Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, αυτό σημαίνει ΣΚΑ, Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών. Μενίδι-Μαρούσι με τα πόδια δεν προτείνεται. Μακρύ και δυνητικά επικίνδυνο ταξίδι.

Δημοσ.

θέλω στις 31 του μηνός να πάρω το βραδινό τρένο στις 12 παρά 5 που φεύγει και στις 31 θα απεργούν τα πάντα.ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΩ;

α εκτός του ότι θα απεργούν τα μετρά και όλα αυτά θα απεργεί και ο ΟΣΕ σύμφωνα με την apergia.gr

θέλω να κλάψω..

Δημοσ.

Άκου παυλίνα. Υπάρχει λύση. Κλείσε με ΚΤΕΛ, κατέβα Πεδίον Άρεως. Πάρε ταρίφα (ή περπάτα αν είναι νωρίς,κοντά είναι) μέχρι σταθμό ΗΣΑΠ Βικτώρια και από εκεί πήγαινε Μαρούσι.

Δημοσ.

Δεν το έφερα επειδή "δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο στην Αθήνα έχει άπειρες επιλογές ΜΜΜ" , χώρια που ήθελα 100 ευρώ για να το φέρω.

τςτςτς γατακι...

47 γιουργια με το τρένο και το κουβαλας...

αληθεια, γιατι δε πας με το κτελ να τελειωνεις...;

εδιτ: με προλαβε ο λουσι... Λουσι, αργησες αλλα την εμαθες τη σελίδα του υπερτατου... (τον ειχα πετυχει καποτε στο δρομο κραταγε ενα κλουβι με καναρινι σαν τον τουιτι)

• Like 1
Δημοσ.

δεν κατάλαβα, εγώ θέλω να πάω μαρούσι-θεσσαλονίκη στις 31 , όχι θεσσαλονίκη-μαρούσι,

πως θα πάω στα κτελ δεδομένου ότι εκείνη την μέρα θα απεργούν όλα τα ΜΜΜ ;δε μπορώ να φύγω στις 30 επειδή στις 31 παρουσιάζω μια εργασία στην σχολή.

τι εννοείς 47 ευρώ με το τρένο;;;βάζεις το αυτοκίνητο στο τρένο και στο φέρνουν με 47 ευρώ;;

Δημοσ.

31 δεν έχει ανακοινωθεί απεργία στα ΜΜΜ. Οπότε και πάλι, Μαρούσι-Βικτώρια με ΗΣΑΠ και μετά ή ταρίφα ως τα ΚΤΕΛ, ή πόδια.

paylidis, κι εσύ μουρέλ' είσ';

Δημοσ.

δηλαδή στις 31 απεργεί μόνο ο οσε?αφού υπάρχει λεωφορείο που πάει στα κτελ γιατί να πάω με τα πόδια;

ακυρο λες τα κτελ στο πεδιο αρεως οχι στον κηφισο οκ

Δημοσ.

Γιατί δεν το ξέρω παυλίνα, γι' αυτό. Εκτός αν εννοείς τα ΚΤΕΛ στον Κηφισσό εσύ, στην οποία περίπτωση οφείλω να επαναλάβω,

ΤΑ ΚΤΕΛ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ

είναι 5-10 με τα πόδια από Βικτώρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...