Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά μου ειπε μια πατέντα ένα παιδί  από το ινσομνια να κάνω 2 τρύπες ακριβώς κάτω από το cpu,gpu και να βάλω 2 ανεμηστηράκια το θέμα μου είναι πως θα τα κάνω να τρέχουνε γρήγορα και γενικά πως θα τα λειτουργήσω?

Δημοσ.

Τι να κάνεις λέει? :confused:

Για εξήγησε λίγο που θέλεις να τρυπήσεις και ανάφερε λίγο τις θερμοκρασίες σου αν θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά μου ειπε μια πατέντα ένα παιδί  από το ινσομνια να κάνω 2 τρύπες ακριβώς κάτω από το cpu,gpu και να βάλω 2 ανεμηστηράκια το θέμα μου είναι πως θα τα κάνω να τρέχουνε γρήγορα και γενικά πως θα τα λειτουργήσω?

εγω σου εχω καλυτερη ιδεα...βγαλε ολα τα πλαστικα απ' κατω,

θα μας τρελανεις;; :P :P :P

Δημοσ.

Α] πως θα τα κάνω να τρέχουνε γρήγορα

Β] και γενικά πως θα τα λειτουργήσω?

Α] με νέφτι στον κ@λο

Β] σε καποια εκκλησια

γινε πιο σαφης

Δημοσ.

428368_2692076237974_550661014_n.jpg

κυρίως θέλω να το κανό για το καλοκαίρι γιατί φθάνει 80-90οC 

δηλαδή να βάλω 2 μικρά ανεμηστηράκια στα σημεία που σας δείχνω αλά δεν ξέρω πως να τα βάλω σε λειτουργία

Δημοσ.

Διευκρίνισε ρε συ ότι μιλάς για λαπτοπ. Μόνο αυτονόητο δεν είναι, το αντίθετο μάλιστα. Στο θέμα, δεν ξέρω να σου απαντήσω κάτι.

Δημοσ.

428368_2692076237974_550661014_n.jpg

κυρίως θέλω να το κανό για το καλοκαίρι γιατί φθάνει 80-90οC 

δηλαδή να βάλω 2 μικρά ανεμηστηράκια στα σημεία που σας δείχνω αλά δεν ξέρω πως να τα βάλω σε λειτουργία

Πρέπει να το κάνει κάποιος που να έχει γνώσεις φίλε μου .

Δημοσ.

καταρχάς αμα δεν ποιάνουν τα χέρια σου δεν έχει νόημα να καταστρέψεις το λάπτοπ.

δεύτερον είναι ανούσιο να μπείς σε όλει αυτή την διαδικασία.

αρχικά καθάρισε πολύ καλά το λάπτοπ απο σκόνες κλπ.έπειτα άλλαξε θερμοαγώγιμη πάστα στο cpu και για καλύτερα ακόμα αποτελέσματα αγώρασε μια βάση ώστε να μην έχεις πρόβλημα τα καλοκαίρια.

θα σου βγεί πολύ ποιο οικονομικά και χωρίς ρίσκο.

Δημοσ.

πως δεν το ηχα σκεφτεί είμαι και ηλεκτρολόγος πανάθεμα με :P

no comments...

Καταντάει σπαστικό να ανοίγεις συνέχεια topic για το πώς θα ψύξης (που στην τελική δεν έχεις και πρόβλημα...το πρόβλημα είναι οτι θες να το καταστρέψεις) το γ^%^# λαπτοπ σου!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑΑ!!!!

Στην τελική σου δίνω εγώ 20 ευρώ να πας να πάρεις μια βάση να ησυχάσουμε!!! :P

Δημοσ.

Όλα αυτά γιατί δε μπορείς να διαθέσεις 20€ για μια αξιοπρεπή βάση ψύξης για το Laptop σου???

+1

Ακριβώς ,δεν χρειάζεται να το κάνεις gt turbo gti . :P

Με μια απλή προσθήκη βάσης με 1 μεγάλο ανεμιστήρα είτε με 3-4 ανεμιστηράκια που έχουνε μερικές βάσεις ,μπορείς να μειώσεις θερμοκρασίες απο 4 -10 βαθμούς ( μπορεί και παραπάνω ) και αυτό απο 10 - 20 ευρώ .

no comments...

Καταντάει σπαστικό να ανοίγεις συνέχεια topic για το πώς θα ψύξης (που στην τελική δεν έχεις και πρόβλημα...το πρόβλημα είναι οτι θες να το καταστρέψεις) το γ^%^# λαπτοπ σου!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑΑ!!!!

Στην τελική σου δίνω εγώ 20 ευρώ να πας να πάρεις μια βάση να ησυχάσουμε!!! :P

Συμφωνώ και εδώ με όλα ,αλλά λίγο ποιο κόσμια  :P .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...