Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,θελω να αγορασω καποια ηχεια απο Αμερικη και συγκεκριμενα τα Equator D5.

Αμερικη κοστιζουν 300$ δλδ 223 ευρω ενω Ευρωπη συγκεκριμενα απο http://www.thomann.de/ γιατι μονο εκει υπαρχουν 444ευρω οποτε η τιμη ειναι διπλασια.Η ερωτηση μου ειναι η εξης.Εχω την Νονα μου στην Αμερικη και μπορει να τα αγορασει αυτη και να μου τα στειλει.Τι γινετε ομως με το τελωνειο?Τα ηχεια εχουν βαρος 9 κιλα και τα 2 μαζι.Αν καποιος γνωριζει θα ηθελα να μου πει τον φθηνοτερο τροπο μεταφορας και μεσω ποιας υπηρεσιας?γτ μεσω ups θα μου παρουν τα βρακια αποσα εχω διαβασει.

Δημοσ.

Τελωνειο περνανε τα παντα. Τωρα το ποσο ακριβως θα πληρωσεις εχει γραφτει και καπου αλλου, αλλα δε θυμαμαι που. Ψαξε λιγο να δεις. Στο αμαζον εχεις δει;

Δημοσ.

Καπου διαβασα ομως οτι μεσω αεροπορικης εταιρειας δν περναει τελωνειο.Ισχυει?Δλδ αν μου το στειλει σε μια κουτα σαν δωρο.Ναι στο amazon.com υπαρχουν.Στα υπολοιπα της ευρωπης εχουν ιδια τιμη με της ευρωπης.

Δημοσ.

Καπου διαβασα ομως οτι μεσω αεροπορικης εταιρειας δν περναει τελωνειο.Ισχυει?Δλδ αν μου το στειλει σε μια κουτα σαν δωρο.Ναι στο amazon.com υπαρχουν.Στα υπολοιπα της ευρωπης εχουν ιδια τιμη με της ευρωπης.

Στο άλλο θέμα που έβαλες την ίδια ερώτηση, σου απάντησα.

Όταν λες αεροπορική εταιρεία, τι εννοείς;

Ότι και να εισαχθεί, από τρίτες χώρες, στα σημεία εισόδου στη χώρα (αεροδρόμια, λιμάνια, σύνορα), ελέγχεται στο τελωνείο και ανάλογα με τις ισχύουσες διατάξεις, καταβάλλονται ο ΦΠΑ, τέλη, λοιπά έξοδα και αν η αξία με τα μεταφορικά είναι μεγάλη, πληρώνεις και δασμό.

Διάβασε το "Αγορές από το εξωτερικό"

Δημοσ.

Οκ σευχαριστω!

Στο άλλο θέμα που έβαλες την ίδια ερώτηση, σου απάντησα.

Όταν λες αεροπορική εταιρεία, τι εννοείς;

Ότι και να εισαχθεί, από τρίτες χώρες, στα σημεία εισόδου στη χώρα (αεροδρόμια, λιμάνια, σύνορα), ελέγχεται στο τελωνείο και ανάλογα με τις ισχύουσες διατάξεις, καταβάλλονται ο ΦΠΑ, τέλη, λοιπά έξοδα και αν η αξία με τα μεταφορικά είναι μεγάλη, πληρώνεις και δασμό.

Διάβασε το "Αγορές από το εξωτερικό"

Makfil ρωτησα εναν γνωστο μου και μου ειπε το ιδιο με σενα οτι αν τα βαλει η νονα μου σε αλλο κουτι αναγραφοντας samples με τιμολογιο 50ευρω σαν δωρο,μου ειπε οτι δεν θα περασει σιγουρα τελωνειο.

Δημοσ.

Οκ σευχαριστω!

Makfil ρωτησα εναν γνωστο μου και μου ειπε το ιδιο με σενα οτι αν τα βαλει η νονα μου σε αλλο κουτι αναγραφοντας samples με τιμολογιο 50ευρω σαν δωρο,μου ειπε οτι δεν θα περασει σιγουρα τελωνειο.

Tελωνειο περναει οτι ερχεται ελλαδα. Απλα δε θα πληρωσεις κατι εξτρα. Εχει διαφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...