτι λες "ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ" τα περισσοτερα απο τα παραπανω ακυρα λοιπον. Το τραινο ειναι γεματο γκαρντασια, θα πιειτε ρετσινες,θα τραγουδησετε για τον παοκ και θα λετε ανεκδοτα με Αθηναιους.ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.

Το πρωί το κυλικειο σερβιρει και μπουγατσα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...