Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, θα σου πω μία μαγική φράση που θα την έχεις πάντα στο μυαλό σου.

Μία από τις 3 δις.

Ειλικρινά, αυτή η φράση είναι τρόπος ζωής για μένα.

Μα δεν είμαι ένας από τους 3 δις. Δεν είμαι απλός θνητός πολίτης όπως οι υπόλοιποι.

2459235_o.gif

[ετσι ειμαι οταν διαβασα την μπρικοτρολια χαχχαχααχ)

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μια από τα ίδια φίλε ts...

Προχθές και εγώ χώρισα μετά από 3 χρόνια σχέσης

Το θέμα είναι ότι με χώρισε αυτή επειδή λέει ότι δεν την δέχομαι όπως είναι και προσπαθώ να την αλλάξω

Έχουμε χωρίσει ίσα με 30 φορές αλλά μου ξεκαθάρισε ότι είναι οριστικό

Άστα..

Αυτή τι στιγμή όπως λες και εσύ νιώθω μια λύπη, άλλα έτσι είναι..το έχω ζήσει πολλές φορές (τον χωρισμό)

Απάντηση σωστή εδώ μέσα δεν θα πάρεις διότι κανένας δεν γνωρίζει την πορεία της σχέσης ώστε να βγάλει έστω και μια σφαιρική άποψη...

Εγώ τα αφήνω στον χρόνο...

Μπορεί και λίγο απόσταση να κάνει καλό, μπορεί και όχι

Πάντα o χρόνος δείχνει....

Κορίτσια!είμαι ελεύθερος!!Νομίζω..;

• Like 2
Δημοσ.

Χωρισα μετα απο σχεδόν 3 χρόνια. Δεν μπορώ να πω οτι στεναχωρήθηκα και πολύ γιατι τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ κουραστικά τα πράματα. 

Ρε ψιλε,μεχρι εδω τα ειπες ολα.Δεν χρειαζοταν να συνεχισεις.Επειδη κι εγω περασα τετοια φαση,θα σου ελεγα χωριζεις,σβηνεις κινητο,σβηνεις fb ή οτιδηποτε αλλο και συνεχιζεις την ζωη σου.Προτιμας τα πραγματα να συνεχισουν να ειναι κουραστικα?

Πιστεψε με,δεν το θες.Δεν θα σου την θυμιζει ουτε η ελλειψη αγαπης,ουτε η ελλειψη κοκο,ουτε οτι δεν θα κανετε αγκαλιτσες στον καναπε πλεον.Η ρουτινα θα στην θυμιζει.Βρες κατι αλλο να αντικαθιστα τις στιγμες μαζι της,πηδα οτι ειναι accessible τριγυρω( καλα οχι οτι,αλλα καταλαβαινεις τι εννοω),περνα καλα και θα εισαι αρχοντας.

Βeen there,done that.Δουλευει.

• Like 2
Δημοσ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

<p>παιζει ενα σκυλοτραγουδο με το ρεφρεν "Σαββατο"</p>

<p>οποιος ξερει ας ποσταρει...</p>

Γονίδη;

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Το χάος ,το τίποτα μετα απ'αυτο δεν αναπνέουμε και είναι όλα ασήμαντα ..υπήρχαμε και πριν απτις σχέσεις μας ..cool Βασικά αν νιώθεις οτι τελείωσε πέστης το θα στεναχωρεθεί αλλα ειναι καλυτερο απ'το να συνεχισεις να εισαι μαζι τησ επειδη ειναι καλη κοπελα και σαγαπαει-δεν υπάρχει χειρότερο βασικά-δεν θα'θελα να μου τυχει ουτε να το κανω ,αν όχι καλό κουράγιο κ δύναμη ..αλλά όλα μεσα στο μυαλό είναι τελικά ;) Και θα συμφωνήσω οτι μόνο εσύ ξέρεις τι είναι το πιο σωστό να κάνεις γιατί μόνο εσύ εζησες ότι εζησες κανείς δεν θα σου δώσει την σώστη απάντηση απο εδω μέσα..

Δημοσ.

λογικό είναι να τη λυπάσαι αλλά αν δεν είσαι πλέον ερωτευμένος μαζί της, δεν έχεις κι αλλη επιλογή.

Κάτι θα  έκανε κι αυτή ομως για να μην είσαι πλέον ερωτευμένος μαζι της....

Κι εγώ πάντα νιώθω τύψεις όταν μου φεύγει ο έρωτας, αλλά από την άλλη, επειδή τα βρίκαμε με ένα άτομο και καναμε σχέση, ορκιστήκαμε ότι θα είμαστε πάντα ερωτευμένοι μαζί του;

Μπορεί ο άλλος να μη μας γοητεύει στην πορεία για πολλούς και διάφορους λόγους. Τί θα κάνουμε θα παραμείνουμε αλυσοδεμένοι μαζί του προκειμένου να μην τον πληγώσουμε;

Αναγκαστικά θα παίξουμε το ρόλο του κακού και θα  του πουμε να τελειώνουμε...

Ο άλλος φυσικά θα πιστεύει ότι είμαστε άκαρδοι και άδικοι... αλλά τί να κάνουμε, shit happens

537104_10151214787046643_1079460003_n.jp

Δημοσ.

δεν μπορώ να τον ξεπεράσω..

Aνοιξε ενα τοπικ καλη μου να το συζητησουμε σαν ανθρωποι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...