panos_90 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα μέλη του insomnia!Διαβάζω αρκετό καιρό το φόρουμ και τελικά πήρα την απόφαση να γραφτώ να συμμετέχω κι εγώ ενεργά.Το θέμα που με απασχολεί είναι πως εδώ και καιρό ψάχνω για κάποια εργασία παράλληλα με την σχολή μου μιας και είμαι στα τελειώματα και έπεσα σε μια αγγελία γνωστής τηλεφωνικής εταιρείας(Homenet A.E δεν ξέρω αν επιτρέπεται η αναφορά του ονόματος).Αν έχει κάποιος εμπειρία από την συγκεκριμένη εταιρεία ή κάποια άλλη ας αναφέρει τις εμπειρίες του να πάω υποψιασμένος.Πάντως έχω ακούσει μερικές περιπτώσεις που κρατάνε τους ενδιαφερόμενους για δοκιμαστικό και ύστερα τους διώχνουν,αν και στην αγγελία αναφέρεται σταθερός μισθός και ασφάλιση ΙΚΑ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλορίζικος
cyber_katsarida Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 γιατί άραγε εταιρίες σαν και αυτή ζητάνε συνέχεια κόσμο σε αγγελίες σε θέσεις πρήχτη ; μ αρέσει που σε πολλές αγγελίες το αναφέρουν ως συνεργάτες. φίλε μου μη περιμένεις και πολλά από τέτοιες εταιρίες. αυτά που έχεις ακούσει ισχύουν. έχει τύχει παλαιότερα δικό μου άτομο να δουλέψει σε παρόμοιο χώρο. και να στο πω απλά. μην ασχολείσαι καν. υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να καταφέρεις κάτι αν είσαι τόσο καλός στο να πρίζεις κόσμο. στην αρχή θα σου πούνε για σταθερό μισθό και μαλακίες και μετά θα αρχίζουν τα γνωστα.. ναι μεν σταθερός αλλα πρέπει να κάνετε πάνω από πχ10 πωλήσεις.. έχεις να ακούσεις βρισίδι...
sphinxgr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 γενικά να αναφέρω έτσι όπως κατάντησαν την κατάσταση δύσκολα πλεον αξίζει και να δουλευεις. είτε σε πληρώνουν είτε όχι με τα χρήματα που δίνουν για 4ωριο ας πουμε, απλά πας για να περνάς το χρόνο σου και όχι για να βγάλεις χρήματα. Ουσιαστικά πας εθελοντικά. Απορώ πως θα ζήσει αυτός ο κόσμος σε λίγα χρόνια που θα πρέπει να δημιουργήσει οικογένειες μόνος του. Τώρα καλά βολευόμαστε με το σόι στο σπίτι....!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα