ntasis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Πως θα μεταφράσω μεγάλα αρχεία pdf ή word. Δεν έχω πρόβλημα τα δυο τα pdf (πρωτότυπα) τα έχω κάνει convert σε word οπότε: ή pdf ή word αρχείο δεν με πειράζει. Τα αρχεία είναι ιδία αλλά η διάφορα είναι η μορφή. το μέγεθος τον pdf είναι 1) 121 mb 2) 52,1mb το μέγεθος τον word είναι 1)56,4 mb 2)44,3mb
ntasis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Όταν προταθώ για Oscar θα το μάθετε όλοι χαχαχαχαχα με λίγα λόγια Hollywood Το σενάριο της ταινίας ειναι;
ntasis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή μου λες ότι δεν γίνεται να μεταφράσω αρχείο word, δεν παίζει αλλά ρωτώ γιατί είναι μεγάλα και το Google δεν μπορεί δεν ξέρω γιατί, μάλλον είναι μεγάλα αρχεία . αλλά ρωτώ για να βρω τον καλύτερο μεταφραστεί online ή και πρόγραμμα που θα κάνει τι μεγίστη σωστή μεταφράσει *****(Google εκεί που λέει μεταφράστε ένα έγγραφο.) όχι που κάνεις απλή μεταφράσει Δεν υπαρχει κατι τετοιο που θες
bnvdarklord Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δεν υπάρχει μεταφραστής που θα κανει σωστη μετάφραση. Οι μεταφραστές ειναι καλοι για μεμονομένες λέξεις και απλές προτάσεις. 2
g_alkis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Φτιάξε κι εσύ μια ταινία αντιγράφοντας το σενάριο μιας άλλης. Μπορείς.
ntasis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ΟΧΙ θέλω σωστές δουλειές εγώ. Mπορεί να πατήσω και τον brad pitt ακόμα χαχαχαχαχα Φτιάξε κι εσύ μια ταινία αντιγράφοντας το σενάριο μιας άλλης. Μπορείς. Το ξέρω αλλά ότι της προτάσεις δεν κάνει η Google σωστά, αλλά ζήτω την καλύτερη λύσει Δεν υπάρχει μεταφραστής που θα κανει σωστη μετάφραση. Οι μεταφραστές ειναι καλοι για μεμονομένες λέξεις και απλές προτάσεις.
bnvdarklord Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Η καλυτερη λύση ειναι να προσλάβεις μεταφραστή. 3
ntasis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 δεν εχω τοσα λεφτα τωρα Η καλυτερη λύση ειναι να προσλάβεις μεταφραστή.
bnvdarklord Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Εμ σωστές δουλειές τσάμπα δεν γινονται. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Το ξέρω αλλά ότι της προτάσεις δεν κάνει η Google σωστά, αλλά ζήτω την καλύτερη λύσει Το google translate πάντως καλύτερα θα τα κάνει από σένα, να ξέρεις...
sphinxgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 καλά, τσάμπα θες να στα μεταφράσουν σωστά? ! Που ζεις?! Το google translate πάντως καλύτερα θα τα κάνει από σένα, να ξέρεις... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!
tsifotis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Παρε το iphone και πες στο siri τα εξης: "Translate the two big files, but in greek -eh!" Εναλλακτικα, εαν εχεις android, πες στο Google Voice... "I need a catchy script by the afternoon, start now!" 1
Cryptic Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δυστυχώς η μόνη λύση είναι να κάνεις χειροκίνητα copy paste κάθε 3-4 σελίδες στο google.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα