w3ass3l Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αγορασα καποια καινουρια κομματια να στησω ενα pc εκατσα τα συνδεσα ολα με προσοχη και μολις το εβαλα μπροστα ολα δειχνουν να δουλευουν κανονικα αλλα η οθονη μενει μαυρη. Επισης δεν ακουγετε κανενα "μπιπ" απο την μητρικη οταν ανοιγει ουτε να με ειδοποιησει οτι υπαρχει καποιο προβλημα. Παιζει να ειναι ελατωματικη η μητρικη, η καρτα γραφικων η φταιει κατι αλλο? Επεξεργαστης -AMD Phenom II x4 965 Μητρικη-Gigabyte 970A-D3 Καρτα Γραφικων-Sapphire 7770 Ghz Edition Ram- Corsair DDR 3 XMS3 1600Mhz 2x4Gb Σκληρος- Toshiba 500 GB Τροφοδοτικο- Xilence 580W Red Wing Series
sarpan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα.Θα μπορουσαν να φταινε διαφορα πραγματα.Δοκιμασε για αρχη τα απλα οπως αλλο καλωδιο,αλλη οθονη η τηλεοραση.Επισης μηπως δεν εχει κουμπωσει καλα η καρτα γραφικων?Δοκιμασε τη στη δευτερη θυρα pci. Χαζη η τελευταια ερωτηση αλλα εχεις συνδεσει εκει που πρεπει το ηχειακι της μητρικης?
w3ass3l Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Καλωδιο οπως ειπες δοκιμασα,η οθονη δουλευει σιγουρα γιατι την εχω στο παλιο PC αλλα μου ειπαν και το εξης σεναριο οτι η εργοστασιακη αναλυση που δινει η καρτα να ειναι παραπανω απο αυτη τις οθονης.Μου φαινετε λιγο απιθανο βεβαια να μην υποστηριζει 1280x1024....Οσο για το speaker ναι το εχω βαλει σωστα.Ειναι το πρωτο που διπλοτσεκαρα.
sarpan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δεν γνωριζω αν μπορει να ισχυει κατι τετοιο(θεωρω πως οχι) αλλα εχω την εντυπωση πως θα επρεπε τουλαχιστον να βλεπεις το σημα της μητρικης σου και το bios με το που ανοιγει το pc.Δουλευει η καρτα?Εννοω γυρναει το ανεμιστηρακι?
w3ass3l Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ναι τα ανεμιστηρακια δουλευουν ολα,και τις καρτας και του επεξεργαστη... Οταν τον αναβω ολα δειχνουν να δουλευουν κανονικα αλλα η οθονη λεει Power Save Mode και μενει μαυρη.
sarpan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μηπως να δοκιμαζες αλλο τροπο συνδεσης οθονης-καρτας?
sarpan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αντι για hdmi δοκιμασε dvi καλωδιο.Παραδειγμα.Μηπως ειναι θεμα της υποδοχης της καρτας
w3ass3l Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Σωστο,δεν το ειχα σκεφτει αυτο.Θα το δοκιμασω και βλεπω. Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια και αν εχεις και καμια αλλη ιδεα τι μπορει να φταιει πες μου.
GothmogGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Την τροφοδοσια της καρτας την συνδεσες?
w3ass3l Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ναι ειναι ολα συνδεμενα κομπλε πιστευω.Και η καρτα και τις μητρικης και του επεξεργαστη η τροφοδοσια.
w3ass3l Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Κατω απο την μητρικη? Ναι εχω βαλει. Σε περιπτωση που ειναι καμμενη η μητρικη τα ανεμιστιρακια μπορουν να δουλεψουν κανονικα?
sarpan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Βλεπεις κανα φουσκωμενο πυκνωτη στην μητρικη?Μηπως να δοκιμαζες και αλλο τροφοδοτικο?
w3ass3l Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Οχι δεν ειδα κατι τετοιο και δεν επιασα και καμια περιεργη μυρωδια. Το τροφοδοτικο ειναι καινουριο και σε αλλο PC δουλευει κανονικα,εχω αλλο ενα αλλα ειναι 400w και ψιλοφοβαμαι να το δοκιμασω σε αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα