arsenal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά ένας φίλος έκανε την τεράστια μαλακια αν και του το έλεγα να αγοράσει αγώνες για το στοίχημα από κάποιον στο facebook.Πλήρωσε 30 ευρώ και του υποσχέθηκε αν χάσει και τις δύο ημέρες να του στείλει τα χρήματα πίσω πράγμα που δεν τ έκανε .Επείδη πλήρωσε μέσω PayPal μπορεί να κάνει τίποτα τώρα.η παπαλα?
Eazyman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μαλακια μεγαλη εκανε ο φιλος, με 30 ευρω στημενο περίμενε? Τίποτα δεν μπορει να κανει, πανε τα λεφτα!
LRoi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Σα να κλέβεις εκκλησία ήταν αυτό το στοίχημα...
Teisos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ( Τι απόδοση είχε και έκανε μόνο 30; ) Δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι :/ Sent from my iPhone using Insomnia
arsenal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Όχι δεν ήταν στημένο ένα παρόλι ήταν και κακά από αναλυτές και τέτοια ..λοιπόν καταφέραμε και μάθαμε ποιος είναι μέσω PayPal και το στείλαμε ένα ιδιαίτερο μήνυμα και απάντησε I have just sent a mail to the owner with your paypal information, and probably he will refund monday ;-)...έτσι γίνεται η διαδικασία?
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ποσα θύματα άραγε υπάρχουν εκεί εξω; 8
arsenal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 πολλα και του το ειπα του παιδιου να μην κανει μαλακια αλλα....μπορεις ομως να με βοηθήσεις?η διαδικασια της επιστροφης χρηματων γινεται ετσι?
arsenal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 αφου αυτος που τα σούφρωσε λεει οτι εστειλε mail στην paypal να επιστραφουν τα λεφτα σε εμενα δεν γινεται δηλαδή αυτο οντως?τι εννοεις δεν ειναι καλυμμένος?
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Οτι το paypal καλυπτει αγορες απο ebay. Οχι τα λεφτα που εστειλες σε καποιον μονος σου. Και αυτος καλα σας δουλευει ακομα, αν ηθελε να επιστρεψει λεφτα εχει επιλογη refund αν θυμαμαι καλα ή τα στελνει απο μονος του.
traganeus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω οτι παίζει να γίνεται dispute. Μπορεί να κάνω τραγικό λάθος, αλλα αν όταν τον πλήρωσε έβαλε οτι η πληρωμή έγινε για κάποια αγορά, νομίζω goods πρέπει να λέει στο paypal, υπάρχει περίπτωση να μπορεί να κάνει dispute. Αν όμως έκανε donate απλά είναι 100% χαμένα τα λεφτά.
arsenal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Λοιπον ψαχνω σημερα στο paypal την συναλλαγη που κάναμε και δεν την βρίσκω πουθενα βρίσκω μονο την προηγούμενη αγορα που ειχα κανει μεσω e-bay και οταν παω στο e-mail μου και παταω το λινκ που και καλα ηταν η αποδειξη της συναλλαγής μου βγάζει The following Transaction IDs are not valid: 8FS*******91070 Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2013 από arsenal
giasimera Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ποσα θύματα άραγε υπάρχουν εκεί εξω; Είναι άπειρα! Λοιπον ψαχνω σημερα στο paypal την συναλλαγη που κάναμε... !
spertoy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 να σου δωσω εγω 2 παιχνιδια και αν βγουνε στο τριτο να μου δωσεις 30 ευρω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα