Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο ποντίκι μέχρι 20 ευρώ άντε το πολύ 25?

Όχι 30 (δεν πάω στο g400 :P)

Έχω δει αυτό τι λέτε εσείς?

Είναι καλά τα gigabyte?

Δημοσ.

Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο ποντίκι μέχρι 20 ευρώ άντε το πολύ 25?

Όχι 30 (δεν πάω στο g400 :P)

Έχω δει αυτό τι λέτε εσείς?

Είναι καλά τα gigabyte?

απο μητρικες να σου πω..ποντικια δεν ξερω :P :P

εγω λεω logitech 29 euro

και το sharkoon

να υποθεσω για game το θες περισσοτερο;;

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα εδω κ δυο χρονια χρησιμοποιω το logitech m500 πολυ καλο,ανετο και αξιοπιστο ποντικι..τοσο καλο που ξαναπηρα το ιδιο ..24 ευρω εχει αν δν κανω λαθος

Aν κ το sharkoon ειναι μακραν απο τα καλυτερα ganing σε αυτα τα λεφτα αν κ δεν ξερω για την ποιιοτητα κατασκευης του...

Δημοσ.

Προσωπικα εδω κ δυο χρονια χρησιμοποιω το logitech m500 πολυ καλο,ανετο και αξιοπιστο ποντικι..τοσο καλο που ξαναπηρα το ιδιο ..24 ευρω εχει αν δν κανω λαθος

Aν κ το sharkoon ειναι μακραν απο τα καλυτερα ganing σε αυτα τα λεφτα αν κ δεν ξερω για την ποιιοτητα κατασκευης του...

από έναν γνωστό μου που το έχει δεν είναι τόσο "ψεύτικο" όσο φαίνεται στις φωτογραφίες.εγώ στην αρχή που το είδα νόμιζα οτι θα ήταν άθλιο ποιοτικά αλλά τιμάει και με το παραπάνω τα λευτά του.

Δημοσ.

από έναν γνωστό μου που το έχει δεν είναι τόσο "ψεύτικο" όσο φαίνεται στις φωτογραφίες.εγώ στην αρχή που το είδα νόμιζα οτι θα ήταν άθλιο ποιοτικά αλλά τιμάει και με το παραπάνω τα λευτά του.
Το σκεφτομουν οταν πηγα ν παρω 2ο ποντικι αλλα τοτε εκανε 38 νομιζω κ δν το πηρα κ προτιμησα το ligitech που το ηξερα ποσο ποιοτικο ηταν.. Τωρα βρηκα ενα cm storm απο ενα παιδι εδω κ το πηρα μιας κ ηταν απωθημενο... Παντως τωρα που το sharkoob επεσε τοσο σε τιμη αξιζει με κλειστα ματια μιας και μολις ειδα κριτικες κ βιντεο...εχουν ν λενε οτι ειναι το καλυτερο value for money...
Δημοσ.

εεπ ωραίο ποντικάκι και αυτό!

απομίμηση του death adder είναι στο σχέδιο,άμα σε βολεύει πήγαινε στο gigabyte.

γενικά εγώ στα ποντίκια πρώτα κοιτάω να μου κάθονται καλά στο χέρι και μετά όλα τ'άλλα.

Δημοσ.

εγω λεω logitech 29 euro

και το sharkoon

Ναι για games...

Το m500 κοιτούσα τώρα!!

kxs14 για πες μου εσύ που το έχεις!!

Είναι καλό??

Γιατί δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα σχόλια!!

Δημοσ.

πιστεβω πως Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/272878/Microsoft-Compact-Optical-Mouse-500-DSP.html">αφτο σε καληπτη!!!

ούτε καν, αν το θες για απλή χρήση τότε πήγαινε στο Gigabyte GM-M6800 Dual Lens Gaming (http://www.amazon.co.uk/s?ie=UTF8&field-keywords=GM-M6800%20Dual%20Lens%20Gaming%20Mouse&index=blended&link_code=qs&sourceid=Mozilla-search&tag=firefox-uk-21) απλά το καλύτερο στα λεφτά αυτά.

Ειδάλλως αν το θες για gaming πήγαινε στο Logitech G300.

Δημοσ.

εγω λεω logitech 29 euro

και το sharkoon

Ναι για games...

Το m500 κοιτούσα τώρα!!

kxs14 για πες μου εσύ που το έχεις!!

Είναι καλό??

Γιατί δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα σχόλια!!

Κοιτα το ειχε παρει πρωτα ο κολλητος μου πριν απο δυο χρονια κ απο τοτε που το δοκιμασα κολησα.. Καθεται πολυ καλα στο χερι.. Αν κ λιγο μεγαλο εχει υην καλυτερη καμαρα που εχω δοκμασει..κ το λεω γτ ειχα παθειζημια παλια απο ποντικι.. Ο αισθητηρας ρυθμιζεται απο λογισμικο κ μπορει ν γινει απο τελειως αργο σε απιαστο το pointer.. Επειδη μ αρεσει ν τ σκαλιζω ειδα πως εχει βαρυδι μεσα βιδωμενο που του δινει μια στιβαροτητα.. Αψογα πλαστικα.. Δυο χρονια παιζω dota,2 και HONοπου η καταπονηση στο δεξι ειδικα κλικ ειναι τρομερη δουλευει αψογα χωρις να εχει φθαρει τρομερα κ μιλαμε για εκατομμυρια κλικ καθε μερα με 7-8 ωρες παιχνιδι.. Κ ειναι σαν καινουριο..κ πηρα κ δευτερο μονο κ μονο μην το καταργησουν καποια στγμη κ δν το ξαναβρω για backup πιο πολυ
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...