Προς το περιεχόμενο

Paypal

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα για μια ερώτηση!

Η paypal σου κρατάει λεφτά?

Φαντάζομαι όχι έτσι?

Δημοσ.

Όχι, παίρνει προμήθεια από τον πωλητή και όχι από τον αγοραστή.

Στην εγγραφή "τραβάει" 1,50 ευρώ για να επιβεβαιώσει την κάρτα, σου στέλνει ένα τετραψήφιο στο λογαριασμό σου και πρέπει να τον γράψεις για να προχωρήσει η διαδικασία της επιστροφής.

Περισσότερα για το PayPal αλλά και τις αγορές από το εξωτερικό, θα βρεις στον οδηγό της υπογραφής μου.

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα σας παιδια ειμαι λιγο νεος με λογαριασμούς paypal....και και...θελω να παραλαβω κατι χρηματα απο κατι βιντεο μου και μου ζητανε αυτα τα peypal  την καρτουλα...εχω εναν λογαριασμο εθνικη  οχι  καρτες(δεν θελω πιστοτικες) απλα βιβλιαριο κλασικα παραδοσιακα....αν βγαλω χρεωστικη θα γινει η  συναλαγη? θα ειναι συμβατο? θα με αφηνη να τα τραβηξω?ευχαριστω για τον χρονο σας! α και αν με χρεωσουν  λογο αλλαγης απο δολαρια σε ευρω και οτι ειναι απο εξωτερικο!! και παλι σας ευχαριστω! δεν ξερω αν εχω μπει σε αλλο θεμα ειμαι  λιγο μπερδεμενος 2013? βλακεια?

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι γιατί ξέθαψες αυτό το θέμα που δεν έχει ουσιαστική συζήτηση για το paypal, ενώ υπάρχουν πολλά άλλα στα οποία μπορείς να βρεις αφενός απαντήσεις στα ερωτήματά σου αφετέρου να μάθεις περισσότερα γι' αυτό.

Σαν παράδειγμα αναφέρω αυτό,  αυτό, αυτό και άλλα.

Για να μην συνεχίζεται η συζήτηση εδώ, προτείνω να διαβάσεις μερικές σελίδες από τα παραπάνω και αν δεν βρεις τις απαντήσεις που θέλεις να ξαναβάλεις το post σε ένα από τα παραπάνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...