Lucifer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν, τώρα στα γεράματα έχω καταλήξει πως όλα αυτά τα κάνεις για να γλυκάνεις την δυνητική σου ήττα. Αν η γκόμενα θέλει να στον βρέξει και με τον κώλο να ανοίξεις την πόρτα, κομπλέ είσαι. Επίσης έχω καταλήξει πως ο άντρας ο πρα(γ)ματικός, ο ξήγας αυτά δε τα κάνει τις πρώτες φορές για εντυπωσιασμό, αλλά αφού έχει βοσκήσει στο λιβάδι. Και δε το λέω επειδή το κάνω εγώ, απλώς είναι έτσι. Επειδή το λέω. 3
Muchacho Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αυτες τις βλακιες που συζητατε,μην τις κανετε ποτε,απαξ και τις κανεις,της εχεις αλλαξει την κοσμοθεωρια και εχεις παει σε αλλο επιπεδο..Θα εχει την απαιτηση να τα κανεις αυτα συνεχεια..Εγω μια φορα το εκανα και μετα επειδη δεν της ανοιξα την πορτα να μπει στο αμαξι με επρηξε και εφτασε σε σημειο να με προσβαλει,εμενα που κανεις δεν μου εχει μιλησει ασχημα..Βεβαια απαντησα και εγω οπως πρεπει,αφου ηθελε να ανοιγοκλεινουμε πορτες,της ανοιγοκλεισα την πορτα.. http://youtu.be/AhXHy2KFSjs
brickoman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Θα εχει την απαιτηση να τα κανεις αυτα συνεχεια. Ο πραγματικός κύριος τα κάνει συνέχεια. Όχι μόνο στην αρχή για να γαμήσει.
*nenya* Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ο πραγματικός κύριος τα κάνει συνέχεια. Όχι μόνο στην αρχή για να γαμήσει. Indeed. Τα κάνει γιατί η ευγένεια πηγάζει από μέσα του και έτσι νιώθει ότι είναι το σωστό. 1
Lucifer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Indeed. Τα κάνει γιατί η ευγένεια πηγάζει από μέσα του και έτσι νιώθει ότι είναι το σωστό. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΩΡΗ 6
brickoman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ ΡΕ. Χτύπημα κάτω από την μέση.
Lucifer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ ΡΕ. Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μ*ΝΙΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΡΟΧΑΛΗΤΑ Ο ΚΘΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΞΕΙ ΒΡΑΚΑΚΙΑ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΟΥ 1
brickoman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μ*ΝΙΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΡΟΧΑΛΗΤΑ Ο ΚΘΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΞΕΙ ΒΡΑΚΑΚΙΑ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΟΥ Ωπ, να τος ο παίδαρος ο σωστός!
*nenya* Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ΨΩΝΑΡΑ ΟΛΟ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ. Και είσαι και off-topic μοδεράτορας μη χέσω
brickoman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Και είσαι και off-topic μοδεράτορας μη χέσω Ακόμα ψάχνω να βρω με ποιόν κοιμήθηκε προκειμένου να γίνει μοδεράτορας.
Lucifer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Με την κουζίνα μου έγινα μοδεράτορας. Εξ άλλου τοποθετήθηκα, πρώτα ανοίγουν πόδια και ύστερα πόρτες. ΡΩΤΑ ΟΠΟΥ ΘΕΣ, ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΩΣ Ο ΛΟΥΣΙΦΕΡ ΤΟΝ ΕΒΡΕΞΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ. Ότι συνέχισε να τον βρέχει, ναι. 1
klainmaingr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Απο το http://www.playboys.gr/ τα διαβάζεις τα tips and tricks σου και τον μουσκεύεις ευγενέστατε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα