greenkamikazi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εβαλα μητρικη cpu ram. Ολα οκ .ομως το καλωδιο του dvd δε συνδεεται με τη μητρικη επειδη ειναι παλιο.ετσι δε μπορω να περασω drivers.ουτε internet δεν αναγνωριζει..τι προτεινεται;
giokou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Το πιο απλό και λογικό: καινούργιο dvd rom με κανά 15άρι € και ξενοιάζεις ή αυτό που έκανα εγώ πρόσφατα, δηλαδή δανείζεσαι από κάποιον γνωστό σου για να κάνεις τη δουλειά σου! Τι εννοείς ''ουτε internet δεν αναγνωριζει''???
cabdik Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εβαλα μητρικη cpu ram. Ολα οκ .ομως το καλωδιο του dvd δε συνδεεται με τη μητρικη επειδη ειναι παλιο.ετσι δε μπορω να περασω drivers.ουτε internet δεν αναγνωριζει..τι προτεινεται; δεν λες και πολλα..!!! τι μητρικη, τι λειτουργικο? αν εχεις 7αρια, δυσκολο να μην βλεπει ιντερνετ!!
greenkamikazi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 οταν βαζω το καλωδιο ethernet δεν αναγνωριζει internet.νομιζω επειδη δεν εβαλα drivers.θα ειχα βαλει ηδη dvd αλλα δε παιζουν χρηματα.θα γινει δουλεια αν παω σε net και τους κατεβασω σε στικακι; 965 ashrock extreme 3 corsair 8 giga.win7 64 .και εγω ετσι νομιζα οτι θα αναγνωριζε internet.πισω απ τη μητρικη το ethernet λαμπακι δεν ειναι πρασινο αλλα πορτοκαλι
giokou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δεν αναγνωρίζει σύνδεση Internet δίχως τους lan drivers για τη μητρική. Το ίδιο έπαθα κι εγώ δις, όταν έστησα 2 pc πρόσφατα. Είχα ξεχάσει τους drivers και το πήρα πρέφα όταν ήθελα να μπω στο internet αλλά έφαγα πόρτα! Ναι με στικάκι μια χαρά θα είσαι! Πως μου διέφυγε αυτό?
coolerman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 οταν βαζω το καλωδιο ethernet δεν αναγνωριζει internet.νομιζω επειδη δεν εβαλα drivers.θα ειχα βαλει ηδη dvd αλλα δε παιζουν χρηματα.θα γινει δουλεια αν παω σε net και τους κατεβασω σε στικακι; και εγω ετσι νομιζα οτι θα αναγνωριζε internet.πισω απ τη μητρικη το ethernet λαμπακι δεν ειναι πρασινο αλλα πορτοκαλι
cabdik Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 δεν εχεις το CD της μητρικης? αν οχι, μπορεις να πας σε ενα νετ-καφε και να κατεβασεις ολους τους drivers της μητρικης σε ενα στικακι, και να τους περασεις απο εκει. σαφως και γινεται!! αν και τα 7αρια, νομιζω οτι εχουν δικους τους drivers για να μπορεις να μπεις ιντερνετ! 1
giokou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 αν και τα 7αρια, νομιζω οτι εχουν δικους τους drivers για να μπορεις να μπεις ιντερνετ! Εγώ τα 7άρια πέρασα στα 2 pc πρόσφατα και δεν έλεγε ν' αναγνωρίσει τη σύνδεση Internet, μέχρι που έβαλα τους lan drivers απ' το cd της μητρικής. (Εγώ πάντως είχα βάλει και καινούρια μητρική και έκανα φρέσκια εγκατάσταση των windows και στις 2 περιπτώσεις.)
izolden Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εγώ τα 7άρια πέρασα στα 2 pc πρόσφατα και δεν έλεγε ν' αναγνωρίσει τη σύνδεση Internet, μέχρι που έβαλα τους lan drivers απ' το cd της μητρικής. (Εγώ πάντως είχα βάλει και καινούρια μητρική και έκανα φρέσκια εγκατάσταση των windows και στις 2 περιπτώσεις.) Και εγώ σε πρόσφατο φορμάτ ,μόλις εχθές και με μητρική : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4145#ov Εάν δεν έβαζα τους drivers , δεν έμπαινα ίντερνετ .
giokou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εγώ με την αντίστοιχη D3 της Gigabyte στο δικό μου pc και με μια MSI P33 στου αδερφού μου.
vasi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 βάλε ένα ubuntu και σε 10 λεπτά καθάρισες !! αλλά το καλύτερο είναι usb dvd απο το ebay
GothmogGr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 βάλε ένα ubuntu και σε 10 λεπτά καθάρισες !! αλλά το καλύτερο είναι usb dvd απο το ebay Και το Ubuntu από που θα το κατεβάσει? Εδώ σου λέει δεν έχει λεφτά για απλο DVD και εσύ του λες για USB.
greenkamikazi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 κατεβασα τους lan drivers..τωρα παω να δω αν θα γινει δουλεια.σας ευχαριστω για τις απαντησεις υ.γ.: και σε μενα σε προηγουμενα format εμπαινε ιντερνετ αμεσως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα