Προς το περιεχόμενο

Πιστοποίηση ΙΕΚ


silve

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

 

Είμαι απόφοιτος από ΙΕΚ στην ειδικότητα Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής και θα ήθελα να μάθω μερικά πράγματα για να είμαι προετοιμασμένος. Θα τα γράψω με αριθμητική σειρά για να μη μπερδευτούμε.

 

01. Οι ερωτήσεις που βάζουν στη πιστοποίηση, είναι αυτές που υπάρχουν μέσα στα βιβλία της πιστοποίησης της κάθε ειδικότητας ή μπορεί να βάλουν και παρόμοιες; Δηλαδή για παράδειγμα λέει μια ερώτηση να γίνει μετατροπή του αριθμού τάδε από οκταδικό σε δεκαδικό. Υπάρχει περίπτωση να βάλουν ό,τι αριθμό θέλουν (εκτός βιβλίου) για να λύσω;

 

02. Τις απαντήσεις, τις θέλουν να τις γράφεις όπως τα λέει μέσα το βιβλίο παπαγαλία ή και με δικά σου λόγια αν απαντήσεις σωστά και ουσιαστικά το λαμβάνουν σωστό;

 

03. Ο τελικός βαθμός φαίνεται στο πτυχίο στο τέλος; Λέει π.χ. ότι το πήρα με 15-16 ή απλά έχω πάρει το πτυχίο. Τονίζω στο πτυχίο, όχι στη βαθμολογία που θα βγει.

 

04. Και γενικότερα πως κρίνετε τις εξετάσεις; Αυστηρές ή χαλαρές;

 

Τέλος μπορώ πουθενά να βρω προηγούμενα θέματα; Ελπίζω κάποιος να μου απαντήσει για να έχω μια ιδέα περι τίνος πρόκειται και δεν είναι ανάγκη να μου απαντήσει κάποιος με την ίδια ειδικότητα με μένα. Πιστεύω πως τα ίδια περίπου είναι σε όλες τις ειδικότητες.

 

Σας ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...