Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασε ενα ενα τα dim της ραμ δοκιμασε την γραφικων σε αλλα υπολογιστη και δες αν εχεις βαλει την τροφοδοσια του cpu

Δημοσ.

Λογικα σε περιπτωση που φταιει η ram το pc θα επρεπε να σβηνει μετα απο λιγο σωστα η κανω λαθος?

Δημοσ.

φιλαρακι εχω ακριβως και εγω το ιδιο προβλημα με μια μονο διαφορα...εγω οταν το ανοιγω αρχικα μου δειχνει οθονη και μετα απο 30 δευτερα σταματαει να δουλευει το pc (πευτει) μετα οταν το ξαναανοιγω δεν μου δειχνει οθονη ενω ο πυργος δουλευει κανονικα...ειχα κανει ερωτηση σχετικα στο φορυμ αλλα δεν μπορεσαν τα παιδια να μου πουν τι εχει τελικα...και μετα απο 2 μηνες προσπθειας τελικα την δευτερα θα το δωσω στο πλαισιο να μου που τι εχει....

Δημοσ.

Λοιπον εγω εκατσα και εβγαλα ολα τα κομματια,εβαλα ενα καινουριο speakeraki και δοκιμασα να τα βαζω ενα ενα και  να του δινω ρευμα.

Οποτε αυτο που ειδα ειναι οτι με τα παντα συνδεμενα ακουγετε το κλασικο beep που κανει οταν ανοιγει κανονικα.

Αρα το πιο σιγουρο ειναι οτι η καρτα γραφικων ειναι χαλασμενη η οπως ειπε και ο sarpan ισως να μην δουλευει η εξοδος.

Για σενα τωρα να σου πω την αληθεια μου ακουγετε διαφορετικο το προβλημα σου..

Το μηχανημα ειναι καινουριο? Για να σου σβηνει μπορει να ειναι και οι Ram που εχεις.Δοκιμασε να βαλεις αλλες που να εισαι σιγουρος οτι δουλευουν η αν εχεις 2 δοκιμασε τις μια μια. 

Α και κατι αλλο,οταν αναβει σου δειχνει μονο τις εικονες της μητρικης και μετα σβηνει?

Στα BIOS η στα Windows σε βαζει?

Δημοσ.

μμε πεταει σε διαφορα σημεια στα BIOS ναι με βαζει και καμια φορα προλαβαινω και τα windows.....απο οτι καταλαβα για το δικό μου προβλημα φτεει μαλλον το τροφοδοτικο...θα ελενξω τις τασεις μαι απο αυτες τις μερες για να συγουρευτω....το μηχανημα οχι δεν ειναι καινουργιο...και εχω ελενξει και τις ram δεν παιζει να φταινε αυτες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...