Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ πάλι είμαι ακόμα στραβωμένος με το ban του colonel gomelsky από το πρώτο και την αποχώρησή του από το δεύτερο. Ο Λύκος τα ξέρει όλα, προφανώς να ρωτήσει αυτόν.

Ρε λες να είναι η greeneyes13? Αν ναι, δώσε σήμα και βάλε ξανά τον saras στο avatar

Καλα, οι μοντς εκει πολλες φορες ειχαν δυο μετρα και δυο σταθμα. Τωρα δεν το παρακολουθω και τοσο, μονο τα της παναθας στην ευρωλιγκα διαβαζω.

Ασε που εχουν σταματησει να γραφουν πολλοι παλιοι. Εχει πεσει το επιπεδο

Edit: Ο λυκος μεγαλο αλανι :D

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απο αυτα που διαβασα κατεληξα στο συμπερασμα(οχι οτι δε το ξερα πιο πριν) οτι τα χω με ενα πολυ ευγενικο κουκλι! :wub:

Και την ομπρελα μου εχει κρατησει και για τις πορτες ισχυει το ακολουθο:

Εστιατόριο-καφετέρια

Κατά την είσοδό σας στο χώρο, θα ανοίξεις εσύ την πόρτα αλλά εκείνη θα μπει πρώτη και εσύ πίσω της. Το ίδιο και στην έξοδο

Δημοσ.

Απο αυτα που διαβασα κατεληξα στο συμπερασμα(οχι οτι δε το ξερα πιο πριν) οτι τα χω με ενα πολυ ευγενικο κουκλι! :wub:

Aχουτο...!!  :wub:  :wub:  :wub:

• Like 2
Δημοσ.

Αν δω ποτέ άντρα να τρέχει να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου σε γυναίκα, η πόρτα του αυτοκινήτου θα πέσει κατά λάθος στα ελεεινά μούτρα του. Προς το παρόν δεν το έχω δει οπότε ελπίζω οτι αυτοί οι γλίτσες είναι ελάχιστοι.

Δημοσ.

Αν δω ποτέ άντρα να τρέχει να ανοίψει την πόρτα του αυτοκινήτου σε γυναίκα, η πόρτα του αυτοκινήτου θα πέσει κατά λάθος στα ελεεινά μούτρα του. Προς το παρόν δεν το έχω δει οπότε ελπίζω οτι αυτοί οι γλίτσες είναι ελάχιστοι.

ρε ασε τα παιδια να κανουν οτι θελουν...  XD

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...