internetakis1994 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα παιδιά μου ειπε μια πατέντα ένα παιδί από το ινσομνια να κάνω 2 τρύπες ακριβώς κάτω από το cpu,gpu και να βάλω 2 ανεμηστηράκια το θέμα μου είναι πως θα τα κάνω να τρέχουνε γρήγορα και γενικά πως θα τα λειτουργήσω?
area51 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Τι να κάνεις λέει? Για εξήγησε λίγο που θέλεις να τρυπήσεις και ανάφερε λίγο τις θερμοκρασίες σου αν θέλεις. 1
coolerman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα παιδιά μου ειπε μια πατέντα ένα παιδί από το ινσομνια να κάνω 2 τρύπες ακριβώς κάτω από το cpu,gpu και να βάλω 2 ανεμηστηράκια το θέμα μου είναι πως θα τα κάνω να τρέχουνε γρήγορα και γενικά πως θα τα λειτουργήσω? εγω σου εχω καλυτερη ιδεα...βγαλε ολα τα πλαστικα απ' κατω, θα μας τρελανεις;; :P
george kesoglu Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Α] πως θα τα κάνω να τρέχουνε γρήγορα Β] και γενικά πως θα τα λειτουργήσω? Α] με νέφτι στον κ@λο Β] σε καποια εκκλησια γινε πιο σαφης
internetakis1994 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 κυρίως θέλω να το κανό για το καλοκαίρι γιατί φθάνει 80-90οC δηλαδή να βάλω 2 μικρά ανεμηστηράκια στα σημεία που σας δείχνω αλά δεν ξέρω πως να τα βάλω σε λειτουργία
area51 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Διευκρίνισε ρε συ ότι μιλάς για λαπτοπ. Μόνο αυτονόητο δεν είναι, το αντίθετο μάλιστα. Στο θέμα, δεν ξέρω να σου απαντήσω κάτι.
izolden Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 κυρίως θέλω να το κανό για το καλοκαίρι γιατί φθάνει 80-90οC δηλαδή να βάλω 2 μικρά ανεμηστηράκια στα σημεία που σας δείχνω αλά δεν ξέρω πως να τα βάλω σε λειτουργία Πρέπει να το κάνει κάποιος που να έχει γνώσεις φίλε μου .
internetakis1994 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 και το youtube για ακόμα μια φορά βοηθάει απλά απολαύστε http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AnJtsVL9sJg#t=151s πως δεν το ηχα σκεφτεί είμαι και ηλεκτρολόγος πανάθεμα με
giokou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Όλα αυτά γιατί δε μπορείς να διαθέσεις 20€ για μια αξιοπρεπή βάση ψύξης για το Laptop σου??? 4
haris013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 καταρχάς αμα δεν ποιάνουν τα χέρια σου δεν έχει νόημα να καταστρέψεις το λάπτοπ. δεύτερον είναι ανούσιο να μπείς σε όλει αυτή την διαδικασία. αρχικά καθάρισε πολύ καλά το λάπτοπ απο σκόνες κλπ.έπειτα άλλαξε θερμοαγώγιμη πάστα στο cpu και για καλύτερα ακόμα αποτελέσματα αγώρασε μια βάση ώστε να μην έχεις πρόβλημα τα καλοκαίρια. θα σου βγεί πολύ ποιο οικονομικά και χωρίς ρίσκο.
Antwni Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 πως δεν το ηχα σκεφτεί είμαι και ηλεκτρολόγος πανάθεμα με no comments... Καταντάει σπαστικό να ανοίγεις συνέχεια topic για το πώς θα ψύξης (που στην τελική δεν έχεις και πρόβλημα...το πρόβλημα είναι οτι θες να το καταστρέψεις) το γ^%^# λαπτοπ σου!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑΑ!!!! Στην τελική σου δίνω εγώ 20 ευρώ να πας να πάρεις μια βάση να ησυχάσουμε!!!
izolden Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Όλα αυτά γιατί δε μπορείς να διαθέσεις 20€ για μια αξιοπρεπή βάση ψύξης για το Laptop σου??? +1 Ακριβώς ,δεν χρειάζεται να το κάνεις gt turbo gti . Με μια απλή προσθήκη βάσης με 1 μεγάλο ανεμιστήρα είτε με 3-4 ανεμιστηράκια που έχουνε μερικές βάσεις ,μπορείς να μειώσεις θερμοκρασίες απο 4 -10 βαθμούς ( μπορεί και παραπάνω ) και αυτό απο 10 - 20 ευρώ . no comments... Καταντάει σπαστικό να ανοίγεις συνέχεια topic για το πώς θα ψύξης (που στην τελική δεν έχεις και πρόβλημα...το πρόβλημα είναι οτι θες να το καταστρέψεις) το γ^%^# λαπτοπ σου!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑΑ!!!! Στην τελική σου δίνω εγώ 20 ευρώ να πας να πάρεις μια βάση να ησυχάσουμε!!! Συμφωνώ και εδώ με όλα ,αλλά λίγο ποιο κόσμια . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα