feodor Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 εγώ πάλι είμαι ακόμα στραβωμένος με το ban του colonel gomelsky από το πρώτο και την αποχώρησή του από το δεύτερο. Ο Λύκος τα ξέρει όλα, προφανώς να ρωτήσει αυτόν. Ρε λες να είναι η greeneyes13? Αν ναι, δώσε σήμα και βάλε ξανά τον saras στο avatar Καλα, οι μοντς εκει πολλες φορες ειχαν δυο μετρα και δυο σταθμα. Τωρα δεν το παρακολουθω και τοσο, μονο τα της παναθας στην ευρωλιγκα διαβαζω. Ασε που εχουν σταματησει να γραφουν πολλοι παλιοι. Εχει πεσει το επιπεδο Edit: Ο λυκος μεγαλο αλανι
mary Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Απο αυτα που διαβασα κατεληξα στο συμπερασμα(οχι οτι δε το ξερα πιο πριν) οτι τα χω με ενα πολυ ευγενικο κουκλι! Και την ομπρελα μου εχει κρατησει και για τις πορτες ισχυει το ακολουθο: Εστιατόριο-καφετέρια Κατά την είσοδό σας στο χώρο, θα ανοίξεις εσύ την πόρτα αλλά εκείνη θα μπει πρώτη και εσύ πίσω της. Το ίδιο και στην έξοδο
linkin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Απο αυτα που διαβασα κατεληξα στο συμπερασμα(οχι οτι δε το ξερα πιο πριν) οτι τα χω με ενα πολυ ευγενικο κουκλι! Aχουτο...!! 2
g_alkis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αν δω ποτέ άντρα να τρέχει να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου σε γυναίκα, η πόρτα του αυτοκινήτου θα πέσει κατά λάθος στα ελεεινά μούτρα του. Προς το παρόν δεν το έχω δει οπότε ελπίζω οτι αυτοί οι γλίτσες είναι ελάχιστοι.
viper2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αν δω ποτέ άντρα να τρέχει να ανοίψει την πόρτα του αυτοκινήτου σε γυναίκα, η πόρτα του αυτοκινήτου θα πέσει κατά λάθος στα ελεεινά μούτρα του. Προς το παρόν δεν το έχω δει οπότε ελπίζω οτι αυτοί οι γλίτσες είναι ελάχιστοι. ρε ασε τα παιδια να κανουν οτι θελουν... XD 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα