Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ένας φίλος έκανε την τεράστια μαλακια αν και του το έλεγα να αγοράσει αγώνες για το στοίχημα από κάποιον στο facebook.Πλήρωσε 30 ευρώ και του υποσχέθηκε αν χάσει και τις δύο ημέρες να του στείλει τα χρήματα πίσω πράγμα που δεν τ έκανε .Επείδη πλήρωσε μέσω PayPal μπορεί να κάνει τίποτα τώρα.η παπαλα?

Δημοσ.

( Τι απόδοση είχε και έκανε μόνο 30; )

Δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι :/

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Όχι δεν ήταν στημένο ένα παρόλι ήταν και κακά από αναλυτές και τέτοια ..λοιπόν καταφέραμε και μάθαμε ποιος είναι μέσω PayPal και το στείλαμε ένα ιδιαίτερο μήνυμα και απάντησε I have just sent a mail to the owner with your paypal information, and probably he will refund monday ;-)...έτσι γίνεται η διαδικασία?

Δημοσ.

πολλα και του το ειπα του παιδιου να μην κανει μαλακια αλλα....μπορεις ομως να με βοηθήσεις?η διαδικασια της επιστροφης χρηματων γινεται ετσι?

Δημοσ.

αφου αυτος που τα σούφρωσε  λεει οτι εστειλε mail στην paypal να επιστραφουν τα λεφτα σε εμενα δεν γινεται δηλαδή αυτο οντως?τι εννοεις δεν ειναι καλυμμένος?

Δημοσ.

Οτι το paypal καλυπτει αγορες απο ebay. Οχι τα λεφτα που εστειλες σε καποιον μονος σου. Και αυτος καλα σας δουλευει ακομα, αν ηθελε να επιστρεψει λεφτα εχει επιλογη refund αν θυμαμαι καλα ή τα στελνει απο μονος του.

Δημοσ.

Νομίζω οτι παίζει να γίνεται dispute. Μπορεί να κάνω τραγικό λάθος, αλλα αν όταν τον πλήρωσε έβαλε οτι η πληρωμή έγινε για κάποια αγορά, νομίζω goods πρέπει να λέει στο paypal, υπάρχει περίπτωση να μπορεί να κάνει dispute. Αν όμως έκανε donate απλά είναι 100% χαμένα τα λεφτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον ψαχνω σημερα στο paypal την συναλλαγη που κάναμε και δεν την βρίσκω πουθενα βρίσκω μονο την προηγούμενη αγορα που ειχα κανει μεσω e-bay και οταν παω στο e-mail μου και παταω το λινκ που και καλα ηταν η αποδειξη της συναλλαγής μου βγάζει The following Transaction IDs are not valid: 8FS*******91070

Επεξ/σία από arsenal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...